ŞU BİR KAÇ GÜNDÜR ÇOK MORALİM BOZUK BU GÜN DAHA KÖTÜ ALLAHIM BENİ SINIYOR HERHALDE İSYAN ETMEK İSTEMİYORUM DUA EDİYORUM KILABİLDİĞİM KADAR NAMAZ KILMAYA ÇALIŞIYORUM KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM DAYANAMAMAKTAN ÇOK KORKUYORUM LÜTFEN DUA EDİN ÇOK KÖTÜYÜM
ALLAHIM BENİ SINIYOR HERHALDE DAYANAMAMAKTAN KORKUYORUM
(12 mesaj) (9 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
NE OLDU NEDEN BU KADAR KÖTÜSÜN.BENIM DE MORALIM BOZUK KATLANMAKTAN BASKA CARE YOK.ZAMNI GELINCEYE KADAR CEKMEYE MECBURUZ SANIRIM. ALLAH SIKINTINI KISA ZAMANDA ALSIN.
17 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN ERKEK ARKADAŞIM İLE İLGİLİ SORUNLARIM VAR VE GALİBA AYRILDIK AMA BEN ONU ÇOK SEVİYORUM
DEĞERLİ KÜÇÜĞÜM.
KADİR BABADAN KÜÇÜK BİR HAYAT ÖYKÜSÜ SANA.!HEMDE ÇOK TAZE.
SABAH İŞE GELMEK İÇİN OTOBÜS DURAĞINDA BEKLERKEN AZ İLERİMDEKİ IŞIKLARDA BİR ARABA 16-17 YAŞLARINDA BİR KIZ ÇOÇUĞUNA ÇARPTI.HAFADA DÖNERKEN VE YERE DÜŞERKEN İÇİMDEN GEÇENLERİ ALLAH BİLİYOR.
SANIRIM KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OLDU,KABAHATİN BÜYÜK KISMIDA KENDİSİNDE İDİ.ÇARPANDA BAYANDI.ORTALIK BİR ANDA ANABABA GÜNÜNE DÖNDÜ.
ALLAHTAN FAZLA AĞIR BİR DURUM YOKTU,ANBULANS ÇAĞIRDIK HASTANEYE KALDIRILDI.
TABİKİ BENİM İÇ DÜNYAMDA ALTÜST OLDU.
O KIZCAĞIZIN YÜZÜNÜ GÖRSEYDİN İNAN KENDİNİ BİLE UNUTURDUN.ŞİMDİ BERABER DÜŞÜNELİM İSTERSEN.
BİZ SIKINTILAR İÇİNDE BOĞUŞURKEN BAŞKA KULLARDA ÇEŞİTLİ SIKINTILAR YAŞIYORLAR,
KORKULAR,ACILAR,TELAŞLAR VE ÜZÜNTÜLER YAŞIYORLAR.
TABİKİ HERKESİN SIKINTISI KENDİNE BÜYÜK SANA HAK VERİYORUM.
AMA BİLMEK LAZIM,SIKINTILAR İNSANI BÜYÜTÜR.EN İYİ ÇARESİ BAŞKASININ SIKINTILARINA ORTAK OLMAK VE KENDİ SIKINTILARINI UNUTMAK.BÖYLE YAPTIĞINDA HEM BAŞKALARININ SIKINTILARINI GİDERMEYİ BAŞARACAKSIN HEMDE SENİN SIKINTINA ALLAH BİR YARDIMCI GÖNDERECEKTİR.
BU KAİNATIN KURALI SEN NEYE HAZIRSAN O ONA HAZIRDIR.
SENİN KAFANI DAĞITMAK İSTEDİM BİRAZ.BİRAZ DA DÜŞÜNMENİ.!
SANA 41.AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM.ALLAH SIKINTILARINI DAĞITSIN İNŞALLAH.
SELAMETLE...17 yıl önce gönderildi # -
benim de aynı konu ama benımkısı bıraz farklı çok haksızlıga ugradım ve çok yalancı cıktı bende cezasını cekmedıgı ızın uzuluyorum AMA YAPACAK BISI YOK HERSEY ALLAHTAN GELIR VE GIDER SABRET
GİZEMCİM KENDİNİ TOPLA SENİN BU RUH HALİN İBADETİNİDE ENGELLER BİRZ ZAMANA BIRAK KENDİ DÜŞÜNCELERİNİN BUNALIMININ GEÇECEĞİNİ GÖRECEKSİN SEN ŞİMDİ VESVESEYLE BİRLİKTE İÇİ HUZURSUZLUĞU YAŞIYORSUN SANKİ BEDENİNE SIĞMIYORMUŞ GİBİ DARALIYORSUN ANLIYORUM SENİ AMA DUA ET HAYIRLISINI İSTE RABBİM HAYIRLI OLANI VERECEKTİR.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN DUALARIM SENİNLE KARDEŞİM
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
Gizemcim benim ne olur sabret, bende inan çok çok kötü günler geçirdim, ama allah'a sığındım, devam et allah' sığınmaya, kendini yanlızca ona teslim et kardeşim benim.Bı zorlu sınavdan hayırlısıyla çıkmak için sen ne yapman gerektiğini biliyorsundur kardeşiim benim.
Herşeyden Önemlisi İnancını asla kaybetmeden sadece allahtan yardım istemek.
O herşeyi bilen o herşeyi gören o herşey işitendir...
Dayanmanın mükafatını biliyorsun değilmi?
Allaha emanet ol canım.
Geleck günlerin senden yana hayırlar getirmesini diliyorum.
Amin.17 yıl önce gönderildi # -
Kadir kardeşim Ağzına sağlık Allah senden razı olsun...
Ben olsam bol bol ağlardım . Ağladımda . Erkekler ağlamaz derler ağladım . Önce sevdiğim için sonrada sevdiğim için niye ağladım diye ağladım . ALLAH AŞKIYLA AĞLAMAK VARKEN NİYE KULA AĞLADIM DİYEDE ÇOK DÜŞÜNDÜM . ALLAH SADECE ONA AĞLAMAMI NASİP ETSİN . EN BÜYÜK AŞK ONA OLSUN EN BÜYÜK SEVGİ ONA OLSUN ! Zaten Mevlam gerisini hayırlısıyla verir.
gizemcim allah yardımcın olsun dualarımız seninle ama kendini bukadar bırakma derim allah sevgisinden gerisi yalan rabbim kendi sevginden mahrum etme bizi amin
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.