bekliyorum ama bataklık gıbı kurtulamıyorum...
en hayırlısını artık versin Allahım
(17 mesaj) (8 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Allah içindeki sıkıntıları gidersin...
Allah kalbine göre versin...
Allah dualarını kabul etsin...
Çektiğin acıları unuttursun...güzel günler gelecek ..yakındır...
Allah yar ve yardımcın habibi yoldaşın olsun...19 yıl önce gönderildi # -
Yüce Mevlam hiç ummadığımız zamanlarda, tüm umutlarımızı yitirdiğimiz anlarda dahi yanımızdadır kardeşim unutma.ALLAH yardımcın olsun.Duayla
19 yıl önce gönderildi # -
çok sag olun ama ne zaman olacak hala daha aynı hıslerde aynı uzuntulerdeyım ve kalbım ayrı soyluyor aklım ayrı neden bır degıller
Canım kardeşim bilirmisin ki herkesin hayatı güllük gülistanlık.Herkesin hayatında olumlu ya da olumsuz giden şeyler vardır.Böyle zamanlarda dualarımız olmalı,göreceksin kısa zamanda herşey düzene girmeye başlicak.Lütfen hayata olumlu bak ALLAH a sığın kardeşim.Rabbim kimseyi daraltmaz inşaALLAH Selametle
benim sorunum bir erkek yalancı oldugunu ve hayatımı mahvedıp gıtmesıne ragmen onu ıcımden sokup atamıyorum.ve bır seneyı gectı ara sıra gorusuyoruz ama hala yalan soyluyor ve benı suclayıp uste cıkıyor ben bu durumdan cok bunaldım kurtulmak ıstıyorum bır yol ver dıye dua edıyorum bır kapı ac dıye bır senedır ama hala aynı yerdeyım ne eksık ne fazla
kardeşim anlıyorum seni herkezin sıkıntısı kendine agırdır...ama senin sıkıntın bence çok büyük degil...senden çok çok kötü durumda olanlar var unutma...o kadar çaresiz..bedbaht insanlar var kii..ama hala sabırla bekliyolar..sende haline şükret ve sabırla bekle..inşaallah Rabbim senide feraha çıkaracaktır..
:) Ahhhh Küçüğüm. Hayatta daha ne büyük sorunlar var bilirmisin?
ALLAH ım herşeyin beterinden korusun.Sağlıcakla kardeşim19 yıl önce gönderildi # -
biliyorum Allaha her gün şükrediyorum daha kötü durumdakilere yardımcı olsun diye ama bu olay benım yememı ıcmemeı gezmemı gulmemı etkılıyor sureklı huzursuz ve mutsuzum bende dıyorum kendı kendıme saglıgına sukret ailen basında saglık versın dıye ama mutsuzum
Senin için hayırlı görünmeyen bir insana neden bu kadar bağlanıyorsun . Daha büyük acılar sıkıntılar içine girmek için mi ? Senden daha önemlisi varmı ? Veya Allah tan başka aşk sevgi beslenmesi gereken bişimi var ? Kula kulluk etmek benide günaha soktu zamanında. O kadar pişman oldumki. Sende çok pişman olacaksın onu sevdiğin için . Gerçekleri görmeyen bir sevgin var şu an . Ama Mevlam O perdeyide kaldıracak ve gerçekler su yüzüne çıkacak . Israrla sevmeye çalışman sana ne kadar zarar veriyor kardeşim görmüyor musun ? Sence seni hakediyormu ? Yada bu senin yaptığın gururmu yoksa sana geri dönse bu sefer sen onu bırakırmısın ? İntikam olabilirmi bu . GERÇEKTEN İHTİYACIN O İNSANMI ? ALLAH YARDIMCIN OLSUN . TEZ ZAMANDA MEVLAM SENİN İÇİN EN HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN . KAVUŞMAKSA KAVUŞMAK . HUZURSA HUZUR .
FATIH NE KADAR GUZEL YAZMISSIN SENINDE BUTUN DILEDIKLERIN OLSUN BENIMLE ILGILENDIGIN ICIN TESEKKUR EDERIM ONCELIKLE INSAN ERKESI SEVEMIYOR BENDE SEVDIM VE COK GUVENMISTIM SONRALARI BANA COK ACI VERSEDE KIN TUTAMADIM KIMSEYE HAYATTA OYLE YARATMAMIS RABBIM BENI HEP IYI NIYETLI OLMAMDAN KAYBEDIYORUM DOGRU INSAN BENCE O DEGIL AMA ONUN OLMASINI COK ISTERDIM BELKIDE SAPLANTI OLDU BENDE BIR DE HALA BEKLE BENI DIYOR MAMA BASKALARI VAR SANIRIM HAYATINDA BIR INSAN NEDEN BU KADAR YALANCI VE RIYAKAR OLUR GERCEK SEVGI BU DEGIL BU DUNYANIN GECICI OLDUGUNU KIMSE BILMIYOR MUU
BAZI SEYLER INSANIN ELINDE OLMUYOR MALESEF OYLE OLSAYDI ZATEN HERSEY YOLUNDA GIDERDİ
BEN GIDIYORUM HERKESIN ALLAH GONLUNE GORE VERSIN
inşallh rabbim gönlüne göre verir sen dua etmeye devam et
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.
Pınarcım herşey en kısa zamanda yoluna girer inşallah. biiyorum kim ne derse desin sen acını ve sıkıntını yaşayacaksın ve herzama olduğu gibi sana ancak yardım edebilir, allahım yardımcın olsun tez zamanda
HER GECENİN BİR SABAHI OLDUĞU GİBİ HER SIKNTININDA BİR SONU OLACAKTIR İNŞALLAH BUNU BEN ÇOK İYİ BİLİRİM PINARCIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMİN
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.