"Bin kapıdan, yüz bin kaleden içeri girebilirsin de küçücük bir gönülden içeri giremezsin...!!!"
HZ.Ali'den bir söz
(29 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun.girilir girilir.
18 yıl önce gönderildi # -
Kapılardan,kalelerden içeri girdim de bir küçücük gönülden içeri giremedim :(
ben girdim de nasi oldu nasil cıktım bilmıyorum :( belki tamamen ckmadim.. ama eski yerime girmeye calısıorum :(
MERVE KARDESIM BU GONUL KONUSUNDA SENIN YAZDIKLARININ AYNI BENI ANLATIYOR DILERIM ALLAHTAN IKIMIZ DE TEZ ZAMANDA SEVDIKLERIMIZDE MUTLU OLURUZ AMIN
Allah sevdiklerimizin gönül kapısını bize doğru açsın..Amin.
abicim..guzel yurekli abim..ayni degiliz malesef..keske ayni olabilsek ama degiliz..sen sevılıyosun..ne kadar aci cekseniz de yureginiz bir sizin..ne annesi ne babasi kim girerse girsin araya sevginiz daim olduktan sonra ne yapabilicek ki..
bide bana bak..ne benim ailem sorun ne onunki..bizim aramizda sadece mesafeler var..o da biticekti işte..ama dayanamadi..sen sevılıosun eminsin ama ben emin degilim abim..keşke ben de sevilsem..keşke eskisi gibi sevse beni..siz eninde sonunda kavuscaksiniz abiim..ya ben?? allah tez zamanda kavustursun seni..
Gönül dostum akayacan, sen birini seviosun karşındaki de seni seviyor ne kadar güzel birşey.
Gönül dostum merve, sen birini seviosun aranıza mesafe girmiş eminliğini kaybetmişsin.
Peki ya ben???
Seviyorum,ama hiçbişey bilmiorum..Haberim bile yok..18 yıl önce gönderildi # -
kardesım bende emın değilim 15 gundur aramadı sormadı belkı annesı babası baskı yapıyorlar ama bılmıyorum işte ya rabbım senıde kavustursun kardesım sevdığın kısının senı sevmesı onun elınde mı sanıyorsun rabbım ısterse sevecek senı rabbım tum dualarını kabul etsın amın
ARTIK GELEYİM..
Artık gelmeliyim, şakası kalmadı. En büyük günahımın itirafı bile bu kadar zor olmazdı: Ben seni hep sevdim. Ne yapar eder unuturum, kurtulurum ondan diyordum; nasıl olsa bana, beni sevdiğini hiç söylemedi; ne farkı var ki sokaktaki her hangi birinden diyordum; herkes onun güldüğü gibi gülebilir, herkes onun baktığı gibi bakabilir, onun gibi konuşabilir, onun gibi yürüyebilir, diyordum; yanıldım. Ne unutup, kurtulabildim senden, ne sokaktaki her hangi biri oldun, ne kimse senin gibi gülüp, senin gibi baktı, ne kimse senin gibi konuşup, senin gibi yürüdü.Bir işaret, bir küçük îmâ gönder; zehrime panzehir, yarama merhem, derdime çare, aklıma mukayyet olsun; gözüm görsün, kulağım duysun, dilim açılsın, yürüyebileyim sağa sola çarpmadan. Bir işaret, bir küçük îmâ, ne olur..Artık gelmeliyim; şakası kalmadı! En büyük günahımın itirafı bile bu kadar zor olmazdı: Ben seni hep sevdim.
-->Not:Yazı Berkant Perktaş'tan alıntıdır.Duyguma seslenmiş bir yazıdır.İçimden geldiği için ekledim.Sevgiler..
işte bu tam ben.. agladim yine okurken..yeniden bi sevebilse beni dunyalar benim olcak..yine şirin gozukeblisem ona keşke..4 yıllık gecmişimiz var bizim..o da unutamaz belki..gelir belki bi gun..mervem der kaderim der yine.. :( allahim merhamet eylee
buram buram yanıyor burası
ahh ablam sen git burdan :)bide sen yanma bizle
ben çoktan yanmışım beni ateşe atın siz.
ablam sen feraha cıkarsin..biz nolucaz acaba ?
nasıl çıkacağım feraha, devamlı kandırılıp ümitleniyorum ama sonra hep acımasızca bi şey çıkarıyor. demiştim kendi kendime yine olmayacaksa ayrılıcam ve yine olmadı çünkü hiç olmayacak sanırım artık yine olmayacakmış.boşuna umutlandım boşuna bekledim.
ooff ask sen ne biçim bişeysiin :( ne yas dinlıyosun ne akıl dinlıyosun ne de baska bişey..insan halinden anladigin mi var senin :( ne hallere dsuruyosun bizii :(
ablam inşallahh inşallah rahatlarsin bi gun istedigin heerseye kavusursun..18 yıl önce gönderildi # -
inşallah Allah razı olsun mervecim biri çıksa da dese salak kız boşuna umutlanma sonun zaten ayrılık kendine gel heves etme dese
unutsan unutamıyosun bir türlü nasip de olmuyo böyle boşlukta havada asılı klamış gibiyim.18 yıl önce gönderildi # -
abla ys olmucak olsa rabbim unutturmaz mi :( yada hep boyle dsunup de avutuyorum ben kendimi.. bak abla ikisi de sivaslı..rabbim onlari bize bagslar inşallah..benm hala umudum var bi gun olur diye..o gun tez zamanda gelsin inşallah..hepimiz icin..
inşallah gelir herkesin ki.
ama benim ki zor artık mucizelere kalmış hem nişanlıyız hem de artık imkansız.ben hiç umutsuz olmadım ama artık umudum kalmadı ne yapacağımıa bilmiyorum.18 yıl önce gönderildi # -
abla nişanlisin ne istyosun daha..yoluna girer hersey..içim parca parca oluyo..uykularim haram oldu sabah klkar klkmaz aglamaktan bıktım allahim nolur yardim elini uzat artık nolur..gercekten dayancak gucum klmadi
MERVECİM RABBİM İNŞALLAH SENİ ÇOK AMA ÇOK MUTLU EDER.SENİN YAZILARINDA 4 SENE ÖNCEKİ HALİMİ BULUYORUM.SENİ ÇOK İYİY ANLIYORUM.SEN DUA ETMEYE DEVAM ET.BAK GÖRECEKSİN NASILDA HERŞEY YOLUNU GİRECEK
ablaam inşallahh inşallah..rabbim onu bna bagşlasın baska tek bişey istemem..ama tez zamanda dayanicak gucum kalmadi artık.. merhamet eyle guzel rabbim..
Sabır sevginin anahtarıdır h.ş.rabbim yardımcınız olsun
-"Can gözü kör olunca, gözle görüşün bir yararı yoktur."
-"Sabır iki türlüdür. İstemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek; Sevdiğin, istediğin şeye sabretmek."
RABBİM HEPİMİZİ GÖNÜL İNSANLARINDAN EYLESİN
rabbim kalan tek bi istegimi kabul eyle lutfen..
-"KALP TEMİZ OLURSA,DİLDEN GÜZEL SÖZ ÇIKAR."
"İnsanlar yaşarken UYUR, ölürken UYANIRLAR."
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.