Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla
dua dostlarım ya her an ölmek gıbı bır sey ne bılım boyle aklımı oynatacak gıbı oluyorum rabbım sen ayrılma benı sevdığım den amın
ne yapmam lazım dostlarım yardım ....
rabbım dayanamıyorum artık*****akayacan****
(28 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
KARDEŞ BİR ŞEY İSTESEM EMİR SULTAN HAZRETLERİNE GİDECEM ONA BİRAZ HEDİYE GÖTÜREYİM SENDEN . OLURMU BİR HEYBE YAPARMISIN . BENDE SENİN İÇİN DUA EDEYİM .
18 yıl önce gönderildi # -
yaparım tabı abı ne zaman gideceksın
HER AN BU GECE YARIN ... BELKİDE ÇOK YAKIN ..
abı pekı ne okusam daha ıyı sen bılırsın abı
BİR ALLAHU EKBER DESEN BİLE YETER . SEN BANA SÖYLE OKUYACAKLARINI BEN İLETİRİM .
100 ihlas 100 fatıha 100 nas
10 ayetel kursi 10 duha 10 inşirah
313 ya erhamenrahımın
206 el cebbar
68 el hakim
129 el latif18 yıl önce gönderildi # -
ben de 1 yasin duası okuyorum kardeşimiz adına
Emir Sultan hz. iletebilirmisiniz kardeşim
Allah sizden razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN . ALLAH RAZI OLSUN .
fatih abi bana yine dua edermisin bende bir yasin okuyorum
bende süheylanın dileği için 10 fatiha, akayacanın dileği için 10 fatiha hediye gönderiyorum Fatih kardeşim onlar adına iletir misin?
canım ablacım çok sağol rabbim senin o güzel gönlüne göre versin aminnnnnnnnn
Amin cümlemizin inşallah.
fatih abicim yaa 100 tevhid 100 ihlas benim icin de dua edebilirmisin? bide sevdalılar icin 3 ismi azam?
10 ismi azam okuyorum
akayacan için 10 fatiha okuyorum fatih abi benim fatihalarıda götür
rabbim gönül acısı en zor acılardan birisi sen gönül acısı çeken herkese yardım et gönlümüzdekileri ömrümüze hayırlı kıl amin
amin Allah razı olsun ablarım ya cok ıyı ve sevgı dolu gonlunuz var
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN ...
akayacan ben ne diyeyim sana bunlar o kadar geçici ki ama sonra bir anı olarak kalıyo hiç hafana takma hayat o kadar kısa kihiç anlamıyosun nasıl zaman geçmiş sana allhtan yardımcı olmasını diliyorum boşverrrrrrr diyorum hayatın tadını çıkar allha emanet ol
filiz kardesım ama 7 yıl be kardesım annem vefat ettıkten sonra benı hayata bağladı şimdi babası yuzunden ayrılmak zorundayız
ABDULLAH DURUM AYNI TAM YEDİ YIL DUR DUAMIZI BULUP ÜSTE ÇIKARAYIM BELKİ DUALARIMIZ ÇOĞALIR
EDERİM İLETİRİM HEPİNİZİN DUALARINI SİZ YETERKİ BENİ BOŞ GÖNDERMEYİN .
FATİH BABA YA MESAJ BÖLÜMÜNDE 7 YILLIK DİYE KADİR BABA BAŞLIK AÇMIŞYA HANİ ORAYA Bİ BAKSANDA BENİM DUAMI O ŞEKİLDE YAPSAN KADİR BABA BENİM İÇİN AÇTI O MESAJI ÇÜNKÜ
arkadaşım o kadar sabretmişin biraz daha sabret o zaman elbet anlarlar sevdanızı ama bana sorarsan seni gerçekten seven bir insan seni üzmez .Gidiyomu hiç canını sıkma o kadar vardırki aslında seni anlayacak insan sen göremiyosundur .Genede bu geceki dualarıma senide ekliycem .Gidene güle güle arkadaşım gelene hay hay.......
filiz kardesım ama 7 yıl be kardesım annem vefat ettıkten sonra benı hayata bağladı şimdi babası yuzunden ayrılmak zorundayız
bence kendini fazla kaptırmak yerine unutmaya çalışmalısın.bunun için çaba sarfetmelisin.çünkü ilerde insan pişman oluyor keşke zamanımı boş yere geçirmeseydim diye.lütfen kendini boşyere tüketmekle kendine zarar veriyorsun,hiçbir faydası olmuyor ki.lütfen sabırlı ol ve allaha yönelerek dua et.hiçbir aşk allah aşkı kadar güçlü değil.ancak allah aşkıyla mutlu ve huzurlu olabilirsin.
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim. Hakkında hayırlı olanı nasip etsin. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.