belki diyorum çocuk kalmalıydık,hiç büyümemeliydik :( ama elimizde değil ki bu uyuyoruz ve büyüyoruz.... dünyaya geliyoruz, istiyomuyuz acaba bu dünyaya gelmek? bazen annemize babamıza neden bizi bu dünyaya getirdiniz die kızıyoruz, ama acaba onlar istiyo mu bizi bu dünyaya getirmek. peki böle bi kısır döngü içinde neden dünyaya geliyoruz. acı çekmek için mi, iş derdine düşmek için mi, sevgiliye kavuşamamak için mi, ağlamak için mi..... ya bilmiyorum hep aynı şeyler. her sabah sil baştan tekrarlanıo. uyanıosun, üstünü giyiniosun işi olanlar işlerine, ev kadını olanlar evini temizle otur yemek yap televizyon izle.... erkekler sabah kalk işlerine, ay sonunda elime şu geçti acaba zam ne zaman gelecek; geçim çok zorrr.... bumudur. yada neden böyle. bizmi böle olmasını istiyoruz. bi hayah hengamesinin içine girmişiz. herkesin sevdiği insanlar vardır.bazıları sevdiği insan ile kavuşur mutlu olur, bazıları ölene dek bekler. ben hangi gruba dahil olurum bilimem ama ya kavuşurum yada ölene dek beklerim. benim bi annem, bi ablam bi küçük kardeşim, bide sevdiğim insan var. onların hiçbirinin üzülmesini istemiyorum. ben mutsuzum. sevdiğimi elimden alacaklar, o parası pulu çok olan ama duygusu olmayan insanlar tarafından. bazen öle hırçın oluyorum ki annemler de üzülüolar halime. mert diyorum bazen mert bana gelecek, gelebilecek. bazen de delisin sen muazzez diyorum. sevgi sanırım birazcık delilik istiyo. tamam o seni sevmez ayrılırsınız yada siz sevmezsiniz ayrılırsınız. ikimizde deli gibi seviyoruz nasıl ayrılıcaz bilmem. inşallah allah ayrılmamıza izin vermez. bugün cuma ağzınızdan çıkacak tek bi kelime belki bizim kurtuluşumuz olacak. nolur bugün beni annemi kardeşlerimi sevdiğimi dualarınızdan eksik etmeyin. belki birinizin okuduğu dua kabul olcak ve biz feraha çıkıcaz. sağlık, huzur,hakkımızda hayırlı olan, ayrılık acısı çekmeme.... işte böle dostlar. belki sitem çok oldu yzımda ama.. içimden gelenleri yazdım. belki doğru belki yanlış. bugün ziler için dua edicem hayırlı cumalar
belki diyorum çocuk kalmalıydık...
(9 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim,konuyu tam bilmiyorum ama madem ikinizde seviyorsunuz sizin engeliniz nedir?
18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun.inş hakkında hayırlı olanı nasip etsin. amin amin
Çok diyorum bunu kendime.. ALLAH biliyor ya gördüğüm bebekleri çocukları hep kıskanıyorum bu dünyayı henüz tanımadıkları için :(
allah yar ve yardımcınız olsun
3 fatiha okuyorum canım senin için.inş rahata huzura kavuşursun.
off ablam off..severken ayrılmak nasi bi acidir cok iyi biliriom..rabbim sana gostermesin inşallah..
merveye katılıyorum aynı şey benim başımdada var ama belki benimki hepinizden daha zor birbirimizi çok seviyoruz ve ayrılmamız gerekiyo saatlerce karşı karşıya oturup ağlıyoruz kalbime binlerce bıçak saplanıyo bazen kendime kızıyorum asıl gerçek aşk varken dünyevi aşkla neden ilgileniyorum diye ama olmuyo işte neyse kardeşim seni çok iyi anlıyorum hemde çook rabbım kalbine gönlüne sonsuz güç kuvvet ihsan eylesin allahım senin ve senin gibi bütün kardeşlerimin gölünün muradını verir inş allaha sığın olmazları olduran sağdece o var 1 fatiha hediye ediyorum s.a
allah kimseye ayrılık acısı vermesin. amin kardeşlerim. allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.