ALLAHIM EŞİMİN BENİ ALDATMASINI BİZİ YOK SAYMASINI MADDİ VE MANEVİ SIKINTILARIMI YALNIZLIKLARIMI HANGİ GÜNAHIMA KARŞILIK ÇEKİYOSAM NE OLUR NE OLUR RABBİM AFFET BENİ BAĞIŞLAKİ ARTIK HANEME GÜNEŞ DOĞSUN ALLAHIM.BİNLERCE DEFA TÖVBE RABBİM. EVİM TEKRAR AİLE OLARAK YAŞADIĞIMIZ EVE DÖNÜŞSÜN .ÇOCUKLARIMIN VE BENİM YÜZÜMÜZ GÜLSÜN AMİNNNNN.
GÜNEŞ DOĞSUN ARTIK!!!!!!!!!
(21 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim güzel günler görmenizi en kısa sürede nasip eylesin ablacığım.
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM TÜM DUALARINIZI TEZ ZAMANDA KABUL TESİN
RABBİM YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH....
rabbim inşalah tez vakite isteğini verir ablacım
RABBİM SIKINTILARINIZI TEZ ZAMANDA GİDERSİN...RABBİM EŞİNİZLE MUHABBETİNİZİ ARTTIRSIN,EVİNİZE HUZUR VERSİN İNŞALLAH...
İNAN BANA içim seninle beraber yanıyor kavruluyor,keşke elimden daha fazlası gelse kardeşim.Rabbim sıkıntılarını gidersin yüreğini ferahlatsın.Rabbim yar ve yardımcın olsun.Şuna bak sen herşeye rağmen ne güzel ne ince düşünüyorsun.Rabbim yüreğinin güzelliğini daimi kılsın,mükafatını her iki cihanda da versin
.....................................................................
Allah yarıdmcın olsun inşallah en kısa zaman aklı başına gelir.
kardeşim Hatice.inan artık benimde yüreğim dayanmıyor kardeşim Allah sana yardım etsin sadece dua edebiliyorum sanırım aslolanda bu zaten kardeşim.
Allahım hatice kardeşime güç ver kızanlarına bakabilsin onlara hem ana hem baba olabilsin YARABBİ YARESULALLAHIM.18 yıl önce gönderildi # -
Kardesim benimde yüregim dayanmiyor hepimiz cok üzülüyoruz, rabbim seni tez zamanda ferha cikarsin bu mübarek aylar bu gecenin suyu yüzü hürmetine Allahim yuvana günesi dogursun, ümütsüz olma kardesim 1 Fatih 3 Ihlas okuyorum sana allah kabul etsin
allah hepimizin yardimcisi olsun ablacim..dualarimizdasin..
Allah yardımcın olsun çözüm yoılları mutlaka sende dir ablacım lütfen ne istedigini anla ve ona göre çözüm yolu üret negatif elektrik hissettirme ona birde her akşam yaşadıgın hoşuna gitmeyen kötü olayları düşün beyninde oraları makasla sanki iyi şeyler olmuş gibi konsantre ol ve inan göreceksinki yarın bir önceki günden daha güzel bir gün olacak
allahım sana yardım etsin ve sabır versin. inşallah herşey gönlünce olur.. 3 fatiha okuyorum senin için ....amin.amin.amin.
allah (cc) sabır versin..
ablacım rabbim hanene öle bi güneş doğdursunki mutluluktan gözleriniz kamaşsın inşallah hakkınızda hayırlıyla eşiniz tez zamanda eve gönder.rabbim size hayır kapılarını sonuna kadar açsın.dualarınızı yakarışlarınızı kabul ederr inşallah ablacım
allah yuvanın selameti ve koruyucu olsun değerli dostum.en hayırlı çözümler sizin için olsun.amin.
Allah'ım bu güzel gönül dostundan bütün dertlerini kederini al,mutluluğa kavuşsun bir an önce.Amin.
allah yüzünü tez zamnda güldürsün inşallah akıttığın gözyaşların mutluluk gözyaşlarına dönsün inşallah şuan ezan okunuyo ezanımız hürmetine rabbim kabul etsin
O KADAR ÇOK RABBİME DUA EDİYORUMKİ ELBETTE SESİMİZİ DUYACAKTIR.İNŞ TEZ ZAMANDA GÜNEŞİN EVİNE HAYIRLISIYLA DOĞAR.ALLAHIM BU KADER ARKADAŞIMA YARDIM ET. ARTIK BU SIKINTILARDAN KURTAR. YAVRULARINA MERHAMET ET. NE OLUR ALLAHIM. SENDEN BAŞKA BİZİM GİDECEK KAPIMIZ YOK.ONLARI BOYNU BÜKÜK BIRAKMA.BU MÜBAREK GÜNLER HÜRMETİNE.NE OLUR RABBİİİİİİİİİİİİM.
allah dualarını dualarımızı kabul etsin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.