meleğim hakkım helali hoş olsun..üzmek ne demek ben 3 kız kardeşin bazen kıskanan:)))(siz öle diyosunuz valla ben kıskanmıyorum:)))).dertlerinize ortak olan en küçüğüyüm.siziçok seviyorum...rabbim kalbin kadar güzel bir yaşam nasib etsin sana borçlarına kolaylık versin emrahın güzel günlerini göstersin ablacım kimseye muhtaç etmesin seni..ama böyle şeyler yazıp beni ağlatma:(((
SELENAY ABLA'NIN İŞİ OLMAMIŞ BİZLERDEN DUA İSTİYOR.....TUBİK
(40 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin selenay
Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
3 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM RABBİM KOLAYLIK VERSİN İŞLERİNDE
18 yıl önce gönderildi # -
HER BİR GÖZYAŞI TANESİ........RAHMET OLUR MU?? MELEĞİM
AMİN AMİN AMİN.
Yarabbim selenay kardeşimizin tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gider. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN7 fatiha hediyem lütfen kabul et
tubik meleğim hepinizden allah razı olsun inşallah feraha çıkartır rabbim sizin dualarınızla inşallah
inşallah inşallah inşallahh..ama bana söz verr göz yaşı yokk
TÜM YAZILANLARI OKUDUM BU SİTE ZATEN BU HALİYLE MUCİZE.. İNANIN BEN BU KADAR DUA ETTİĞİMİ HATIRLAMIYORUM BU SİTEYLE TANISTIĞIMDAN BERİ HİÇ OKUMADIĞIM KADAR DUA OKUDUM KENDİMDEN BASKALARINA İYİKİ TANIDIM BURAYI İYİKİ ALLAHIM Bİ VESİLEYLE BENİ SİZLERİN ARASINA KATTI..
SELENAY KARDESİM HEYBEMİZDE OKUDUĞUM DUALRIMIN HATRI İÇİN SEVABI İÇİN ALLAHIM SENİDE NASİPLENDİRSİN AYRİYETEN (100 YA FETTAH )OKUYORUM SENİN İÇİN.. ÜMİDİNİ KESME OLSUN HEP BÖYLE GİDECEK DEĞİLYA ALLAHIM EN GÜZELİNİ BİLİR NE EYLERSE GÜZEL EYLER SEN TERTEMİZ ANA YÜREĞİNE SAHİPSİN O SENİN EN BÜYÜK HAZİNEN ... SELAMETLE
ALLAH RAZI OLSUN GÜLEYSA CANIM RABBİM SENİDE FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH
en içten diliyorum...rabbim öyle kapılar acsın ki yüzüne ama en hayırlı bir şekilde..1 fatiha okuyorum.dualarımızın kabulu için
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.