BU SİTEYİ TESADÜFEN GÖRDÜM.DUALARLA YARDIM ETMEK ÇOK GÜZEL.BENDE HAKSIZLIĞA UĞRADIM DAHA DOĞRUSU YAPMADIĞIM BİRŞEYLE SUÇLANIYORUM.DUALARINIZI BEKLİYORUM.BEN ALLAHA İNANIYOR VE GÜVENİYORUM DUA EDİYORUM.EVLENECEĞİM KİŞİ BENİ BU YÜZDEN TERK ETTİ.AMA ALLAH ŞAHİTKİ BEN SUÇSUZUM .SİZDE DUA EDİN HAKLI OLDUĞUMU ALLAH ONA GÖSTERSİN HATASINI ANLASIN.ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN .AMİN.
merhabalar
(21 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ARAMIZA HOŞGELDİN ALLAH DOĞRUDAN YANADIR UMARIM EVLENECEĞİN KİŞİDE DOĞRUYU GÖRÜR
18 yıl önce gönderildi # -
HOŞ GELDİN KARDEŞİM MERAK ETME YÜCE RABBİM HERŞEYİ GÖRÜP GÖZETİTOR ALLAH HER ZAMAN DOĞRUNUN YANINDA TEZ VAKİT EVLENECEĞİN KİŞİDE SANA DÖNER İNŞALLAH
hoşgeldin aramıza
bitek sen değilsin bunu yaşayan bende haksızlığa uğradım sabırla bekliyorum benim ne olduğumu anlasın diye...
hayırlısı olsun......18 yıl önce gönderildi # -
Hoşgeldin kardeşim
Allah yardımcın olsun18 yıl önce gönderildi # -
Hoşgeldin aramıza
hoş geldin..Rabbim yardımcın olsun amin
HOŞGELDİN KARDEŞİM . ALLAH HAYIRLI İSE SANA GERİ DÖNDÜRSÜN . ALLAH YARDIMCIN OLSUN . HERŞEYDE YEMİN OLSUNKİ ONUN BİR HAYRI VARDIR .
Hoşgeldin kardeşim. İçine düştüğün bu müşkül durumdan allahıım tez zamanda kurtarsın seni inşallah.
sevgili esen kalbini ferah tut rabbim mutlaka doğrunun yanında olacaktır
sevgili dua dostları sizleri eltim reyhan sayesinde tanıdım ve çok mutlutum böylesine manevi duyğuların kaybgolduğu biryerde sizin gibi güzel insanların olması beni çok rahatlattı hepinizden allah razıolsun şimdi bir yasin okuyup hepinize dua edicem
sevgili dua dostları sizleri eltim reyhan sayesinde tanıdım ve çok mutlutum böylesine manevi duyğuların kaybgolduğu biryerde sizin gibi güzel insanların olması beni çok rahatlattı hepinizden allah razıolsun şimdi bir yasin okuyup hepinize dua edicem
Allah yardimcin olsun. Allah sabir versin. Allah daima hakkinda en hayirlisini versin. Amin.
Hepinizden ALLAHrazı olsun.içimde yanan bu yangının nasıl dineceğini bilmiyorum.Dua etmekten başka birşey yapamıyorum.üzüldüğüm tek şey aslı olmayan şeyle suçlanmam.evleneceğim kişiye allah adına yemin ettim ama bana artık hiçbir şeye inanmadığını söyledi.yani haşa Allaha bile.ben Allaha onu kendi yoluna çevirmesini ve hakkı görmesi için dua ediyorum.sizler allah rızası için bana dualarınızla yardım edin.bu durum için benim bilmediğim dua varsa söyleyin okuyayım.hayırlı günler.
RABBIM YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM, RABBIM HERKESE HIDAYET NASIP ETSIN
Allah yardimcin olsun
Insaallah en kisa zamanda geri Allah'im hayirlisiyla dualarini kabul eder18 yıl önce gönderildi # -
Hoş geldin kardeşim. İnşaALLAH her şey hayırlı sonuçlanır senin için.
ALLAH yardımcın olsun.Sağlıcakla18 yıl önce gönderildi # -
HOŞGELDİN KARDEŞİM, ALLAH EN KISA ZAMANDA SIKINTILARINI GİDERİR İNŞ. AMİN AMİN AMİN.
hoş geldin bende aynı durumdaydım allaha şükürler olsun ki doğru anlayıp geri döndü rabbim yardımcın olsun inşallah oda hatasını anlayıp geri döner aminnnn
sizler bir sorum olacak.kısmetin kapalı olması doğrumu.anneannem hocaya baktırmış kısmetim kapalıymış.bana büyü yapmışlar.bu yüzden olacak birşey ortada birşey yokken olmuyor.hoca muska yapmış şans için.bu günahmı?gerçektende çevremden beğenilsemde sonucu olmuyor.bu muskayı takmalımıyım.yanıtlarsanız sevinirim.
ESENCİM ETRAFIMIZDA OKDARÇOK BU İŞİYAPANI GÖRDÜM HEPSİDE AYNI ŞEYLERİ SÖYLÜYOR BENCE BÖYLE ŞEYLERİ KAFANA TAKMA ALLAHIN DİLEDİYİ OLUR SENİN İÇİN HAYIRLI OLANI ANCAK ALLAH BİLİR ALLAHA EMANET OL
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.