daha önce abimin durumunu anlatmıştım.abimin özründen dolayı onu kabul etmiyorlardı dualarınız vesile olmuştu ve rabbim 10 yıllık sevdanın sonunu mucizeyle getirmişti..3 eylülde düğünleri var ama yine kızın tarafı sorun çıkarıyomuş..kızda beni aradı sitemizi bildiği için sizlerden dua istedi..
bize dua edermisiniz.çok ihtiyacımız var
ben yine dua istiyorum:(((....tubik
(41 mesaj) (34 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN.
100 BESMELE BEREKETLERİ İÇİN.
100 LA HAVLE
100 YUNUS SURESİ18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yar ve yardımcıları olsun neden kimse anlamaz bilmemki yarın bizim ne olacağımız ne hale düşeceğimiz bellimi diye rabbim yanlarında olsun herkesin kalbine merhamet versin insallah
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun..tabiki alın yazısıdır.düşmeyen kalkmayan bir allahtır.şuan elim ayağım titriyor dua bile edemiyorum kendimi aciz hissediyorum.rabbim sen vaadinden dönmezsin allahımm..sen bizi mahçup etme ya rabbim..herşeyleri hazır davetiyeler bile dağıtılıyor..allahım sen büyüksün geri çevirme..
AMİN AMİN AMİN BU HAYR MESELESİDİR KARDEŞİM DİLERİM ALLAHIM HAYIRLARI NASİP EDECEKTİR İNŞALLAH
1 FATİHA
1 İHLAS
1 SÜBHANEKE
1 İNŞRAH
1 KEVSER
3 SELAMÜN GAVLENMİN RABBİN RAHİM
3 EUZÜBİKELİMATİ HİTTAHAMMATİ MİNŞERRİ MAHALAK
3 LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İİNİ KÜNTÜMİNEZZALİMİN
3 LA HAVLE VE LA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM
3 HASBİNALLAHİ VENİMEL VEKİL NİMEL MEVLAİ VE NİMEL MASİR
HEDİYE EDİYORUM ŞİFA OLUR İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
canım arkadaşım bende dua ediyorum abimize. besmele çekiyorum. rabbim onların yar ve yardımcısı olsun her iki cihanda. amin.
Allahım abinin ve tüm ailenin yardımcısı olsun
amin amin amin inşallah güzel haberler duyarım..allah razı olsun sizden...
rabbim yardımcısı olsun inş. Rabbim önlerindeki tüm engelleri kaldırsın amin. bir ayetel kürsi okuyorum.
Allah abinin yardımcıcı olsun.5 ayetel kürsi okuyorum.Allah kabul etsin.Amin.
Allah yardımcısı olsun inşallah sorunlar kalkar yunuz duası okuyorum canım.
100 besmele okyyacağım rabbim gönüllerine merhamet versin sizede sbır
ağbinin durumunu bilmiyorum ama biraz analr gibi oldum allah yolunu açık etsin hayırlı bir yuva kurmayı nasip etsin.........
YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA VAHİD YA KAHHAR YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH...
Allah sevenlerin yanında olsun.Abin de sevdiğiyle mesut olsun dilerim inşallah.Amin.
RABBİM YARDIMCILARI OLSUN
ALLAHIM MERHAMETİNİ EKSİK ETMESİN . ALLAH YÜZLERİNİ GÜLDÜRSÜN . HER TÜRLÜ FENALIKLARDAN KORUSUN . AYETEL KÜRSİ OKUYORUM . RABBİM HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN .
rabbim önlerindeki bütün engelleri kaldırır inşallah
BİR DAHA OKUYORUM .
rabbim yardıcıları olsun önlerindeki büytüün engelleri kaldırsın inşallah
1000 kelime'i tevhid
3 ahzab süresi
1 taha süresi
1 bakara süresi ayetlerini okudum canım rabbim kabul etsin inşallah
meleğim sabah namazından sonra diğer duayı okuyacağım inşallah18 yıl önce gönderildi # -
canım benim allah yardımcısı olsun abinin allah sevdiğini ona hayırlı kılsın hayırlı bir iş versin rabbim tüm sevenleri biribirine hayırlı kılsın amin
allah razı olsun dualarımız kabul olur inşallah..ve rabbim tüm sevenleri ayırmaz
benim canım arkadaşımdan 100 subhanallahi ve bi hamdihi..o istemedi yazmayı bana iletti ..seni çok seviyorum..burada olsanda olmasanda!!!
100 Besmele hediyem olsun kardeşim
Allah kabul etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
ben de 100 ya mukaddim okuyorum inşallah sornlar kalkar ve 3 eylülde muratlarına ererler.
inşallah sedefim inşallah.leyar ve sedef allah razı olsun sizinde sııntılarınızı alsın rabbim . ne zor işmiş böyle diken üstünde beklemek...rabbim kalplerine merhamet versin..
Allah yardimcin olsun
11 Ayetül kürsi okudum18 yıl önce gönderildi # -
tugbacım canım benim 3 ayetel kürsi okudum.. akşam eve gidince duama devam ederim.. rabbim haklarında hayırlısı neyse onu versin..
konuyu bilmiyorum ama az çok yazınızdan tahmin ettim tubik,Allah yardımcısı olsun 33 besmele gönderiyorum..
fundacım zuhal abla saliha allah razı olsun
Yarabbim Tuğbanın abisinin tüm sıkıntılarını gider. Hakkında hayırlı olanı nasip et. İki cihanda yar ve yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.