KARDEŞİM ASKERE GİDİYOR 2 GÜN SONRA ORTALIK ÇOK KARIŞIK TERÖR BELASI KAÇ OCAĞI SÖNDÜRDÜ KAÇ ANAYI YAŞARKEN ÖLDÜRDÜ KAÇ YAVRU BABASINI SONSUZA DEK YİTİRDİ BOYNUNU BÜKTÜ KAÇ SEVGİLİ MAHŞERİ BEKLEYECEK....KARDEŞİMDE EVLİ VE ANAMIN GÖZÜ ŞİMSDİDEN YAŞLI..HAYDİ DUA DOSTLARIM KARDEŞİM VE TÜM ASKERLERİMİZİN SELAMETİ, HAYRI ,RAHATI, KORUNMASI,HUZURU VE SAĞ SAĞLİM YUVASINA DÖNÜŞÜ İÇİN EL AÇALIM VE OKUYABİLDİĞİMİZ KADAR AYETEL KÜRSİ OKUYALIM HEDİYELERİNİZ OLAN DUALAR İLE RABBİM İNŞALLAH NAMUS VATAN BEKÇİLERİMİZİ VE KARDEŞİMİ BİR ZIRH GİBİ KORUSUN SAĞ SAĞLİM DÖNSÜNLER SEVDİKLERİNE AMİN AMİN AMİN RABBİM ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
KARDEŞİM VE TÜM ASKERLERİMİZ ,CANLARIMIZ ,NAMUS BEKÇİLERİMİZ İÇİN....
(18 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim bütün askerlerimizi korusun 1fatiha 3ayetel kürsi hediyem olsun
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim sağ sağlim kavustursun 3 ayetel kürsi okudum kabul buyurun
Allah hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin.
Allaha emanet olsun.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KORUSUN.1 AYETELKÜRSİ KORUYUCUSU OLSUN.
Amin kardeşim.
Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.
10 tane Fatiha suresi okudum.
Allah kabul etsin.
7 AYETEL KÜRSİ OKUDUM..
ALLAHIM ASKERLERİMİZİ OKUNAN AYETEL KÜRSİLERİN HÜRMETİNE KORU...AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
rabbim hepinizden razı olsun çok sağolun kardeşlerim.içim çok buruk ortaalık çok karışık çok korkuyorum rabbim askerlerimize yardım etsin amin
33 fatiha bütün askerlerimiz için yardım vesilesi olsun,,
Rabbim hepsine ve kardeşinize de sağ salim yuvalarına dönebilmek nasib etsin...18 yıl önce gönderildi # -
100 fatiha bütün askerlerimiz için yardım vesilesi olsun,,
Rabbim bütün askerlerimize ve kardeşinize ve benim yavruma sağ salim yuvalarına dönebilmek nasib etsin... amin amin amin.18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin.rabbim askerlerimizi korusun anne baba ve sevdiklerine bağışlasın...sağ salim gelmeyi nasib etsin..7 ayetel kürsi okuyorum
100 İhlas
100 Besmele okudum Askerlerimizi korusun inşallah18 yıl önce gönderildi # -
41 Fatiha yolluk olsun, Allah tüm mehmetciklerimizi korusun
Allah hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin.3Adet ayetel kürsi yoldası olsun kardeşinizin
50 ayetel kürsi tüm mehmetçiklere rabbim sağ salim kavuştursun sevenlerine amin amin amin
kardeşim bugün yola çıktı çok üzgünüm çok ama onlar olmasa bu vatan bu namus kime emanet edilirki dua sadece dua allahım hepinizden razı olsun dostlarım
şerife kardeşim Rabbim kardeşinizi korusun .
dualar koruyor her gün dua edin kardeşim,bende ediyorum hergün bütün askerlerimize.18 yıl önce gönderildi # -
hepinizden rabbim razı olsun bu gece ilk gecesi kardeşimin melekler gibi uyur inşallah çok rahat eder çooook inşallah amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.