kardesim inşallah inşallah o gun de gelicek.. tum kalbimle istyorum bunu..inşallah rabbim seni de feraha cıkarir..
BABAMI COK ÖZLEDIM(ARMAĞAN) :(
(38 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amın mervecım senın ısın noldu gıdıcekmısın rahatmısın.............
18 yıl önce gönderildi # -
gidicem canim benim...biraz daha rahatim ama..tek bi istegim var rabbimden..eger o da olursa cidden koşa koşa gidicem..yoksa gonlumdeki yanginla orda rahat etmem biraz zor
:(18 yıl önce gönderildi # -
RABBIM YARDIMCIN OLSUN KARDESIM HERSEYIN HAYIRLISINI GONLUNDEKI HACETINIDE KABUL ETSIN.......
inşallah kardesim inşallah geri cevirmez dualarimizi.. inşallah seni de mahrum birakmaz isteklerinden..
kardeşim 100 salavat okudum Peygamber Efendimize
Şefaat etsin, kendisiyle birlikte baban rüyana gelsinler diye
İnşallah gelecekler, yeter ki inanarak sabırla bekle
Allah seni sevindirsin inşallah
allahım inşallah babanı rüyanda gösterir ferah içinde
Armağan,küçük kardeşim.seni çok iyi anlıyorum.benim de rüyamda görmek istediğim sevdiklerim var bende göremiyorum.Ama mutlaka herşeyde bi hayır var.düşünsene Rasulullah efendimizi. onunda bi babası yoktu.ona benziyor olmak onunla aynı kaderi paylaşmak,yetim kızın ilahisindeki gibi benim babamda sen ol ya Rasulallah diyebilmek.Allah babana rahmet ve merhametiyle muamele etsin kardeşim.sana da sabırlar versin ve herşeyin en hayırlısını ve güzelini yaşatsın sana.inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda görürsün babacığını.Amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.