TAM HERSEYIN BITTIĞI YER VARYA İŞDE ORALARDAYIM KARDESLERIM SEVGILIM KIZLA 1 HAFTADIR GORUSEMIYORUM NE OLSUN NISANLANACAKTI NISAN OLDU MU OLMADI MI NE HALDE HIC BILMIYORUM YA OYLE KOTU HALDEYIIM KI RABBIM DAHA KOTU HALA DUŞURMSEIN
SANKI UCURUMUN KENARINDA YIM YANI OLUME 4 D.K SEVMEYE 5 D.K VAR OLUM DAHA ONCE GOZUKUYOR ANLAMIYORUM KARDESLERIM NE ISTIYORLAR BENDEN DE VERMIYORLAR KARDESLERIM ALLAH RIZASI ICIN SIZ YARDIM EDIN
TAM HERESYIN BITTIĞI YER VAR YA İŞTE ORDAN SESLENIYORUM
(29 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Ah kardeşim üzülme git evinin oaralara evini gizlice ara cebini ara başka nodan ara mesaj at ulaş
Allah büyük geçer bu günler inşallah senle evlenir gkçen18 yıl önce gönderildi # -
KARDESIM AMIN ARAYAMIYORUM BABASI VE ANNESI COK KATI HERSEYI YASAKLADIDILAR
HERSEYIMI BIR TANE MI ALDILAR RESMEN BENDEN KARDESIM YA OYLE ZOR KI NE BILIM İŞTE ANNEM DEN SONRA İLK KEZ BIRINI KAYBETME KORKUSU VAR RABBIM DULARMI KABUL EDER İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
İNŞALLAH DUĞUNUMUZ OLURDA SİZLERDE GELIRSINIZ INŞALLAH RABBIM DULARIMIZI KABUL ET AMIN
18 yıl önce gönderildi # -
inşallah inşallah siz evlenin de biz gelmesek de olur.
sorun ne sana neden vermiyolar
sinirlendim şimdi ya.18 yıl önce gönderildi # -
BABASI BENIM KIZIM BIRINI NASIL SEVER DEMIS OYSA NAMAZINDA ABDESIN DE BIR BABASI VAR
niye kızında kalp yokmuymuş sevemezmiymiş ki bu kadar şaşırıyo sevinmesi gerek kızım birini sevdi mutlu olur sevdiğiyle demeli.
ooff ne karısıyosunuz seven seviyo işte..baba olman kizin hayatina mudahele etmen gerektigini mi gosteriyo...(tabi bazi durumlarda edilmesi gerekıyo o ayrı) da sen kotu birine de benzemıyosun..kizina zarar mi vericen sanki bu kadar severken...ama dua et abicim arada birileri olsada siz birbirinizi seviyosunuz..ya ben napayimm :(
BABALAR KIZLARINI ANNELER OĞULLARINI KISKANIYORLAR SANIRIM...
RABBİM sevdiğin kızın babasına merhamet versin de size engel olmaktan vazgeçsin.ama şunu da unutma sevgi karşılıklıysa mutlaka kazanır.sen biraz daha sabret bak güzel ALLAHIM herşeyi nasılda yoluna koyacak
kardeşimmm hakkında hayırlısıı olsun ama bir şey olmuyorsa illa olmuyor neden olmuyor diye ısrar etme bir düşün bir hayır ara her görünen olaydan şer her şer görünen olaydanda hayır çıkabilirr dikkat ettt
her şeyin hayırlısı olsun namaz kılıp kalp kırrmak çok acı babaya allah merhamet versin kalbi yumuşasın ya halim ya halim ya halim ismi şerifi hürmetine
KARDESIM TABIKI OYLE AMA BIZ İSTİHARE YE YATTIK EVLENMEK ICIN GUZEL CIKMAZSA BIRAKACAKTIK BIRBIZI MIZI AMA ŞİMDİ BOYLE OLDU DUA EDIN ALALH RIZASI ICIN
ha birde ölümden bahsetme ilerde ne olacak kimse bilemez bi akrabam bi kız kaçıracaktı olmadı mide kanaması geçirdi ama şimdi o haline gülüyor çok güzel tatlı hamarat bii eşi var ÖLÜM YOK
NIMETKIZ KARDESIM TABIKI OYLE AMA 8 SENDIR SEVIYORUZ BIRBIRIMIZI KOLAY OLMUYOR USTELIK BENI SEVMESE TAMAM DERIM AMA ANNE BABA BASKISI ISTE COK UZULUYORUM SEVGILIMI DOVMUS BABASI KAHROLDUM DUĞUNCA CILDIRASIM GELDI BIRDEN BIRE RABBIM İNŞALLAH SİZİN O GUZEL DUALARINIZ ILE SEVGILIMLE EVLENMEYI NASIP ETSIN BIZE AMIN
kardeşim,, kızcağız madem evinde zorluklar çekiyormuş bari siz soğukkanlı olun,, sükunetli olun ki bu meselenizin çözümünü düşünebilesiniz,, ölmek-çıldırmak korkmak nedir Allah aşkına,,yaşamak lazım sevdiklerimiz için,, şöyle bir toplayın kendinizi,, iki rekat namaz kılın,,Allah'tan yardım isteyin,,sessiz kalın biraz
bazan Rahmanın yardımı sessiz kalınarak idrak edilebilir,, bizim çare diye sarıldığımız şeyler bizi gerçek çareden uzaklaştırır....
""""""""Yusuf(a.s.)zindana düştüğünde iki kişi rüyalarını anlatır ona,,, Onlardan, kurtulacağını bildiği kimseye der ki: Beni efendinin yanında an, (umulur ki beni çıkarır). Fakat şeytan ona, efendisine(Yusufu) anmayı unutturdu. Dolayısıyla (Yusuf), birkaç sene daha zindanda kaldı.(yusuf suresi-42.ayet)"""""
tam herşeyin bittiğini sandığınız an yeni bir hayatın ve yeni bir sürecin başlayacağı andır,, yeni sürece nasıl başlarsanız öyle gider,,siz dua ederek,,Allah'tan yardım isteyerek ve işleri çok karıştırmıyarak başlayın,,inşaallah öyle gitsin
haddim olmayarak çok müdahale ettim belki ama ""SEVDİĞİNİZİN SİZE İHTİYACI OLDUĞU BİR ANDA DUYGUSALLIK YAPMAYIN VE GÜÇLÜ DURUN KIZIN BABASI DA SİZİ GÜÇLÜ GÖRSÜN"""" demek istediğim için sözü bu kadar uzattım
Allah sizin yardımcınız olacaktır buna inanın,,yeter ki yanlış bir şey yapmayın
selam ile....18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM
cihan abim cok gusel demişşin gonlune diline saglık..abicim bak bir olduk hepmizin sevdasi icin sofralar kurduk edıyoruz dualarimizi..rabbim kabul eder elbet dualarimizi yeter ki sabredelim biz yeterki vazgecmeyelim..
SEVENLERİ AYIRAMAZ KİMSE .. ALLAHTAN BAŞKA .. SAKİN OLMAKTA KARŞI TARAFA DESTEK VERMEKTE FAYDA VAR . İŞTE ŞİMDİ SEVGİNİ GÖSTERMENİN ZAMANI GELDİ. SANA İHTİYACI OLDUĞU ANDA ONU YALNIZ BIRAKMA . BİLMEM ANLATABİLDİMMİ.
FATIH ABI SADECE DUA EDIYORUM KONUSAMIYOR GORUŞEMIYORUZ SADECE DUALARIM DA VAR AMA RABBIM BIIZ BIR GUN İNŞALLAH EVLENIP SEVGILIMLE BIRLIKDE SABAH NAMAZI KILMAYI NASIP EDER
RABBİM İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE HER ŞEYİ YOLUNA KOYSUN.MUCİZESİNİ TEZ VAKİT GÖSTERSİN .İNŞALLAH TÜM ENGELLERİ AŞIP KAVUŞURSUNUZ.
eğer o da seni seviyorsa onu almak için uğraş aşk acısı çok zor dilerim rabbim yerdımcınız olur.amin
rabbim çok büyük kardeşim secdede dile rabbinden rabbimizden sevdiğini rabbim yar ve yardımcın olsun iki cihandada sevdiğin senin olsun amin amin amin
allah yardımcın olsun çok iyi anlıyorum seni bunları okuyunca ağlamaya başladım:( içtenlikle istiyorum allahım inşallah sevdiğini sana bağışlar herşey yoluna girer birbirinize hayırlı eş olursunuz ölüm hiç bişeye çözüm değil kardeşim herşeyi allahtan isticez vardır rabbimin bir bildiği sabret kardeşim sabrın sonu selamet
inş birbirinize kavuşuranuz.babasıda merhamete gelirr..cok zor mesele rabbim sana güç ve sabır versin..3 ayetül kürsi hediyem olsunn.
Rabbim en güzel şekilde birleştirsin sizi,en hayırlı şekilde yaşayın.3 ayetel kürsi de ben okuyorum.
AMIN KARDESIM ALLAH RAZI OLSUN SİZLER OYLE ICTEN DULAR EDIYORSUNUZ KI RABBIM TUM DERTLERIMIZE DERMAN OLUR İNŞALLAH
Çok zor bir yerdesin,seni anlıyorum gönül dostu.Ama inancını kaybetme ve yapabileceğin herşeyi yaptığına inanıyorsan rahat ol.Herşeyi Allah'a bırak..Sevenlerin arasına girenler iki cihanda da rahat yüzü göremicek..Sevgiler..
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.