kardeşlerim sizden sürekli dua istemeye utanıyorum ama nolur bu duaları üstümde hissetmek istiyorum,bazen herşey anlatılamıyor,dualarınıza muhtacım lütfen.eşim,evim,ben ve kalbi sıkıntılarım için istiyorum..çünkü kem gözler bizi ayırmak istiyor,mutluluğumuzu kıskanıyor..nolur ben okuyorum ama sizin okumanızı istiyorum..nişanlıyken ayıramadılar,evliyken ayırmak,mutsuzetmek,kötülemek istiyorlar,muhabbetimiz sonsuzken kem gözler değiyor bişeyler evimi altüst ediyor.
3 ihlas,3 felak,3 nas,1 fatiha ve 3ayetelkürsi, okur musunuz?
(17 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hemen okuyorum rabbim kabul etsin
18 yıl önce gönderildi # -
1 fatiha. 3 ihlas, 3 felak, 3 nas
Allah kabul etsin.
Allah yardımcınız olsun, sizi birbirinizden ayırmasın sonsuza dek inşaallah...18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun kardeşim 3 ayetel kürsi hediyem Allah yuvanızı korusun.
3 ayetel kürsi de ben okuyorum allah yardmcin olsun ablacim.
3 ayetel kürsi de ben okuyorum allah yardmcin olsun ablacim.
33 ayetel kürsüde benden inşallah.
allah yar ve yardımcın olsun değerli dostum.allah yuvanı ve içindekileri her türlü dünyevi ve uhrevi bela ve musibetlerden korusun inşallah.amin.
Yazdıklarınızı okudum. Allah yardımcınız olsun
Allah yardımcınız olsun size inşaallah dua edeceğim
1 fatiha.3 nas.3 felak.3 ihlas.3 ayetül kürsi..rabbim inş.herşeyi yoluna koyarr.
okudum kardeşim
Okudum kardeşim
helal olsun Allah kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
okudum ablacım rabbim kabul etsin ablacım aile geçimsizliğine karşı okunacak bir dua var.
üç ihlas ve bir fatihadan sonra sabah akşam yedişer defa aşağıdaki duayı okuyan bir kimsenin evinde neşe mutluluk doğar.dünyanın sıkıntılarından kurtulur va daim huzur bulur.
hasbiyellahü la ilahe illahü tevekkeltü ve hüve rabbül arşıl azim.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşlerim,abilerim,ablalarım..sizler de olmasaydınız napardım bilmem.hanzade dediğin duayı okuyacağım.
bende okudum kardeş allah muhabbetinizi artırsın amin.
hepisinden 3 er tane okudum kardeşim. sana tavsiyem bir tane cevşen al oku. faydansını çok göreceksin slm ve dua ile...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.