rabbim beni benle başbaşa bırakma,başedemiyorum...
BAŞEDEMİYORUM.....
(7 mesaj) (2 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin Kadir amcam.
Susmak istiyorum fakat yanlışların doğru gözükmesine vesile mi olur bu susmalar.
Yoksa benim nefsim mi kendini kanıtlamak istiyor bilemiyorum.
18 yıl önce gönderildi # -
Hayır yasinim,susacağız hep susacağız,susarak söylemesini öğreneceğiz.susarak anlatacağız,susarak öğreteceğiz,susarak öğreneceğiz.
konuşmasını herkes biliyor,biz susmasını öğreneceğiz ve susmasını öğreteceğiz sen gönlünü ferah tut.bak istersen susmuşken aile ile ilgili bir bölüm açalım(bu KARDELEN34 dostumuzun fikriydi)ondan sonra susması gerekenler susar,konuşarak susanlar söyler.
Tamam Kadir amcam burdan birde müjde vereyim çok farklı bir oluşum hemde Canımız (sav)için düşünüyorum.
Bu konuda dualarınızı esirgemezseniz sevinirim.
Dua dostlarım
Aile - bölümünün açıklama metni için ne önerir siniz?18 yıl önce gönderildi # -
HADİ YASİNİM İNŞALLAH.
ASLINDA BİLMEMİZ GEREKEN DESTUR ŞU OLMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM,
BU AİLE BİZİM AİLEMİZ HERKES ETEĞİNDE NE VARSA TOPLAYACAK DÖKECEK BURAYA,BÜYÜKSE BÜYÜKLÜĞÜNÜ KÜÇÜKSE KÜÇÜKLÜĞÜNÜ BİLECEK.
HERKES 40 DÜŞÜNECEK BİR SÖYLEYECEK YADA SUSACAK.
"DUANIN ÇOK ÖNEMLİ BİR İBADET OLDUĞUNU HEPİMİZ BİLECEĞİZ VE BU KONUDA NE YAPMAMIZ GEREKİYORSA YAPACAĞIZ"
BÜYÜK OLARAK BİZLER KENDİMİZİ GELİŞTİRECEĞİZ,KÜÇÜKLERİMİZLE BİRLİKTE YENİ ŞEYLER ÖĞRENECEĞİZ.
ONLARA REHBERLİK YAPABİLMEK ADINA ŞU ANA KADAR SAHİP OLUNAN TÜM YANLIŞLARDAN KENDİMİZİ VE ONLARI AYDINLATMAK ADINA,ONLARA DOĞRU YÖN VERMEK ADINA ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIZ.
BUNU AİLEMİZ İÇİN YAPACAĞIZ,BUNU AİLEMİZİN BİREYLERİ İÇİN YAPACAĞIZ,BUNU AİLEMİZİN SELAMETİ İÇİN YAPACAĞIZ.MADEM BİZİM AİLEMİZ DİĞER AİLELERDEN FARKLI,BU FARKI KORUMAK VE GELİŞTİRMEK BİZİM BOYNUMUZUN BORCU...
İnşaallah buna muvaffak olacağız.
Biz inandık ve yola çıktık Rabbimiz var yanımızda ve onun hoşuna gitmeyecek şeyler olmadığı müddetçe o bizleri görüp gözetecektir.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.