22 ağustos Merve' nin doğumgünü; Allah yeni yaşında sana hayırlar versin ne dileğin varsa versin inşallah sitemizin miniği:) (Tuğba' nın tabiriyle).
İyi ki doğdun Merve!
(19 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Derya nın sana hediyeleri var kendisi yazmalıydı ama inşallah yazar en kısa zamanda.
100 subhanallahi ve bi hamdihi
100 la ilahe illallah
100 besmele
7 fatiha
7 ihlas
33 subhanallah
33 elhamdülillah
33 Allahu ekberAllah kabul etsin.
18 yıl önce gönderildi # -
MERVECİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMYENİ YAŞINLA BİRLİKTE HAYATTAN NE KADAR BEKLENTİN VARSA RABBİM TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞALLAH.
doğum günün kutlu olsun kardeşim,,nice hayırlı senelere....
NİCE GÜZEL YILLARA MERVE....
mutlulukla dolu güzel yıllar diliyorum...
MERVE KARDEŞİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN . RABBİM TEZ ZAMANDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN EMİ . ALLAHA EMANET OL VE BİR ÖMÜR MUTLU OL.
Allahım hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin canım
merveciğim hayırlı bir ömrün olması dileğiiyle.. seneler akıp geçti nelere üzüldün nelere ağladın nelere sevindin şu kısacık ömür işte zaman hızla akıp geçiyor kayıp gidiyor ellerimizden Allahım seni en güzel yerlere layık kılsın gönlünün güzelliğiyle dualarından herkes nasiplensin öyle bir kul olki hekesin duasını al. Rabbim imanını dahada arttırsın insallah isteklerine kavusursun canını yakan her konu senin hayrına dönsün mutluluğun daim olsun .. doğum günün kutlu olsun
allah hayırlı ömürler versin
miniğim:)))büyüdünmü sen:))canım allah yeni yaşında hayırlar nasib etsin sana göz yaşlarını silsin.yeni yaşın mucizelerle dolsun..seni çok seviyorum iyki doğdun
Doğum günün kutlu olsun Merve
3 İhlas 3 Fatiha okudum sana
Allah kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
Doğum günün kutlu olsun..
3 fatiha okudum senin için...
İyiki varsın..18 yıl önce gönderildi # -
YENİ YAŞIN HAYIRLI OLUR İNŞALLAH YÜZÜNDEN GÜLÜCÜKLER EKSİK OLMASIN CENAB-I HAK DİLEKLERİNİ HAYIRLISI İLE NASİP ETSİN İNŞALLAH ...
ablalarim abilerim ve eniştem:) allah razi olsun hepinizden..aglıyorum suan duygulandim galiba:) sevincten agladigim gunleri de gosterir rabbim inşallah.. allah darda komasin sizi..
amin amin aminn.miniğim 18 de oldu bee:))3 ayetel kürsi sana
artık miniklikten cıksam mi nee :) :) allah razi olsun ablacim..
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MERVECİM.YENİ YAŞIN SANA MUTLULUK GETİRSİN.RABBİM YARDIMCIN OLSUN.BİR ÖMÜR MUTLU OLURSUN İNŞALLAH.10 AYETEL KÜRSİ SANA HEDİYEM.
DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUN MERVECİĞİM.
ALLAH HUZURLU UZUN ÖMUR VERSİN.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.