bu SEVGİ SOFRASI sizlerin,hadi bakalım ağırlayın konuklarınızı,kimin sevdası büyük,kimin sevdası daha çok anlatın bizlere,kim daha çabuk kavuşmak istiyor sevdiğine,
SEVDA SOFRANIZA BUYRUN.....
(182 mesaj) (36 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
300 HASBÜNALLAHU VENİMEL VEKİL
500 KELİMEİ TEVHİD
100 SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ
1500 YA MUCİB
1000 LA HAVLE
HADİ GÜZEL ALLAHIM EN GÜZEL ŞEKİLDE KAVUŞTUR BİZLERİ.DEĞSİN BEKLEDİĞİME.HERKES BİR ŞEY DİYOR.OLMAZ DİYOR GELMEZ DİYOR.AMA SENDE KULUM SEN İSTE BEN VEREYİM DİYORSUN.SANA GÜVENDİM DAYANDIM ALLAHIM.NOLUR BOŞ ÇEVİRME ELLERİMİ.SEVDİĞİME HİDAYET NASİP EYLE.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
ah abiim ahh..roman yazcam smdi :)
3 4 yıl once telefonumu atip gtmişim bi yere..geldim gordum ki bi numara telimde..mesaj yazdim sen kimsin diye..ben gonderirken ayni mesajdan o numaradan geldi..birbirimize yeminler ettik ben aramadim diye..gercektende ikimiz de aramamiştik..kullandgmz hattın servisinden arama kaydi cıkardık..butun gunlerin var o gun o saatin arama kaydi yok..bu nasil iştir.. o numaralar ayni anda nasil gidebilmiştir..allahın işi dedik..MUCİZE dedik..(arayi atlıyalım cok uzucak :) )tanişmamiz bile mucizeydi bizim..4 yıl hasretle bogusup durduk hep..cok az gorustuk belki ama yurekten sevdik biz..annemin babamin bitanecik ogluydu..bende onlarin kizi..butun sıkıntılara ragmen mutluyduk aslında .. 1 nisana kadar..ne oldugunu anlamadan sıkıldım deyipte bitirdi herseyi..bi daha yok dedi..bi daha gorusmucez merve.. o da dedigine sadece bi hafta sadık kaldı ama..kopamıyoruz iste..ben butun hayatimi ona gore yonlendirdim.. onun beni birakmiş olmasi bile deiştirmedi hic bişeyimi.. rabbimden iki şey istedim..biri olmadi..artık tek bi istegim var.. sadece O.. nasil bu kadar sevebildim bilmıyrum ama artık tek istedigim o..rabbim onu bana bagislasin diye gun sayıyorum artık..benim icimde hala umudum var..ben inandim allahima guvendim ona..
basta yasadigim MUCİZEmin devamini istyorum rabbimden..inşallah actigim kucuk ellerimi geri cevirmez rabbim..bilirim ki derdimin dermani bi tek onda.. onu benden esirgeme rabbim..ne olursun merhametini benden esirgeme..(tamam uzun oldu :) )
18 yıl önce gönderildi # -
AHH MERVE AHH.ŞU AN YATSI EZANI OKUNUYOR ANKARADA.RABBİM ŞU OKUNAN EZANLAR HÜRMETİNE SENİ VE CÜMLEMİZİ HATIRLI BİR ŞEKİLDE SEVDİKLERİMİZE KAVUŞTURSUN.AMİN
KÜÇÜK AŞKINA,KÜÇÜÇÜK SEVDANA VE KÜÇÜCÜK HİKAYENE 10 FATİHA HEDİYE EDİYORUM MERVECİK.
AMA BU KADAR KÜÇÜCÜKLERİ O KACAMAN YÜREĞİNLE BÜYÜTTÜĞÜN İÇİN 20 FATİHA DAHA HEDİYE EDİYORUM SANA...
VE KİMSENİN AŞKINI KÜÇÜMSEDİĞİMİ DÜŞÜNMESİN DİYE BİR 30 FATİHA DA HERKESE HEDİYE EDİYORUM...
YANİ 60 FATİHA SENİN AŞKIN YÜZÜNDEN TÜM AŞIKLARIN MALI OLDU,HABERİN OLSUN.
Ne denir ki Allah razı olsun.
allah razı olsun.inşallah o fatihalar hürmetine rabbim dualarımızı kabul eder.amin.
babaciimm gozlerim yasardi gercekten allah razi olsun..rabbim sevindirsin inşallah.. gul ablam ve kardelen kardesim allah sizleri de guldürsün inşallah..
amin merveciğim.rabbim cümlemizi tez zamanda güldürsün
Amin.amin amin...Herkes mutlu olsun Allah'ım.
300 Allahüme ya vedud
Allahım burcunun muhabbetini artır18 yıl önce gönderildi # -
21 FATİHA OKUDUM..
AŞK ACISI ÇEKENLER İÇİN...18 yıl önce gönderildi # -
1 ADET YASİN-İ ŞERİF OKUDUM BU SEVDA SOFRASININ BEREKETİ İÇİN...
ALLAHIM SEVDAM BAŞLAMADAN ONCE SANA SOYLE BIR SOZVERMIŞTIM.
ALLAHIM BU SEVDA BENIM ICIN HAYIRLI ISE OMUR BOYU SURECEKSE BAŞLASIN DEDIM VE SOYLE SOZ VERDIM.NE OLURSA OLSUN ASLA SEVDAMDAN VAZ GECMEYECEGIM DIYE.NE OLUR ALLAHIM BEN BU YOLA SENLE CIKTIM BENI YAPAYALNIZ BIRAKMA NE OLUR.TUT ELIMDEN ALLAHIM.BULUNDUGUM YERDEN BENI ANCAK SEN CIKARIRSIN ALLAHIM.YUZUMU ANCAK SEN GULDURUSUN ALLAHIM.GOZ YAŞLARIMI ANCAK SEN SILERSIN ALLAHIM.ISTEDIKLERIMI ANCAK SEN VERIRSIN ALLAHIM.SEVDIGIMI BANA HAYIRLI BIR ŞEKILDE SEN VERIRSIN ALLAHIM.BEKLIYORUM ALLAHIM BEKLIYORUM BILIYORUM KI ZAMANI GELINCE VERECEKSIN.
11 AYTEL KURSI OKUDUM ALLAHIM KABUL ET.
AMIN. AMIN. AMIN.18 yıl önce gönderildi # -
100 adet ya Vedud okudum.
Allah kabul etsin.
40 adet allahümme ya fettah okudum rabbim seven gönülleri birleştirsin
100 Allahümme ya vedud
elif ve seviği barışsın diye.18 yıl önce gönderildi # -
sevenler için,
sevilenler için,
en anlatılmaz sevdalar için,
nerden kalktığı nereye konacağı belli olmayan sevda kervanları için,
dört mevsim,yedi kıta gezen sevdalar için,
mana mana sevdayı yudumlayanlar için,
yüreğini sakatat gibi değilde,adam gibi taşıyanlar için,1000.la havle,sevginize,sevdanıza,ve yüreğinize güç olsun.hayırlı buluşmalarınız için vesile olsun...
100 ya vedud
Allah razı olsun.
Allah kabul etsin.
amin amin amin ...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM KALBIM HEP SENINLE
SENDE BENIMLE OL BENI BIRAKMA ALLAHIM.
7 AYETEL KURSİ OKUDUM KABUL ET ALLAHIM.
AMIN AMIN AMIN.18 yıl önce gönderildi # -
100 adet ya Vedud okudum..
Allah kabul etsin...18 yıl önce gönderildi # -
3 ADET AYETEL KURSI
101 YA MUKADDİM
KABUL ET ALLAHIM.18 yıl önce gönderildi # -
500 kelimei tevhid
allahım kabul et18 yıl önce gönderildi # -
150 ya mucib
131 la havle
101 besmelei şerif
151 hasbinallahu ve nimel vekil
101 subhanallahi ve bi hamdihi
221 allahu ekber
101 elhamdulillah
allhım duy bizleri18 yıl önce gönderildi # -
1 aytel kursi
5 ıhlas okudum
Allahım kabul et.18 yıl önce gönderildi # -
100 adet Ya Vedud okudum.
Allah kabul etsin.
300 ya vedud Allah kabul etsin.
100 adet Ya Vedud okudum.
Allah kabul etsin
sevipte kavuşamayanlar için
aşk acısı çekenler için
sonu karanlık olan sevdalar için
çaresizlik içinde kıvranan gönüller için
tükenen umutların yeniden canlanması için
aşk acısından damarları çatlama derecesine gelmiş kalp için
kabul et allahım100 allahümme ya semiu
66 ya kafi
71 ya fettah
5 fatiha18 yıl önce gönderildi # -
1 FATİHA
1 AYETEL KÜRSİ
21 İHLAS
ALLAHIM BOŞ ÇEVİRME ELLERİMİZİ18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.