dostlarım çoktandır sizlerden uazktaydım kardeşimi bu ayın altısında ebedi yolculuğuna uğurladık kardeş acısı çok zor allahım kimseye yaşatmasın böyle acı ama tek tesellimiz kardeşim allahın izniyle tertemiz ve günahsız inşallah şehit mertebesinde gitti bizi rahatlatanda bu ölüm hali tam anlamıyla bir müslümanın ölüm halleri gibiydi kardeşimi aranızda çok dua edenler oldu allah tüm hepsinden razı olsun hepside haklarını helal etsin allah emanet olun çok fazla siteye giremiyorum
kardeş acısı
(25 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah rahmetine erdirsin
1 Fatiha hediyemdir kardeşinize
Allah kabul etsin kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
Allahım, başınız sağolsun inşallah Allah bütün günahlarını affeder
Allah rahmet etsin galip abiye.
3 ihlas 1 fatiha ruhu huzur bulsun yaşadığı acıları orda çekmesin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
TUFAN ŞU AN GÖZLERİMDEN DÖKÜLEN YAŞLAR DİLİMDEN DÖKÜLEN DUALAR KARDEŞİN İÇİN.
2 AY ÖNCEKİ BAŞLIĞINA BAKTIM . ÇOK DUA ETTİK ÇOK İSTEDİK AMA . YÜCE MEVLAMIN TAKDİRİ . İNŞAALLAH OKUDUĞUMUZ VE OKUYACAĞIMIZ DUALAR ONUN NUR İÇİNDE YATMASINA VESİLE OLUR . BAŞKA BİRŞEY YAZAMICAM . ALLAH SİZLERE SABIR VERSİN DOSTUM .
18 yıl önce gönderildi # -
bugün bana bi cüz vermişlerdi okuyunca kardeşinize de hediye edeceğim. şimdilik 1 fatiha 3 ihlas okudum. Allah rahmet eylesin. (bize de şehit olmayı nasip etsin rabbim)
Allah size de dayanma gücü versin.18 yıl önce gönderildi # -
allah rahmet eylesin çok üzüldüm sizlere sabır güç versin 3 fatiha okuyorum rabbim kabul etsin
Allah rahmet eylesin bende çok üzüldüm.rabbim engüzel cennetinde barındırsın onu ve tüm müslüman kardeşlerimizi..
ALLAH RAHMET EYLESİN DEĞERLİ DOSTUM,SİZLERE DE SABIR.11.FATİHA KARDEŞİNİZİN RUHUNA RAHMET VESİLESİ OLSUN İNŞALLAH.
allah sabır vesin sizlere kardeşinizin mekanı cennet olsun rabbim günahlarınıı afetsin amin
ALLAH RAHMET EYLESİN...RABBİM GERİDE KALANLARA SABIRLAR VERSİN...KARDEŞİNİZİN RUHUNA 1 FATİHA OKUDUM ...
ALLAH SABIR VERSİN 1 FATİHA
MEKANI CENNET OLSUN.3 İHLAS 1 FATİHA ALLAH KABUL ETSİN.
allah kardeşine rahmet etsin sizlerede sabır versin.3ihlas 1fatiha
mekanı cennet olsun inşallah18 yıl önce gönderildi # -
allah rahmet eylesin sizede sabır versin allah yardımcınız olsun
3 ihlas 1 fatiha okuyorum Rabbim rahmetiyle muamele etsin,,
sizlere de sabır ve güç versin
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
Tufan kardeşim;
Allah rahmet eylesin.
Gerçekten çok üzüldüm.
Biraz evvel okuduğum Yasin-i Şerifi Kardeşinize hediye ettim.
Allah kabul etsin.
Allah Kabrini cennet köşelerinden bir köşe yap.
KARDEŞİM BAŞIN SAĞOLSUN. ALLAH SABIRLAR VERSİN. KARDEŞİNİZ İÇİN BEN DE DUALAR GÖNDERECEĞİM. (ADINI VE SOYADINI BİLSEK DAHA İYİ OLURDU.)
KARDEŞİM. BAŞINIZ SAĞOLSUN.ALLAH AİLENİZE SABIR`,GERİDE KALANLARA SAĞLIK VERSİN.
Kardeş acısını biliyorum bir defa yaşadım, ikincisinin ise çok kez sınırından döndük.. Mevlam kimseye vermesin sevdiklerinin acısını çekmek çok zor.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.. Kardeşinize sonsuz nur ve rahmet diliyorum...
KARDEŞİM RABBİM RAHMETİNİ MERHAMETİNİ EKSİK ETMESİN.
MEKANI CENNET OLUR İNŞAALLAH BENDE 3 FATİHA 3 İHLAS OKUYORUM.
RABBİM SİZLERDE SABIRLAR VERSİN.....18 yıl önce gönderildi # -
allah rahmet eylesin sizede allah sabır versin 1 fatiha okuyorum
aLLAH SABIR VERSİN. mEKANI CENNET OLSUN.
mekanı cennet olsun allah sabırlar versin
Allah rahmet eylesin,kabri nur dolsun,1 fatiha okudum ve yasin okurken kardeşinede göndereceğim.Allah bunu unutturacak başka bir acı daha vermesin İNŞAALLAH!
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Başın sağolsun kardeşim.
1 fatiha 3 ihlas hediyem. Rabbim nur içinde yatırsın.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.