MİNİĞİME 1000 YA VEDUD OKUYORUM..
KİM BENİM MİNİĞİM ????????
MİNİĞİME 1000 YA VEDUD OKUYORUM..
KİM BENİM MİNİĞİM ????????
Allah kabul etsin canım
SAOL MELEĞİM...
kimmiş o minik :) allah kabul etsin ablacim..
BİLMEM:)) KİMSE O MİNİK YAZSIN BENİM MİNİĞİ DİYE:))O BİLİO KENDİNİ DEMİ
yokssaa..yoksa ben miii :) :P
Allah kabul etsin
kim acaba?:)
Allah kabul etsin
KİM AÇIKLADA MERAKTAN KURTULALIM :)
ALLAH KABUL ETSİN.
kesin benimmmm :D
Allah kabul etsin canım.
Allah kabul etsin
100 Ya Vedud hediyem
Rabbim razı olduğu kullarından eylesin inşallah
Allah kabul etsin
ben biliyorum ama söylersem olmaz
deryaaaaaaaa az bekleyin bitirince 5 dakikaya kadar amin demesini isteyeceğim...minik kalbi acıyla parçalanmasın sevda ile coşsun diye
kim abla biliomusun ya :)
tamam tuğbacım sen merak etme bu arada yüreğine sağlık ben de 786 adet bemele okuyacağım ona
allahim bu minik ne kadar sanslıymş da haberi yokmuş..ne guzel ablalari var dua edıolar..allah yardimcilari olsun :)
merve bakıyorum hep takip ediyorsun
Allah kabul etsin.
ben olmadığım kesin :L
ewet ya bu minik ne şanslıymışşş..
mervee amin de ablacığım dileğini tut..bende tutsam olurdu ama sen tut hadi.:)).rabbim kabul etsin....
bende dicektim ki merve değilse ona da okuyalım kızcağız çok istedi o olmayı :)
sedef:))) merve bilodu aslında da çaktırmadı gibime gelio ..çünkü ben ona hep miniğim diyorum ..namaz kılmaya gitti şimdi sonuçlara bakacakmış rabbim gönlünü sevindirsin
ablalarım iki tanecik istegim war zaten biliyosunuz...birinn olup olmadigini birasdan orenicem..inş olmuştur..ama digeri icin beklemem gerek :( allahim işallah gonlumden gecen yere yerleşmiş olurum..o sayfa acıldıgında yatagma zıplamak anneme bababa olduu diyebilmek istyorum rabbim nasip eyle bunu bana nolursun..onlar da sevinsin onlar da gulsun.. ablalarim allah sizden bin kere razi olsun..rabbim dara dusurmesin inşallahh
inşallah canım inşallah hakkına hayırlısı olsun güzel haberler getirirsin inşallah
bende söz vcerdiğim 786 adet besmeleyi okudum canım rabbim yardımcın olsun amin
hadi şimdiden gözün aydın
inşaallah inşaallahh..
bak osymnin gusel sayfasi..acılmamak icin israr edıyosun tamam ama.. eger orda sivas yaziosa aciliwer be gozunu sevem :) catlcam simdi allahiim nolur gormek sitedigim goreyim annemler duymk istedklerini duysunlarr
Allah kabul etsin
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.