http://www.resim-yukle.com/img01/14/143053DUA.JPG
ABLA GECE DUA EDECEĞİM SENIN ICIN RABBIM İNŞALLAH KABUL EYLER DE BOŞANMA OLMAZ AMIN BEN 41 KERE OKUDUM RABBIM KABUL EDER İNŞALLAH AMIN
GONUL ABLA OKURMUSUN
(11 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bu kitabın adı yazarı ve yayın evini verebilri misin?
18 yıl önce gönderildi # -
tamam buldum başka bir yerde yazmışsın zaten adını Allah razı olsun.
dua dostlarım gonul ablaya da dua edın bu gun kocası ile boşanma konusunu konusacaktı vaz gecirmeye calışacak tı rabbım tum dualarınız kabul etsın amin
inşallah herşey istediği gibi olur allah yardımcısı olsun
allah yardimcisi olsun..
ALLAH YARDIMCISI OLSUN.ALLAH EŞİNE DE MERHAMET DUYGUSU AŞILAMASINI VE SEVGİSİNİ TEKRAR KAZANDIRMASINI NASİP ETSİN.
sevgili kardeslerim edvasevil,merve,saliha ve özellikle akayacan
Cenabi Allah sizden razi olsun , özellikle akyacan beni cok duygulandirdin , duyarliligin icin cok sagol kardesim.gercekten burda yari aglamakli oturuyorum,
daha henüz görüsmedim, uykuda uyumadim hep dua ettimdualariniz ve dilekleriniz icin sagolun kardeslerim, Cenabi Allah ne muradiniz varsa versin
AMIN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH GÖNÜL RAHATLIĞIYLA DÖNERSİN EVİNE. ALLAH İSTEDİKTEN SONRA OLMAYACAK BİŞEY YOKTUR. YER GÖK DU ÜZERİNE KURULU. İNŞAALLAH BU DUALAR HÜRMETİNE, PEYGAMBER EFENDİMİZ HATRINA ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN. HAKKINDA HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN. AMİN.
amın ablayıcğım inşalalh huzurlu ve mutlu olursunuz rabbım rahmetiyle mutlu eylesın senı
GONUL ABLA BURDAMISIN NE OLDU YA INŞALLAH TATLIYA BAĞLANMIŞTIR RABBIM YUVANI HUZURLU VE MUTLU ETSIN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.