SELAMIN ALEYKÜM BÜYÜKLERIM HEPINIZ BENDEN BÜYÜKSÜNÜZ TABI MELEKLERIMIZ HARIC YA INANIN BEN BABAMI COK ÖZLEDİM ONSUZ GECEN 16 SENE ARTIK DAYANAMIYORUM ANNEMI GÖRÜP ONUN YANINDA BABAMI GÖREMEMEK BANA ÖYLE ACI VERIYOKI NE YAPSAM ARTIK BILMIYORUM BAZEN KESKE BEN DOGMASAYDIMDA O ÖLMESEYDI DIYORUM YAZI KADERYA BU BENIM DOGUM GÜNÜM BABAMIN ÖLÜM GÜNÜ ALLAH IMA HERGÜN DUA EDIYORUM BABAMI BI KERECIK RÜYAMDA DAHI GÖREYIM DIYE AMA OLMUYOR RÜYAMDA DAHI GÖREMIYORUM YETIMLIK KADAR ACI BI DUYGU YOK YOKLUGU BENI ADETA CILGINA CEVIRIYOR ONUN YANINDA OLMAK ISTIYORUM AMA YOK YOK YOK
HEPINIZDEN ISTEGIM NE OLURSUNUZ BABAMI BI KERECIK RÜYAMDA GÖRMEM ICIN DUA EDIN YOKSA BU HASRET BENI ÖLDÜRÜCEK
SELAM ILE....
BABAMI COK ÖZLEDIM(ARMAĞAN) :(
(38 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
armağanım,eğer rabbim benim bir duamı kabul edipte,gerçekleşecek dualar listesine dahil ettiyse,onun azametinin üzerine yemin ediyorum ki,o duamı senin bu duanla değiştirsin.sana babacığını göstersin inşallah.en güzel haliyle ve en güzel hallarde.amin.
18 yıl önce gönderildi # -
amin inşallah inşallah
AMIN ALLAH RAZI OLSUN BABACIM AMA INAN ARTIK SABREDEMICEM COK KÖTÜ OLUYORUM INSALLAH BI KERE ONUGÖRÜRÜM SAGOLASIN...ONUN ISMINI BABA KELIMESINI DUYUNCA TUTAMIYORUM KENDIMI RABBIM KIMSEYI O DURUMA DÜSÜRMESIN GENEDE SÜKÜR ANNEM VAR....
1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsi okudum.
Allah kabul etsin.
İnşaallah babanı hergün rüyanda görürsün...
Allah rahmet eylesin. ne söylenebilir ki...
Allah yardımcın olsun. bu dünya o kadar uzun değil ki zaten , hiç üzülmeyesin. dünyanın yaşı kaç biliyor musun? dünyanın yaşına göre bizim ömrümüzün süresi çok kısacık kalıyor. hepimiz gideceğiz.18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşim beni ağlattın akşam akşam babasızlığın ne olduğunu iyi bilenlerdenim Allahım inşallah sna babanı gösterir dualarımdasın...
:((((canım benim rabbim merhametini şefkatini her daim üzerinde tutsun.inşallah babacığını kevser havuzunun etrafında görürsün daha fazla yazamıyorum:((.inşallah inşallah inşallah
inşaallah rabbim en iyi şekilde babanı sana gösterir ,
:( BENIM GÖZYASLARIM HERGÜN ONUN ICIN SEL OLUYOR ONA YAPABILDIGIM TEK SEY DUA ONUDA INSALLAH YAPABILIYORUMDUR ANNEM SIMDIBURDA BUNLARI YAZDIGIMI DUYSA COK ÜZÜLÜR ARAMIZDA....
HEPINIZ SAGOLUN BELKIDE SIZIN BENDEN BUYUK DERTLERINIZ ISTEKLERINIZ VAR BENDE ONUN ICIN HEPINIZE
100 BESMELE GÖNDERIYORUM.....18 yıl önce gönderildi # -
100besmelede benden mekanı cennet olsun allahdayanma gücü versin
Allah yardimcin olsun, bu dünya sinav dünyasi.Allah sabir versin sana.
Bildigim bütün dualari okudum.
Allah kabul etsin.18 yıl önce gönderildi # -
AMIN AMIN AMIN ALLAH RAZI OLSUN CÜMLENIZDEN...
ya ALLAH ım sakın bu yazımı kulum bana stem edıyo dıye anlama sadece bı ıc cekıs bı keske kelımesı bu affet ALLAH IM .......................................
inşallah görürsün senin için dua edecem aciz kul olarakkk rabbim kabul eder inşallah görürsün bu gece rüyanda babanıı.. sevdiğii kullarının ,onun için geceleri kalkıp ibadetlerini yapan kullarının hürmetine sana gönlünden geçeni nasip eder inşallah
armagan kardesim ezan okunuyo smdi..rabbim bu ezanlarinin hurmetine tum ona el acan kullarinin hurmetine senin bu istegini geri cevirmesin..kardesim bu dunyada yuzun gulmemişse senin oteki dunyada yuzun guler emin ol..allah razi olsun senden degerini hatrlattigin icin!!
rabbim en kısa zamanda babanı çok güzel bir şekilde rüyanda gösterir inşallah.rabbim sana sabır versin
ALLAH RAZI OLSUN HEPINIZDEN SAGOLUN GENE YANLIZ BIRAKMADINIZ BENI.....
RABBİM CENNETTE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH
aminn inşallah.
ARMAĞAN KARDES BENIM DE ANNEM KUCUK YAŞTA VEFAT ETTI BENDE İLK ZAMANLAR COK KOTU OLMUSTUM AMA RABBIM ALDI ANNEMI KARDESIM KIME ISYAN EDECEKSIN RABBIM HERSEYI DAHA IYI BILENDIR UNUTMA O BIZI BIZDEN DAHA IYI BILENDIR RABBIM BİZLERİ CENNET DE BULUŞMAYI NASIP ETSIN AMIN
armağanım,eğer rabbim benim bir duamı kabul edipte,gerçekleşecek dualar listesine dahil ettiyse,onun azametinin üzerine yemin ediyorum ki,o duamı senin bu duanla değiştirsin.sana babacığını göstersin inşallah.en güzel haliyle ve en güzel hallarde.amin.
BABAMA KATILIYORUM .
Allah gönlüne huzur versin kardeşim
hayırlı işler yapıp ta bunların sevabını babana hediye et inşaallah kalbin rahatlayacak o zaman kalbin rahatlayınca da dileğine yaklaşacaksın ALLAH'IN İZNİYLE
(ben de babamı askerdeyken kaybetmiştim,,şimdi hem senin babana hem kendi babama birer fatiha okuyorum,,Rabbim kabul etsin)18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN SU ANDA GENE UGRAYIS ICINDEYIM BABA BABA BABA DIYE TEK SEYI DÜSÜNDÜM GIDINCE
EGER BU DÜNYADA ALLAH IM BABAM ICIN YAPTIGIM SEYLERDEN RAZIYSA BENI BU DÜNYADA KAVUSTURSUN INSALLAH TEK DUAM VE
BEKLEYISIM BUDUR
YARADANIM...........................18 yıl önce gönderildi # -
ARMAĞAN KARDEŞ TÜM İÇTENLİĞİMLE DİLİYORUMKİ İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA RÜYANDA GÖRÜRSÜN VE HASRETİNİ GİDERİRSİN.İNŞALLAH BUNU TÜM KALBİMLE VE DUAMLA DİLİYORUM.SENİNKİNİ ALLAH ALDI AYRILDINIZ EMİR BÜYÜK YERDEN .FAKAT BENİM 2 ÇOCUĞUM DÜNYADAYKEN BİLE GÖREMİYOR.YANINDAKİ KADIN YÜZÜNDEN SESİNİ BİLE ZAMAN ZAMAN ZOR DUYUYOLAR.İNAN BÖYLESİ DAHADA ACI VERİYO.NERDE YAŞADIĞINI DUYUYOSUN BİLİYOSUN HAYATTA BİR BABAN VARRRRRRR AMA YOK.BİLMEM ANLATABİLDİMMİ.TÜM BUNLARI SANA BİRAZCIK TESELLİ OLSUN DİYE YAZDIM.YÜCE RABBİM TEZ ZAMANDA RÜYANDA BABANI SANA GÖSTERMESİ DİLEĞİMLE.
amın sagol ablam
Rabbim dualarını kabul eylesin
ARMAĞAN KARDEŞİM ÜZÜLME NE OLUR ...RABBİM DUALARINI O TEMİZ YÜREĞİNLE KABUL EDER İNŞALLAH...BABACIĞININ RUHUNA 3 FATİHA OKUDUM...RABBİM MEKANINI CENNET ETSİN...
Armağan hadi bu kadar duayla gel mucizeyi haber ver insallah. suan sabahın 5 buçugu sanırım uykudasın insallah görüyosun insallah görürüsün bu sabah olmadı sabahlar çoook insallah en kısa zamanda görürüsün insallah
YOK YA GOREMIYOM NASIP OLMUYO BI TURLU AMA ARTIK NEYE INANIYOM BILIYOMUSUNUZ BELKI GORUNCE HEP GORMEK ISTICEM HAYIRLISI AMA BEKLIYORUM INSALLAH BIGÜN ODA OLUCAK TÜM KALBIMLE BEKLIYORUM.................................................
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.