yarabbi sana sıgınıyorum sana güveniyorum yardımını üzerimizden esirgeme.allahım bize kaldıramıcağımız yük verme.allahım kullarının bızı sevmesını nasip et . benı ve aılemı kullarına rezil etme bize dayanma gücü ver sabrımıza sabır ver sana ınanmayanlardan bizleri uzak eyle.allahım sevdiğimi bana bağışla kimseye muhtaç olmadan yuva kurmamızı nasip et.bizi ayırmaya çalışanlarla savaşma gücü ver.allahım herşeyı bılensın görensın biz aciz kullarının dualarını kabul et.kullarının bana ve aileme yapılan kötuluklerı edılen ıntızarları karşılıksız çıkar.allahım yardımını esirgeme.dayanma gücü ver.allahım bızı ayırakack engelleri aşmayı bizi ayıracak kullarını sana havale ettım sen ıslah eyle. AMİN...
arkadaşlar sevgi ve saygı görmekiçin bildiğiniz bir dua varmı. lütfen yardımcı olun..
allahım yardım et********muhsin***
(30 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim yardımcın olsun,sabır kardeşim
18 yıl önce gönderildi # -
aminn
rabbim yardimci olsun kardesim..istersen sevda soframiza buyur nasibini al sende?
amin amin amin.
rabbim yardımcın olsun.18 yıl önce gönderildi # -
amin..allah hepinizden razı olsun kardeşlerim...
ZÜMER süresini okumaya devam eden kimse, hak katında aziz olur ve Kerem-i İlahiye nail olur...
Allah yardımcınız olsun.18 yıl önce gönderildi # -
inşallah sevdiğinle mutlu bi yuvan olur.allah yardımcın olsun kardeşim. allah a emanet ol
inşallah sorunsuz kavuşursunuz.rabbim kalplerine merhamet versin
100 YA LATİF okudum size hediye ediyorum Allah kabul etsin
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim. Tüm sıkıntılarını feraha çıkarsın. AMİN AMİN AMİN
100 YA FETTAH OKUYORUM RABBİM KABUL ETSİN İNSALLAH MUTLU BİR YUVAN OLUR SEVDİĞİNLE. İNSALLAHHH
Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah sıkıntılarını atlatır yuvanı kurarssın.
200 ya malikel mülk çekenin sözü herkes tarafından dinlenirmiş
çekebildiğin kadar ve innallahe bikum le raufurrahim katı gönülleri yumuşatmak içinmiş
ayrıca 51 besmele okursan o kişiye etkili olurmuş
sana 3 ihlas 1 fatiha hediyem.18 yıl önce gönderildi # -
RABBIM YARDIMCIN OLSUN 3 İNŞİRAH SURESİ HEDİYEM
""""Rahman,,iman edip salih ameller işleyenler için kalplerde kararlı bir sevgi var edecektir""""""""""""(meryem suresi-96.ayet)
sevgi ve saygı görmek için en ideal yol bu ayete göre Rahmanı razı etmeye çalışıp gerisini O'na bırakmaktır
Rabbim yardımcımız olsun
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
KAVUŞTUR RABBİM SEVENLERİ SİZİN İÇİN DUA EDİCEM
allahim..elimden geldigi kadar bişeyler vermeye calişiyorum sana..ne olur duy sesimi sen benden once davran rabbim asla kopmam artık senden..ama dayanacak gucum klmadi nolur kalbini yumuşat allahım nolurrr
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN .
Allah yardımcınız olsun Dualarınızı kabul eylesin 1 Ayetel Kürsi 3 Salavat hediyem
Esma-ul Hüsna'dan
El-Vali--sözün tesirli olması olması, insanların sevmesi için
el-Vedud--herkesin sevgisini kazanmak için
el-Kebir-- hürmet görmek için
http://www.muslumanlar.com/esmaulhusna/esma.htm adresinde Allah'ın 99 isminin böyle karşılıkları yazılı
direk sonuçları hemen görülmese de tesbih çekmek rehabilite ediyor
Cihan abinin dediği gibi Allah razı olunca tasalanacak çok şey kalmıyor.
Öyleyse Allah sizden razı olsun :) amin18 yıl önce gönderildi # -
rabbim hep razi olur bizden işallah..
kaçır abi kaçır ya görsünler dünya kaç bucak kaçır seviyorsa seni bak nasıl kıymete biniyosun o zaman akıllı davran Allah yardımcın olsun
Allah yardicin olsun kardesim sen yürekten yana yakila dua edersen Rabbim hepsini kabul eder sana 1 Fatiha 3 Ihlas okuyorum Allah kabul etsin
Allah'ım sen bu güzel kardeşimizin gönlünde yatan bütün bu dileklerini hayırlısıyla kabul et.Bu güzel cuma gününün hatrına muhsin kardeşimizin dualarına amin diyelim.Dualarımda olacaksınız..
allahım kardeşimizi sevdiğine kavuştur ayırma onları allahım birbirlerine hayırlı kıl yarabbim
allah hepınızden razı olsun kardeşlerim.İnşallah dualarımız kabul olur.allahımızdan başka kımsemız yok .allah yardımcımız olsun.allaha emanetiniz
ah kardeşim sanki beni anlattın,yüreğimi dağladın ben evlendim ama sizin dediğiniz o sorunların hepsini yaşadım,hala yaşıyrum hala ayırmak istiyorlar bizi,ben yaşadıklarımı anlatamam.Rabbim size yaşatmasın,kimseye yaşatmasın en güzel şekilde birleştirsin amin.
ALLAH(C.C.) YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
Allah yar ve yardımcınız olsun.korktuklarınızdan emin umduğunuza nail eylesin.
allah inşallah dualarınızı kabul eder.allah hepnızden razı olsun..allah yardımcımız olsun..Sedef kardeşim "çekebildiğin kadar ve innallahe bikum le raufurrahim katı gönülleri yumuşatmak içinmiş " yazmışsın bır sayısı varmı nasıl başlım nasıl nıyet edım yardımcı olursan sevınırım kardeş.. allaha emanet olun ..
sabah namazından sonra 41 besmele çekip kime istiyosan üfle gördüğün vakit sana kötü söz söylemesini engeller imis allahın izniyle
rabbim yar ve yardımcın olsun insallah18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.