tamamen yanlış anlamışsınız benim mesajımdaki iletişimi
o tebessüm işaretleri alay etmek ya da komik görmekten değil mesajınızdaki güzelliktendi dikkat edin hemen sonra tebessümle ilgili bir başlık açtık
Fatih kardeşim de ağaçlarımız çoğalsın diye sübhanallahi sözüyle ilgili bir başlık açmayı teklif etti
yine de sizi kırdıysak özür diliyoruz,,hakkınızı helal ediniz
selam ile...
Fatma1959 hanımefendiye(cihan)
(8 mesaj) (2 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
dostlarım,,ben,Fatih ve Fatma hanım dışında kimse yorum yazmasın lütfen
18 yıl önce gönderildi # -
ABLACIM İLETİŞİM YAZILI OLDUĞU İÇİN YANLIŞ ANLADINIZ . EĞER YÜZYÜZE OLSAYDIK SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ DERKEN NASIL SEVDİNDİĞİMİZİ İNANIN GÖRÜRDÜNÜZ. CİHAN ABİMLE ARAMIZDAKİ GÜLÜMSEME BUNUN İÇİNDİR . ASLA VE ASLA ABLACIM HİÇ ÖYLE ŞEY OLUR MU. İNSAN SEVDİĞİYLE ALAY EDERMİ AH ABLACIM .
DEMEKKİ NEYMİŞ ABLACIM . BEN SİZİN ADINIZA 100 SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ OKUYACAKMIŞIM . CENNETTE 100 AĞAÇ DAHA DİKİLECEK . HADİ İNŞAALLAH ALLAHIM . LÜTFEN KABUL EDİN ABLACIM .
e 100er tane de ben okuyacağım o zaman her ikinize
sübhanallahi ve bi hamdihi...18 yıl önce gönderildi # -
ABİMEDE OKUYACAKMIŞIM DEMEKKİ. ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN . NASIL OKUTTURURSUN . EY GÜZEL ALLAHIM . SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ. HER ŞEYDE BİR HAYIR VARDIR . RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER .
FATMA ABLACIM GÖNÜL KOYDUN AMA TAMAMEN YANLIŞ ANLAŞILMA OLDU . OLSUN . EMİR SULTAN HAZRETLERİNE YAZDIKLARINI SİLDİN AMA BEN SENİN İÇİN DUA EDECEĞİM. ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN .
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.