sevgili dua dosları
DUA ÖRNEĞİ VERİRKEN ARAPCANIN TÜRKCE OKUNUŞLARINDA COK HATALAR OLABİLİYOR.SİZDEN RİCAM BİLİNMEYEN , DUALAR YAZILIRKEN LÜTFEN KAYNAK GÖSTERELİM,EN AZINDAN İMKANI OLANLAR ARAPCADAN OKURLAR
BÖYLECENE DOSLAR DAHA AZ HATALI OKURUZ,DAHA İYİ FAYDALANIRIZ
YADA YÖNETİCİLERDEN RICAM KOPYALARKEN ARAPCA YAZILARI KOPYALAMAK İÇİN NE YAPMALIYIZ
BU KONU HAKKINDA ÇALIŞMA VARMI
DİKKAT HERKEZ OKUMALI ÇOK ÖNEMLİ
(7 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun haklsın mahzun abi.
ben dua yazarken geneld dikkat etmeye çalşıyorum ama hatamız oluryordur kesin bazen kitaplardan yazdığım duaların latin harfleriyle yazılışı oluyor sadece arapçası olmuyor.
uyarın iiçin teşekkür ederim.18 yıl önce gönderildi # -
Arapça okuyabiliyorum
ancak kendime bu konuda çok güvenim yok
türkçe okunuşu da beraber verilsin diyorum afedersiniz18 yıl önce gönderildi # -
EN AZINDAN ARAPCA -TÜRKCE VERİLİR,KİM NE İSTERSE ONU OKUR.EN AZINDAN KAYNAK VARSA ORADAN OKUNUR.ALLAHA EMANET OLUN
SİTE YÖNETİCİLERİMİZ YEŞİL BANDA ALIRLARSA DAHA DİKKAT ÇEKER HERHALDE18 yıl önce gönderildi # -
http://mucize.net/dualar/topic/4726?replies=14
kardeşim Mahzun bu adresteki mesajda benzer bir konuya cevap verilmiş,,sizin sorunuz da bununla ilgili herhalde
dikkatiniz çok güzel ve lüzumlu,,kanaatimce herkes kişisel titizlik göstermeli bu hususta
Rabbim bilerek yanlışlar yapmaktan hepimizi korusun
selam ile18 yıl önce gönderildi # -
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ
18 yıl önce gönderildi # -
Kopyalıyıp yapıştırdığınızda sitede gözükmekte alternatif olarak ekran görüntüsünü çekip bir siteye yükleyip link verebilirsiniz.
http://www.resim-yukle.com/img01/14/155683fatiha.jpg << bunun gibi.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.