KADİR BEY AÇIKLAMANIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. HER ZAMAN BU SİTEDE OLUCAM SEVDİM BURAYI TAM BENLİK
KADİR BEY
(13 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BURCUSEVİMLİ,DİLEĞİM DUALARDA BULUŞULAN BU SİTEDE SİZDE DUALARINIZLA BİZİMLE OLURSUNUZ.1 AYETELKÜRSİ İLE SİZE HOŞGELDİNİZ DEMEK İSTEDİM.
18 yıl önce gönderildi # -
başımızla birlikte değerli dostum,ama lütfen hem bize hemde kendinize zaman tanıyın.sitemizi bir gezin birbirimize alışalım olurmu.
size 7.fatiha hediye ettim lütfen kabul edin.18 yıl önce gönderildi # -
TEŞEKKÜR EDİYORUM MERAL HANIM ÇOK NAZİKSİNİZ
doğruları silmesenz keşke..msn vermek yasak ama profilde msn adresi var polat alemdarında öle..aynı şekilde dikkat edin ltfen tyasak diilmi ben mi yanlış biliyorum..günah amak istemem ama yasak yani:((
arkadaşım hoşgeldin
inan bana bu siteye girdiğin için rabbime şükredeceksin.burası öyle sıcak öyle içten bir yer ki riyadan kötü düşüncelerden tamamen arındırılmış.herkes elinden ve dilinden geldiğince birbirine dua ediyor.daha doğrusu hepimiz birbirimizi rahatlatıyoruz.emin ol bu huzuru sende yaşayacaksın
1 ayetel kürsi hoşgeldin hediyesi18 yıl önce gönderildi # -
TEŞEKKÜR EDİYORUM BEŞ PARMAGIN BEŞİ BİR DEGİLMİŞ BÖYLE BİR SİTEDE GÜZEL İNSANLARDA OLACAK TABİ ZAMANLA BİRBİRİMİZİ YA DAHA İYİ TANIYACAK YADA AYRILACAGIZ ÖNEMLİ OLAN GÖNÜL İNSANI OLMAK BENCE ÇOK NAZİKSİNİZ GÜZEL GÜNLER SİZİNLE OLSUN
TEŞEKKÜR EDERİZ BİZ HER KİŞİ İLE ANLAŞIRIZ
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN
değerli dostum burcu sevimli,yeni gelmeniz adına eski arkadaşların mesajlarını sildim ki birbirimize biraz daha saygılı olma adına.
ama sizden de rica ediyorum lütfen bu ağız dalaşını bir daha yapmayın.
kapatmaya çalıştığım bir konuda bana yardım etmeyerek uzatırsanız,sizinde mesajlarınızı silmek zorunda kalacağım.
lütfen18 yıl önce gönderildi # -
HOŞGELDİN BURCUCUĞUM! BURCULAR İKİ OLDU, NE YAPACAĞIZ BAKALIM(!) 1 FATİHAYLA KARŞILIYORUM SENİ HOŞGELDİN!
3 burcu var suskunkzıda burcu
Burcu kardeşim Popülaritenize hayranım. :-)
Burcu®
Tüm hakları saklıdır üye isimleri içinde geçmesi yasak olup izinsiz kullanım halinde yasal mercilere başvurulacaktır.http://www.mucize.net/burcu <<< ???
nerden aklına geldi yaw benm bile gelmediydi:)):S
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.