olmadi işte.. siwas diye tepindim durdum hic bişey olmadi..ankaraymiş..gonlum siwasta olduktan sonra napayim ben ankarayi.. :( allahim tek bi istegim kaldi bi tanee...nolur ondan bari mahrum etme beniii nolursuun.. :( :( yalvarıyorum allahim sana yetmez mi cektigim artık...nolursun yardim et nolursuun nolursuunnn :(
olmadi işte.. :(
(25 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
merve lütfen......
18 yıl önce gönderildi # -
Allah senin için en hayırlı olan yeri makbul kılmıştır buna canı gönülden inan.
neresi oldu? hangi ünv. merve
üzülme artık ya...
ankara unwerstesi fars dili edebiyati.. gordum iştte..kocaman bi hicim ben..rabbime ben smdiye kadar ne verdim ki yardim etsin o bana dimi...allahm af eyle beni nolurr..
MERVE SİNİRLENME BİZ HAYIRLISI DİYE DUA ETTİK ÖYLEDE OLMUŞTUR İNŞALLAH
isyana başvurma merce lütfen ...az önce neler anlattım sana ama sen hiç birini dinlememişsin..hakkında böylesi hayırlıymışş..oraya gitme illada senin için güzelolacak diye bişi yok..kaderinde gelir yemenden deilse ne gelir elden bunu unutma ablacım..toparla kendini buna şükretmen lazım ya bi yer gelmeseydi bütün emeğin boşa gitseydi napacaktın
aabla gelen yer bi yer sayılmaz ki.. :( mecburiyetten gidicem puan kaybim olmasin diye..soraki sene bida sinawa giricem.. :( abla en cok istedigim seylern sonu hep bole mı oluo :S
MERVE CANIM KARDEŞİM BENİM.
NE OLUR İSYAN ETME YA.
BİZ NEDEN ŞÜKRETMİYORUZ.
ŞUAN SENİN YERİNDE OLMAK İSTEYEN NE KADAR İNSAN VARDIR GÜZELİM BENİM.
VE DAHA ÇOK ACI ÇEKEN İNSANLAR.....
ÖRNEĞİN DÜN YETİM KALAN BEBEKLER.
NE OLUR BÖYLE YAZMA OLUMU.
GÜZEL DÜŞÜN HEP GÜZEL.
TABİKİ ACILARIMIZ OLACAK AMA ŞÜKÜR EDELİM RABBİMİZE18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim güzel gözlüm benim ne olur üzülme
merve ne olur üzülme inşallah bu olmadı Allah sevdğini verir sana ne olur kardeşim üzülme
ablam sabahtır oyle dıorum bende inşallah bunun yerine onu verir..inan bin kat daha sevinirm..ankara sivasa yakın hem..yeter ki barişalım yeterkii..nolur allahiiim nolurrr...4 aydir istedigim seyler olmuo son istegim artık buu :(
msn de gel sana biişey dicem
KURANI KERİMDEN H.Z MERYEMŞN BABASININ DUASI VE DUAYA İCABET BÖLÜMÜNÜ OKU ORDA CEVABINI BULABİLECEKSİN KARDEŞİM HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH
allah razi olsun abicim..
Merve senin için hayırlısı neyse Allah'tan onu diliyorum...
okuyacagın okul kendi alanında iyi bir okul,sakın isyan etme,rabbim neylerse güzel eyler
hakkında böyle hayırlıymış18 yıl önce gönderildi # -
AYYYY CANIM YA SIMDI OKUDUM YAZINI ÜZÜLME NE OLUR HAYIRLISI OLSUN BAK BENDE OKUMICAM DIYE TEPINIP DURUYODUM SIMDI NOLDU OKULA KUCAK ACA ACA GIDICEM SENIN ICIN BELKI BU HAYIRLIDIR NE DIYOR GÜZEL RABBIM
BAZEN BIZIM ICIN HAYIRLI OLAN SEYLER HAYIRSIZ HAYIRSIZ GIBI GORUNEN SEYLERDE HAYIRLIDIR DIYORVE
ÜZÜNTÜ VE KEDERLERIMIZDEN DOLAYIBIZI SINAVA SOKUYOR SABREDENLERINDE MÜJDELENECEGINI HABER VERIYOR RABBIM
NOLUR ÜZÜLME SENI SEVIYORUM DUALARIMDASIN DOSTUM....YASIN ABIYE MSN NI VER ODA BANA ILETIR INSAALLAH OLURMU?18 yıl önce gönderildi # -
armgan kardesim allah razi olsun senden..artık tek istegim kldi o bari olsa :(
mahzun abim eminim cok gusel bi okuldur ama inan yerleştigime sevinemedim yaa :( inşallah tek dilegime kavusabilirm artık..18 yıl önce gönderildi # -
MERVE CANIM BENİM.SAKIN İSYAN ETME.SENİN İÇİN HAYIRLISI NEYSE RABBİM ONU VERİYOR.HEM GÜN DOĞMADAN NELER DOĞAR.BİRAZ SABIRLI OL.HEM FENAMI ANKARAYA GELİYORSUN DAHA YAKINDAN TANIŞIRIZ İNŞALLAH
Merveciğim sakın üzülme...Rabbim senin için hayırlısı olanı vermiştir...Üzülme sakın okuluna sevine sevine mutlu bir şekilde git...Allaha emanet ol...Rabbim yolunu açık etsin....
kazandigima sevinemedim ki ablam.. :( inşallah o en buyuk derdimin dermanini verir rabbim..işte o zmn koşa koşa gitcemm :(
üzülme mervecim, belki böylesi daha hayirlidir biz bilemeyiz rabbim bilir bazen hakkimizda olani ser sanariz, ama O hayirdir bazende ser sanariz ama hayirdir, rabbim senin bu genc yasta ettigin dualari geri cevirmez ins. Allah o güzel gönlüne göre versin canim ...
mervecik çıkıyodum seni es geçemicem ben hep abnkaraya gitmek istedim emin ol orası senin için hayırlı olan yer sivasta napcan bosver. zaten orayı isteme sebebin ne ise eğer o sebep seni hayal kırıklığına uğratsaydı emin ol sivasta çook sıkılrdın bilmiyorum tabi gittinmi hiç yada sivaslımısın. pot kırmayalımda :) ankara güzel yer.. şükret. öptüm tatlı kızz
yok abla sivasa hic gitmedim sivaslı da degilim ama sivaslı olmak istıyoruumm :) hep dedigim gibi artık tek istegim var rabbim onun icin yardim eder inşallah..zuhal ablacm allah senden de razi olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.