arkadaslarim sıkıntım icimi deLiyo..acayip trawmalar geciRiyorum ic dünyamda..sosyal yasantımdan koptumm..Ben dua etmeye dewam ediyoRum ama bu gün cok büyük bi terbiyesizLik yaptim kalktıgımda NeLer yapanLar nasiL yasiyorLar..BEn nasiL yasiYoRum diye.hayatım anLamsızLasti arkadsLar..inşallah Rabbim bu isyanımı affeder..sabah uyanmamak icin defalarca dua ediyoRum bEni yanına aL rabbim cezam günahım neyse(affet beni,cennet ile müjdelendir.)ama beni dünyada babama anneme mahcup etme.yük olmak istemiyoRum kimseye.hic bir işe yaramiYoRUm.:s.dostlar ben tekrar dualarınızı istiyoRum.bende kendime ettigim kadar sizede dua ediyoRUm.
Rabbim sıkıntıLarımızı giderir inş.
biR süRe giRemiyebiLİrim.Rabbim yar ve yardımcınız oLsun.
Salatı Tefriciye Duasına basladım inş kabul görür Rabbim.
Daraldım dostlar,bana dualarınızla yardımcı olurmusunuz.
(14 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardımcın olsun sabırlı ol geçecek bu günler
18 yıl önce gönderildi # -
değerli dostum,yazının başlığını ve mesajındaki kendine olan bedduanı değiştirdim,haberin olsun.
bizim sitemizde kendine bile olsa beddua yasak.!
ama dua serbest,sanırım sen bunalmışsın bu gün,olsun bizlerde zaman zaman bunalıyoruz.ama bunu bilen bir allahımız var dimi.
esenlik,rahmet ve bereket ocağı bir allah var.senin yar ve yardımcın o allahımız olsun inşallah.
benden sana ferahlama vesilesi 100 besmele olsun.lütfen kabul et.18 yıl önce gönderildi # -
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH
Yarabbim kardeşimizin tüm sıkıntılarını feraha çevir. Selamete ulaştır. Hakkında hayırlı olanı nasip et. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
sakın isya etme kardesim...herseyi daha da yokuşa goturuyo isyan..sen yeterki rabbime guven ondan duani esirgeme..sen ona bişeyler ver ki o da sna isteklerin icin yardim etsin..rabbim acılan elleri geri cevirmez..kalpten edilen dualara mutlaka karşılık verir..ben bunu dsunerek hep umudumla edıyorum dualarimi..
1 ayetel kürsi okudum.
Sıkıntıların geçsin inşaallah.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SENİ FERAHA ÇIKARSIN AÇTIĞIN ELLERİ GERİ ÇEVİRMESİN..UMUDUNU KAYBETMEDEN BIKMADAN USANMADAN DUA ET.
KadirBaba çok saoL.sıkıntım diLime vurdu:(..öLe eLden ayaktanda düsmedim şükür..chack up'ada girdim hic bir şeyim yok..ama anlatamiyoRum kimseye korkuyoRum tek Rabbim biLiyo sıkıntımı..en kötü şey anlatamammak cünkü karsıdakinin anlamamasından korkmak.:s utanc werici bir durum sözLümü terk etmek zorunda kaLdım bu yüsden:(.gitgide kötüye gidiyoRum soNu hayiRdir inşş...istihare duasından sonra cok güzel Rüyalar göRüyoRum soNu hayiRdir inşallah.
DuaLarınız icin Allah Razı oLsun.18 yıl önce gönderildi # -
Bizimde utançlarımız var dostum,sanmaki sütten çıkmış ak kaşığız.
Ama o utançları bilen ve yüzüne vurmayan tek adres allah,çal kapısını hiçbirşeyden eser kalmaz inşallah.
öyle bir dinler,öyle bir ağırlar ki seni,bir bakmışsın bizlere müjdeyle dönmüşsün.
HADİ BAKALIM.18 yıl önce gönderildi # -
Kadir baba Allah senden Razı oLsun msjın öLe bir ferahlatti ki icimi anlatamam.stresimde en aza indi.inşşallah müjdeli haberlerle dönücem.Dualarımdasınız.
Rabbin seni ne unuttu ne de darıldı.[Duha-3]"
kardesım unutma kı rabbım kulunun kaldıramayacğı yuk yuklemez dua et dularımda sende varsın rabbım tum sıkıntılarını giderir inşallah amin18 yıl önce gönderildi # -
100 besmelede sana okuycam sakın kendine başkalarına beddua etme ölümü hiç isteme acil şifalar
20 tefriciye göndereceğim
20 tefriciye göndereceğim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.