ÇOK SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYORUM KÖTÜ NİYETLİ İNSANLARDAN ZARAR GÖRDÜM MADDİ MANEVİ YIPRANDIM HEMDE ÇOK ALLAHIMA SIĞINDIM BAŞIMDAKİ BELALARI ALSIN TEKRAR HUZUR BULAYIM DİYE NAMAZLARIMIDA KILMAYA ÇALIŞIYORUM ANCAK ÇALIŞTIĞIM İÇİN KAZAYA KALIYOR KENDİMİ SUÇLU HİSSEDİYORUM BAZEN RABBİM YAPTIĞIMIZ İBADETLERİ EKSİKSİZ KABUL ETSİN BENİMDE BU BUNALIMLI GÜNLERİMDEN KURTULMAM REFAHA KAVUŞMAM İÇİN DUA EDEN DOSTLARDAN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM YOLUNDAN AYIRMASIN YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN.
YARADANA DUACIYIM
(17 mesaj) (13 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
DEĞERLİ DOSTUM,ALLAH SIKINTILARINDA YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH.ÇAM SAKIZI GÖNÜL ARMAĞANI KADİR BABANIN GÖNÜL HEYBESİNDEN SANA 41.AYETEL KÜRSİ HEDİYE ETTİK.LÜTFEN KABUL ET.
SELAMETLE...19 yıl önce gönderildi # -
SENINLE BENZER SIKINTI YAŞIYORUZ KARDEŞİM. BENDE MAEEVI OLARAK ZARAR GORSUM, DUA EDİYORUM SENINDE SOYLEDIĞIN GIBI DUA ETMEKTEN RABBIMIZE YALVARMAKTAN BAŞKA YAPACAK BİR ŞEYIMIZ YOK.
19 yıl önce gönderildi # -
KADİR BABA,KEZBAN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN BENİ YALNIZ BIRAKMADINIZ SİZLERE DUACIYIM
SENDEN DE RABBIM RAZI OLSUN KARDEŞİM, BİZİM BİZDEN BAŞKA BİZİM RABBIMIZDEN BAŞKA KIMIMIZ VAR Kİ...
DUA EDELIM BIRBIRIMIZE ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Allah yar ve yardımcın Habibi yoldaşın olsun..inşaallah sıkıntılarından tez zamanda kurtulursun amin amin amin
CANIM ARKADAŞIM ALLAH SIKINTILARINDAN TEZ VAKİT KURTARSIN SENİ
Allah yardımcınız olsun kardeşim
dualarımızdasınız
selamlar19 yıl önce gönderildi # -
Allah Yardım etsin kardeşim.
RABBİM GÖNLÜNÜZÜN MURADINI VERSİN
AMİN
AMİN
AMİN19 yıl önce gönderildi # -
rabbim aman diyen herkesin yardımcısı olsun arkadaşım seninde
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞLERİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN BİZLERİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN AMİN AMİN AMİN
Allahım tüm sıkıntılarını giderip gönlünü ferahlatsın arkadaşım.İnşallah bir daha sıkıntılarla karşılaştırmasın seni
allah yardımcın olsunnnn
allah yardımcın olsun amin amin amin kardeşim
güzel kardeşim allah yardımcın olsun İnna fetehna leke fethel mubina bu tesbihi çek bende senein için okuyacam
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞLERİM RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN YILDIZ KARDEŞİM SANADA DUACIYIM BANA YOL GÖSTERDİĞİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.