ey dost aç yüreğini,
boşal nefs ve riya prangalarından,
sevki ruhun dinlensin,
sevki gözlerin nemlensin,
sevki yüreğin şenlensin,
kibriyanın sahibi var,
boşal nefs ve riya parangalarından,
sevki ruhun yükselsin,
sevki senle birlikte kainat yükselsin.
sevki kainat yükselsin......kadir baba.
(11 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Bir tek Allah sevgisi ve Allah için sevmek mutlu ediyor insanı...
Allah razı olsun.Allah sevgisinden mahrum etmesin bizleri.18 yıl önce gönderildi # -
Allahım bizlere senin sevgini, seni sevenin sevgisini, seni sevdirecek amelleri nasip et. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve benim imanımı en kâmil iman, yakinimi en üstün yakin kıl; niyetimi niyetlerin, amelimi amellerin en güzeline ulaştır.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
BİRTEK SENİN AŞKIN BİRTEK SENİN SEVGİN VE SEVGİNLE YAŞARAN RAHMET PINARI YETER BANA YARABİM
Sevki Muhammed sevgisi gelsin
Sevki Allah sevgisi gelsin18 yıl önce gönderildi # -
Ya Rabbi bana öyle bir mucize nasip eyle ki onunla geçireceğim her dakika seni hatırlatsın ve sana bir adım daha yakınlaştırsın.
Ya Rabbi bizi kendimize bırakma bizi senin dosdoğru yolunda sabit kıl.
Ya Rabbi senin dinini yaymakta bizleri vesile kıl.Senin dinine hizmet edecek evlatlar yetiştirmemizi nasip eyle.
Elbet sen sana sığınanları yalnız bırakmazsın.Ya Rabbi iman ateşimizi hiç bir zaman köreltme her geçen dakikada dahada alevlenip benliğimizi eritmesini nasip eyle.
Ya Rabbi! Ya Rabbi! Ya Rabbi! sahte aşklarla bizi sınama senin aşkını kalbimize düşürüp bizleri boş işlerin hevasına kapılmaktan koru. (mucizem)
amin amin amin
SEVMEK YÜREK İŞİ GERÇEKTEN.
Allah razı olsun kardeşim.
Dua kardeşlerimi seviyorum.
allah razı olsun..
bende sevmek istiyorum vede sevilmek.biliyormusunuz 6 yıldır hep aynı dua var dilimde gönlümde.
bakın çevrenize ne kadar da sahte sevgi var.ne kadar bencilce veriyorlar çıkarları için seviliyorlar birbirlerini.
ben olamıyorum onlardan.kimsenin duyguları ile oynanmazmış bana bunu hayat anlattı.
ben iyi bir insan olmaya çalışıyorum artık.sevmek istiyorum kalbimle çıkarsız ve sevilmek.
hayırlısını istiyorum rabbimden.bazen öyle canım yanıyor ki duam susuyor dilimde.
sonra yine başlıyor umut ediyorum birgün karşılaşacağım diye o insanla sonra korkuyorum
ya allah vermezse diye.
3 günlük bu hayatta allahın bana ve sizlere güzel bir sevgiyi vermesini diliyorum
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.