yaaa..olmadiysa istedigim yer napicam been.. :( off dua edelim de olmuş olsun allahım lutfeenn...
ooff yaa yarin oss acıklanıyomuş bittim ben..
(25 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kardesım ınsallah olur ınsallah istediğin olur ama olmadı olum yok ya ucunda
18 yıl önce gönderildi # -
Mervecim rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin. Bazen gücümüze giden yada istemediğimiz şeyler hakkımızda hayırlı olabilir.
Yarabbim merve kardeşimizin hakkında hayırlısı neyse onu nasip et. Hayırlıysa iyi bir yere yerleşir inşaallah. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
allahımm gonlumden gecenleri sen biliyosun..ol desen olmuştur zaten..lutfen olmuş olsunn :( allah razi olsun..
hayırlısı olsun inşallah hiç üzülmeyeceğin pişman olmayacağın şeyler olsun.
inşallah ablacim...inşallah gonlumdeki yer olmuşturr :(
Hayırlı bir sonuçla Rabbim seni sevindirir inşaallah.
inşallahh inşallahh..
canısı hayırlı olan olsunn..öle iste..
Rabbim seni sevindirir inşaallah.,inşaallah yeni ufuklar açılır,hayırlısı olsun
HAKKINA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN YA SİVAS HAYIRLI DEĞİLSE:))))
RABBİM GÖNLÜNÜ SEVİNDİRSİN MİNİĞİM18 yıl önce gönderildi # -
her zaman her şeyde vardır bi hayır allah yöneldiğimiz her şeyi hayra çıkarsın allah herkesin gönlüne göre versin
ATTIĞIMIZ KÜÇÜCÜK BİR ADIM BİLE NELERİMİZİ DEĞİŞTİRİR BAZEN ASLINDA DEĞİŞTİRMEZ KADERDE NE İSE O OLUR AMA DÖNÜP GERİYE BAKTIĞIMIZDA İYİKİ DOĞRU ADIMI ATMIŞIM DEDİĞİNDE ALLAHA HAMD OLSUN ALLAHIM İYİKİ BANA BU ADIMI ATTIRDIN DEMEN DİLEĞİYLE.. İNSALLAH GÖNLÜNDEKİ YER NE İSE ORASI OLUR MERVECİK AMA EĞER OLMAZSA ÜZÜLME. İNSALLAH SİVAS SENİN İÇİN HAYIRLI OLANDIR VE İNSALLAH OLUR.
allah razı olsun hepinizden..guleysa ablam icimden gecenleri soylemissin inşallah sivas benim icin hayrlı olandr..
bu arada nedense icimde bi huzur bi mutluluk var acaba neden??18 yıl önce gönderildi # -
ne güzel içindeki huzur inşallah sana mutluluk getirir.
inşallah sivası kazanırsın ben de sivaslı nişanlımla evlenirim en kısa zamanda inşallah ayrılmayız sorunlar kalkar.amin.18 yıl önce gönderildi # -
sivaslı mı :) ya bende sivaslı olmak istyorum ya...oof :) ya offlarken bile guluyorum suan neden boyle huzur doldu icim..yoksa ben sivasa mi gitceem:)
rabbim insallah TERCİH U-YAPTIĞIN YERLERDEN HAYIRLI OLANINI SANA NASİP EDER ÖNEMLİ OLAN ÜNİVERİTE DEGİL OKUDUMUZ YERLERDE İYİ HİZMET EDEBİLMEK ALLAHI İYİ ANLATABİLMEK UNUTMAYALIM GUNEŞİN DOĞUP BATTIGI HERYERE ADIMI ULASTIRIN DEMİŞ EFENDİMİZ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
MERVECİM TERCİH YAPTINIZ SONUÇLAR YARIN MI BELLİ OLACAKMIŞ PAZARTESİ YANİ 20SİNDE DENMİŞTİDE
allahım sen merve kardeşimize hayırlı haberler nasip eyle onun ve tüm dua eden kardeşlerinin dualarını kabul eyle amin
abicim allah razi olsun..tubaa kardesim osym bi kere duzgun bi iş yaparsa ben dişimi kırıcam:) belli bi tarih sadece internet sitesinin kuytu bi koseinde yazıyo..o da 3 4 saat once acıklandi..tvde de 17sinde acıklancak demişler..cok karişik durumlar ama stede yarin yazıyo... rabbim inşallah mucize nasip eyler bna da
son 12 saat..rabbim sabah mucizelerle steye grmemi nasip et..
merve dua ederken beni unutma .cok korkuyom bende:(
ben icimde bi kıprtı bi mutluluk war diodum o da gitti..sanirim bende..uyumayi dsunmuyorum sabaha kadar duaciyim..senin icinde ederim kardeşm..
we son saatler..rabbim..anamin babamin yuzu gulsun bugun nolur..
ne oldu merve kazandın mı ablacım hadi çok merak ediyorum
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.