elımde guzel bır dua kitabı var kımın ne sıkıntısı varsa yazsın kıtap da varsa tarayıp gondere bılırım kardeslerım
sevgılı dua kardeslerım********(akayacan)***
(24 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
KARDEŞİM
Allah razı olsun düşüncen için
izninle iki hatırlatma yapsam :
1-kitaptaki duaları süzgeçten geçirmeyi ihmal etmemen,,
2-sadece dua dostlarım diye hitap etmen,,
Allah hiçbirimizi duasız bırakmasın
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
dua dostlarımsınız tabı bıraz ayrı kalsam su siteden dayanamıyorum veya bırsey paylaşmak istesem hemen koşuyorum sizlere belki hıc bırınızı gormedım tanımıyorum ama gonlunuzde kı guzellıklerı gormek cok guzel bırsey rabbım tum dertlerınıze derman olsun amın
18 yıl önce gönderildi # -
akaycan göndersene ilgini çeken bir şeyi çok merak etmeye başladdım
göndersene çok acil bekliyorum kısa bi dua olsun kitabın adı ne arkadaşım
münacat duları kardesım gonderdım bır tane 7 ayet orjınalı dıye oradan bak istersen kardesım yazarı havva özkan
teşekkür ederim yazarıda yazıyodur inşallah teşekkür ederim
ama ben arapça okunuşunu bilmiyorum hangi ayetler yazabilirmisin ayet numaralarını
Abdullah kardeşim nişanlımın içindeki bana karşı kötü düşünmesine sebep olan vesvese için ne okuaybiliriz kitapta var mıdır acaba? Allah razı olsun.
akaycan ordamısın
yenı geldım kardesım bakıyorum hemen ısmım de abruurrahman :) hemen bakıyorum sedef abla
abdurrahman güzel isim memnun oldum kardeşim kızma ama bende seni abla sandıydım akaycan güzel bi soy isim memnun oldum bekliyorum Rabbim hayırlıu geceler nasip etsin :)
BİSMİLLAHİRRAHMANNİRRAHİM
1) KUL LEN YuSİBENA İLLA MA KETEBELLAHÜ LENA,HÜVE MEVLANA VE ALALLAHİ FELYETEVEKKELİL MÜ'MİNUN
2)VE İN YEMSESKELLAHU BİDURRİN FELA KAŞİFE LEHU İLLAHU VE İN YÜRİDKE BİHAYRİN FELA RADDE LİFADLİH,YUSİBÜ BİHİ MEN YEŞAÜ MİN İBADİH VE HÜVEL GAFURUR RAHİM
3)İNNİ TEVEKKELTÜ ALALLAHİ RABBİ VE RABBİKÜM MA MİN DABBETİN İLLA HÜVE AHİZÜN BİNASİYETİHA İNNE RABBİ ALA SIRAN TİM MUSTEKİM
4)VE KEEYYİN MİN DABBETİN LA TAHMİLÜ RIZKAHA.ALLAHÜ YARZUKUHA VE İYYAKÜM VE HÜVEZ SEMİUL ALİM
5)MA YEFTEHİLLAHÜ LİNNASİ MİN RAHMETİN FELA MÜMSİKE LEHA VEMA YÜMSİK FELA MÜRSİLE LEHU MİN BA'DİH VE HÜVEL AZİZÜL HAKİM
6)VE LEİN SEELTEHÜM MEN HALEKASSEMAVATİ VEL'ARDA LE YEKULUNNALLAH, KUL EFERAEYTÜM MA TED'UNE MİN DUNİLLAHİ İN ERADENİYELLAHU BİDURRİN HEL HÜNNE KAŞİFATÜ DURRİHİ
ERADENİYELLAHU BİDURRİN HEL HÜNNE KAŞİFATÜ DURRİHİ
EV ERADENİ BİRAHMETİN HEL HÜNNE MÜMSİKATÜ RAHMETİH,KUL HASBİYALLAHÜ ALEYHİ YETEVEKKELÜL MÜTEVEKKİLÜN.
7)FEİN TEVELLEV FEKUL HASBİYALLAHU LA İLAHE İLLA HU ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİM.kardesım yazdım ama bazı harfler latın alfebede yok bıldığınız gıbı ama yazdım ınsallah yanlış yazmamışımdır bılenler kontrol etsınler bır lutfen
abii derdimiz ortak bılıyosun..var mi bize gore de bişeyler.. :(
çok teşekkür ederim birtanesin hayırlı cumalar olsun
merve dua kardesım 7 ayet orjınalı dıye bır başıl var ordakı dua bızım ıcın kardesım rabbım sevdığıne bağışlasın 3 fatıha
allah razi olsun abicim.. seni de inşallah..
sedef abla http://www.resim-yukle.com/img01/14/992711Resim.jpg abla burdan var ınsallah rabbım kabul eder
muhabbet duası var mı? kardeşim eşimle benim için.
Abdullah kardeşim Allah senden razı olsun inşallah. seni de tez vakitte sevdiğine kavuştursun.
sedef abla adım abdurrahman :) amın rabbım senınde tum sıkıntılarına derman olsun amin
saliha abla http://www.resim-yukle.com/img01/14/143053DUA.JPG burda var rabbım dularımızı kabul eyle amin
pardon aklımda yanlış kalmış :)
Allah senden de razı olsun bizler için bir sürü şey yapıyorsun duayı bul foto çek pc ye yükle siteye yükle ve bize ulaştırıyorsun
inşallah bu dualarının karşılığını görürsün ve hepimiz görürüz.18 yıl önce gönderildi # -
amın sedef abla işin gerceği seve seve yapıyorum hoşuma gıdıyor sizler gibi ablalar,abiler,kardesler buldum cok sukur
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.