Allah razı olsun güleysacım.
Bana ve ailemede dua edersen sevinirim.
benden dua isteyen var mı?..........
(39 mesaj) (25 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ben kaçırdım duayıı :((
19 yıl önce gönderildi # -
Muradımı lütfederek beni aşkıma ve arkadaşlarıma karşı utandırmaması için dua ederseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler, lale
banada rabbimin en hayırlı bir şekilde evlat vermesi için dua edermisin
allah ebeden razsı olsun19 yıl önce gönderildi # -
sanırım çok geç kalmışım ama eminim okuyunca amin diyenler olur allahın izniyle insallah
AMİN AMİN AMİN. NE KAÇIRMASI SİZ İSTEYİN YEYERKİ SİZİN İÇİNDE DUA EDEYİM ALLAHIM BENDE BİR GÜNAHKARIM BENİM DUALARIM NE KADAR KABUL OLUR SEN EN İYİSİNİ BİLİRSİN AMA KENDİM İÇİN ETTİĞİM DUALARIM GÜNAHKARLIĞIM YÜZÜNDEN KABUL OLMAYACAKSA SENİN TAKDİRİN AMA ARKADASLARIM ADINA ETTİĞİM DUALARIMI GÜNAHSIZ BİR DİLLE SANA AÇIYORUM KABUL ET ALLAHIM . KİMSE BİŞEY KAÇIRMIŞ DEĞİL OLSUN BU AKSAM OKURUM YARIN OKURUM NE OLACAKKİ. 1 GÜNLÜK BİRSEY DEĞİL HER DAİM HER FIRSATTA.
ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN
CANIM BAŞKASININ AĞZINDAN EDİLEN DUALAR TEMİZ AĞIZLA OLUR EMİNİM ETTİĞİN DUALAR ULAŞACAKTIR VE CEVAP BULACAKTIR RABBİMDEN SEVGİLİ GÜLEYSACIM RABBİM TÜÜÜÜMM GELMİŞ GEÇMİŞ GİZLİ AÇIK GÜNAHLARINI AFFEYLESİN VE SENİ RIZASI ÜZERE YAŞTSIN YÜCE RABBİM İNSALLAH
Allah dualarınızı kabul etsin.
Allah razı olsun.
3 adet fatiha da bizden size olsun.19 yıl önce gönderildi # -
bende dua istiyorum ne olur hayırlı bir eş için en kısa zamanda rabbim karşıma çıkartması içn
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.