Yüce Rabbim ona yardım et rabbim.
Doğru yolu bulmasına yardım et hata yapmasını engelle rabbim.
Ona güzellikler nasip et rabbim istediğine kavuşmasına yardımcı ol onu yine eskisi gibi
neşeli ve mutlu görmeyi bana nasip et...
Amin...
O Biliyor(Nimet)
(18 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN ARKADAŞIM DA O KİM.... BÜTÜN ÜMMETİNİ RABBİM DOĞRU YOLDAN AYIRMA DİNDEN İMANDAN AYIRMA HAYIRLI YARINLAR NASİP EYLE RABBİM...
18 yıl önce gönderildi # -
O çok Özel birisi benim için.
Çok sağol Filizcim Allah seninde kalbinden geleceğin için ne geçiyorsa nasip etsin.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN...
AMİN AMİN AMİN
Burcucuğum,güzel kardeşim.Nimet abla senden bahsediyor.Yufka gibi yüreği onun.hoş bizim de dikkatimizi çekiyor üzülüyoruz ablacım.Ama şöyle de bişey var.hayatı değil ama yanlış anlama da dünyayı bu kadar ciddiye almamalı insan.hayatsa başka birşey saçmalamadan çok uzun yazamam ama bak anlatmaya çalışayım.dünya gamsız fütursuz,nankör bişey.seni beni umursamaz üzerinde yaşayanları çok rahat harcar.ama hayat bize verilmiş bir fırsat ablacım.öyle kıymetli ki.yatırım.hem bu dünya hem ahiret için.bu kısa zamanda mutsuz olmaya hiç değmez elmayı yerken nasıl eşeleğini atıyoruz.ama elmayı keyfle yiyoruz.hayatımızdaki olumsuzlukları atıp, hayata olumlu yerinden sevgi ve keyifle devam etmek de bizim elimizde.olumsuzluklara takılacak kadar vaktimiz yok ablacım.bak kaç yaşındasın.harcadığın hayatına, başkaları, yada değmez şeyler için üzülmelerine bak.şimdi geçmişindeki pişmanlıklara yanıyorsan, önündeki günler de harcanmaya potansiyel günler olmasın.bu bize ders olsun.arkadaşlarımız gönül dostu harcadığımız zaman sevgiye kurgulu,yitip gittiğinde pişman olmadığımız sevgiyle yadedeceğimiz güzel anılar bırakan vakitler olsun.hadi at sıkıntıları üstünden.güzel,verimli,sevgi dolu paylaşımlarda hep beraber gönül gönüle olalım yine.Biz seni çok seviyoruz ablacım.
amin
biraz sıkıntın var heralde burcu haytta herkesde var kimse güllük gülüstanlık dağil en güzelihayatın tadına varmak bir saniye bile geri gelmiyo her anımızı değerlendirelim gel üzüntüleri çöpe atalım hadi............
"O"NA 100 BESMELE
100 LA HAVLE
ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN..18 yıl önce gönderildi # -
Amin amin Amin inşallah
amin.amin.amin.
O nedense yine delilenmiş öğle bir duyum aldım.
Ah be çocuğum öğrenemedin biraz sabretsen biraz dinlesen
Hemen darılıp çekip gitmesen.
Hayat çekip gidenlere değil kalıp sabredenlere gülümser.
Artık büyüsen diyorum küsmesen olmazmı?18 yıl önce gönderildi # -
amin
amin amin binlerl amin
SİZ BURCUDAN BAHSEDİYORSUNUZ YANİ BEHNAN ABLASININ İNATÇISINDAN :)
BURCUNUN HAKLI OLDUĞU BİRŞEY VAR KİMSEYE İSTEMEDEN DUA EDEMEZDİ Kİ ONUN GÖNLÜ ÇOK GENİŞ ÖZEL DUALRININ YANINDA TÜM DUA DOSTLARINA DA DUA EDİYORDU.İŞİNE KARIŞILINCA DA BAZI SÖZLER SARFFETTİ.
BEN HERGÜN KONUŞUYORUM DUALARINA DEVAM EDİYOR SİZLERE AMA YAZMIYOR :)YAZMAYA DA BAŞLAYACAK İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA.
Ben olayın özel kısmına girmeden onun buraya gelmesini bekliyorum.
Şu inat huyundan vazgeçsin istiyorum.18 yıl önce gönderildi # -
ben biliyorumda benim bildiklerimi kim biliyor acaba..inat değil haklıyım ve sonuna kadar hakkımı savunacağım.
son damlaya kadar bekledim ben ki bardak taşalı çok oldu.18 yıl önce gönderildi # -
Peki o zaman bana söyleyecek laf kalmıyor.
Allaha emanet ol canım.18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.