bazı hatalarım için rabbimden af diliyorum. tefriciyeye başladım. beni affetmesi ve olayların büyümemesi için ne olur tefriciye okumama yardım edin ve benim için dua edin. Eminim Allah sizlerinde yardımıyla beni affedecektir. art niyetli yapılan hatalar değil, daha ziyade bişeyleri düzeltmek yuvamı kurtarmak için son çırpınışlar diyebilirim. lütfen dualarınızı bekliyorum.
NE OLUR SON ÇIRPINIŞLARIM BUNLAR, YARDIM EDİN.
(27 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hatani fark etmişsin allah affeder..inşallah sıkıntılarin tez zamanda sona erer ablacim..
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim tevbeni kabul etsin,yardım etsin
1 adet okuyorum18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yardımcın olsunn..
30 tane benden
allah razı olsun
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
RABBIM YARDIMCI OLSUN ABLACIĞIM 1 DUHA SURESİ
ALLAH YARDIMCIN OLSUN GÜZEL KARDEŞİM RABBİM GÖRÜYORDUR SENİ VE BİLİRSİNKİ RABBİM ADALET SAHİBİDİR AFFEDİCİDİR SEN YETERKİ CANI GÖNÜLDEN SECDEYE KAPANIP DUA ET SEN RABBİMİZE BİR ADIMLA YAKLAŞIRSAN O SANA BİN ADIMLA YAKLAŞIR RABBİM SENİDE BİZLERİDE AFFEDER İNŞALLAH HATASIZ KUL YOKTUR UNUTMA.DUALARIMIZ SENİNLE AMA SENDE TÖVBENDE BİZLERİDE DUANDA EKSİLTME KARDEŞ.
1 ayetel kürsiden benden olsun aminnn
33 tefriciye benden.rabbim yardımetsin
20 TANE OKUYORUM BEN SANA EKSİGİN OLURSA YİNE TALEP ET TAKİP EDECEGİM İNŞALLAH
1 AYET EL KÜRSİ senin için..
çok teşekkür ederim allah razı olsun eksiğim çok tefriciyede neolu yardım edin tez zamanda bitirmeliyim bir hafta içinde biterse çok sevinicem. allah yar ve yardımcınız olsun.
3 adet okudum az ama elimden bu kadar geliyo kusura bakma
500 adet okurum inşaallah. Allah yardımcınız olsun.
10 adet okudum şimdilik
7 ADET OKUDUM.RABBIM AFFETSIN VE DUALARINI KABUL ETSIN.
RABBİM HERKESE HATALARINI ANLAMAYI VE AF DILENEYI NASIP ETSIN.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin inşallah
1 adet okudum18 yıl önce gönderildi # -
sevglili kardeşim,hangimiz hatalar yapmadık ki.Yüce Rabbim buyuruyor ki hatadan sonra kulumun af dilemek için yaptığı dua seslerinden çok sevdiğim bir ses yoktur.Bende 1o tefriciye okurum inşallah.SELEVATI ŞERİFEYİ VESİLE YAPALIM AF OLUNMAK İÇİN.Ama sende bilki özür halinde mahcup olarak Allahla rabıtalı olmak ne kadar güzel.keşke her halde her durumda böyle kalabilsek.Allah hepimizi bu mubarek günler hürmetine temizlenenlerden eylesin.Amin
ALLAH(C.C.)GÜNAHLARINI AFFETSİN İNŞALLAH
13 adet okudum inşallah rabbim kabul eder
Allah yardımcın olsun...1 adet okuyorum.
tefriciyeden önce allaha tövbe ve istiğfarda bulunmanızı ve yaptığın hataları kabullenip karşındaki insanla yüzleşmeni tavsiye edicem.ben tefriciye için 100 adet okuyacağım senin için.allah sana bir daha hata yapmamayı ve herşeyin yolunda gitmesini nasip eder inşallah.allah yardımcın olsun.
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim. Tüm sıkıntılarını feraha çevirsin. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
allah razı olsun sizleri çok seviyorum.
RABBİME DÖNMÜŞSÜN ALLAHIM TEVBE EDEN KULLARINI AFFEDER ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.