dua dostlarım işe başladım siteye giremiyorum ama herzaman dualarımdasınız size sevgilimin asker olduğunu daha önce sölemiştim babam erkek arkadaşımı öğrendi 2 gündür eve gidemiyorum tüm akrabalarım öğrendi herkes düğün ne zaman die soruyo çok korkuyorum ne olur dostlarım banada dua edin hayırlısıyla nişinlanalım artık çok korkuyorum
ne olur beni yalnız bırakmayın(SUSKUNKIZ)
(22 mesaj) (21 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
slm burcu hayırdır noldu ya. işe başladığını öğrendim. çok sevindim. olanlardan haberim yok. inşallah hepsi hakkında hayırlı olur. herzaman dualarımdasın
19 yıl önce gönderildi # -
canım benim..hiç korkma babanla konuş niyetinin ciddi olduğunu şuan askerde olduğunu güzel bir uslubla anlat eminim ki anlayacaktır seni.allah yardımcın olsun rabbim mahçup etmesin seni inşallah metin hayırlısıyla döner ve nişanlanırsınız..seni çok seviyorum dualarımdasın
KORMA CANIM.
TABİKİ DUA EDERİM SANA
HERŞEY GÜZEL OLACAK.ÖZLEDİM SENİ.
1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM SANA ŞİMDİ İÇİNİ RAHAT TUT.19 yıl önce gönderildi # -
ablacim allah yardimcin olsun..allah ailene karsi mahcup duruma dusurmesin inşallah..
allah seni korktuklarından emin eylesin değerli küçüğüm.selametler ve hayırlar açılsın önüne.amin.
Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin inşallah
Herşey gönlünün dilediği gibi olsun,hayırlısıyla...
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN OKUYABİLDİĞİM KADAR AYETEL KÜRSİ OKUYORUM RABBİM BU GÜZEL GÜNÜN HATIRINA BU DEĞERLİ AYLARIN HATIRINA KURTARSIN BENİ BU DURUMDAN RABBİM HEPİNİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
allah yardımcın olsun ailenin öğrenmesinde vardır bir hayır inşallah
Allahım inşallah metin izne geldiğinde nişanınız olur inşallah kimseye mahçup olmazsın canım
allah hayırlı olanı versin allah utandırmasın
allah hakkında hayırlısını takdir etsin amin
HAKKINDA HAYIRLIYSA SORUN ÇIKMADAN OLUR MERAK ETME İNŞALLAH.ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISIN VERSİN .SELAM VE DUA İLE
ablam biz seni ne zaman yanlız bıraktık ki şimdi bırakalım güzel ablam hakkında hayırlısı olsun rabbim gönlünün güzelliğine göre sana güzellikleri nasip etsin hakkında hayırlısı tecelli olsun her zaman dualarımızdasın
Allah hakkınızda hayırlısını gönlünüze göre versin
KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN . DUALARIMDASIN .
Allah hakkınızda hayırlısını gönlünüze göre versin
RABBİM HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİN.AMİN.
:) İNSAN BABASINDAN KORKARMI BABASI KIZINA HİÇ KIYAR MI AŞK OLSUN GEÇ KARŞINA ANLAT TAMAM DOĞULUYUZ ELİMİZ SERT OLABİLİR AMA BENCE BABAN BU SERTLİGİ SANA YANİ KIZINA ASLA KULLANANLARDAN OLMAYACAKTIR SELAMETLE BENCE EVE GİT KALMA BAŞKA AKRABALARININ YANINDA BAKTIN BABAN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ ODANA KAÇ KAPIYI KİLİTLE BANA NE BANA NE DE BEN ONU İSTİYORUM DE KOMİGİNE GİDECEK VE YUMUŞAYACAKTIR HAYIRLI AKŞAMLAR DİLİYORUM 10 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM İŞLERİN YOLUNDA OLSUN HER DAİM
BABAN İLK BAŞTA TEPKİ VERECEKTİR...AMA ÜZÜLME ÇÜNKÜ BABALAR KIZ ÇOCUKLARINA DAHA DÜŞKÜNDÜR..( BENİM BABAM ÖYLE) BABAN SENİN MUTLULUĞUNU İSTER GÖZÜNDEN BİR DAMLA YAŞ AKMASINI ELBETTE Kİ İSTEMEZ...GÖNÜL RAHATLIĞIYLA EVE GİT VE BABANLA DURUMU CİDDİ CİDDİ KONUŞ RABBİM HAKKINDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN...3 FATİHA OKUDUM YOLDAŞIN OLSUN...ALLAHA EMANET OL...
Allahım yardımcın olsun,dileklerini sana hayırlı kılsın canım
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.