hayatımda il kez 1 yıl önce aşık oldum . dokuz ay benimle olan bu insan annesinin beni ondan iki yaş büyük olmam nedeni ile istememesi sonucu (beni hiç görmediği halde) ve aile şirketinde çalıştığı için ekonomik anlamda ailesinden baskı görmesi ile terketti:(( ama hala onu unutamıyorum. benim için bir mucize lazım artık sanırım. bu mucizenin doğuşu için bu mübarek günde benim içinde dua edin lütfen ... aşk acısı kadar kötü hiç birşey yokmuş arkadaşlar. bir daha mı ASLA!!!
BİR MUCİZE DE BANA LAZIM :(((
(14 mesaj) (11 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
yine mi gonul derdii yine miii :( :( oof ablaa allah yardimcimiz olsun gonul sofrasina bi kişi daha eklendi :( rabbim mucizemizi tez zamanda gosterir inşallah..
19 yıl önce gönderildi # -
AH KIZLAR AHHHHHHHHHHH
minik:))) nerde gönül derdi miniğim orda
destina rabbim yardımcın olsun ..mucize inşallah tam kapındadır ve sen onu mutluluk gözyaşlarıyla karşılarsın
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR....MİNİĞİM SANA DA TEŞEKKÜRLER TANIŞMIYORUZ AMA.. ALLAH SENİ DE DERDİNDEN KURTASIN.
minik olmasina minikim ama bişi deişmio ki ablam :( miniklerde dert cekıo miniklerde asık oluo aci cekıyo :( hepimizin yardimcisi olsun allah..ablam sevda sofrasinda sana yer var :)
Evet aşk acısı insanın içini yakıooo..Eğer senin için küçük bir umut dahi varsa Allah o insanı sana doğru getirsin dilerim ki mutlu olasın..Amin.
SEVEN KAÇAMAZ ..
Allah yardımcın olsun inşallah herşey düzelir ve çok mutlu olursunuz bu gün heürmetine.
Allah yardımcın olsun inşallah herşey düzelir ve çok mutlu olursunuz bu cuma günü hürmetine.
Rabbim hakkında hayırlar ihsan etsin
RABBİM TEZ ZAMANDA HAYIRLI BİR ŞEKİLDE KAVUŞTURSUN SİZİ.
ahh bu aileler birazda bizim düşüncelerimize değer verseler
allah kavuştursun kardeşim inşallah tez zamanda hayırlısıyla19 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun inşallah seni ekonomik destek için yanlız bırakmaz ya severse ohoooo 0 sen merak etme sonunuz iyi görünüyor bence :)
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.