Bir kızı seviyor fakat açılamıyordum kendisine. Aynı mahallede ayrı işyerlerinde çalışıyorduk ikimizde. Günde 3-4 defa bahaneyle yanına gidiyordum. Herseferinde bana çay kahve söylüyordu.Yanında ufak tefek ikramlar felan.. Bende eli boş gitmiyordum bisküviler pastalar .. Öyle bir hal aldıki ona çok alışmıştım. Artık kendi işimi bırakıp onun işyeride duruyordum nerdeyse. Bişeyler olmalıydı bir elektrik bir yakınlaşma ama olmuyordu. Sadece arkadaş olarak görünüyordu . Ne yapacağımı bilemiyordum . Ona açılamamak açılıpta kaybetmek vardı. Bir gün ömrümün sonuna kadar unutamayacağım bişey oldu valla. O gün işyerinde otururken küçük bir çocuk girdi içeri. Helva satıyordu . Hani şu dikdörtgen şeklinde fıstıklı helvalardan . Aldım 1 tane bıçakla kestim yarısını. Yarısını yedim . Öğle paydosuna çıkacağım için yemekten sonra yerim diye düşündüm. Öğleden sonra aklıma bile gelmemişti. Akşam işten çıkarken çekmecemde Yarım kalan Helva aklıma geldi. İçimden ona veriririm diye geçirdim. Onun işyerine doğru ilerledim. İçeri girdim halini hatrını sordum. Masasının altına eğildi .O sırada ona ayırdığım Yarım Helvayı ona uzatmıştımki Oda masanın altından bunu sana ayırdım deyip Yarım Helva uzattı. O sırada olan oldu. Bütün vücudum diken diken oldu. Gözlerim doldu. Şok geçirdim adeta. Oda şok olmuştu. Gündüz pastaneden hemde önünden geçiğ hiç aklında yokken birden aklına gelip geriye dönüp metrelerce yürüyüp aldığı Helvanın yarısını yemiş yarısınıda bana ayırmış. O günden sonra yaklaşık 4 sene oldu hala birlikteyiz. Şimdi bile hala Helva alıp Yarısını birbirimize ayırırız . Evlenmeyi düşünüyoruz. Allah herkese böyle güzel olaylar yaşatsın . Siz ne kadar isterseniz isteyin O istemezse asla hiçbir şey olmaz. Hoşçakalın
BU YAZIYI 1,5 SENE ÖNCE BİR SİTEDE YAZMIŞTIM . ŞİMDİ BİLİYOSUNUZKİ AYRIYIZ . NASIL BAŞLADIĞINI BELİRTMEK ADINA BUNU SİZLE PAYLAŞTIM . BAŞLARKEN MEVLAMIN BİR SEBEBİ İLE BİR HELVA PARÇASI İLE BULUŞMUŞTUK . ŞİMDİ NASIL NE VESİLE İLE BULUŞACAĞIMIZI BİLMİYORUM . BUNU YAZARKEN ACIYLA KAVRULMUYORUM . SADECE VİCDAN AZABI ÇEKİYORUM . UMARIM PAYLAŞTIĞIM İÇİN BANA KIZMADINIZ . HAKKINIZI HELAL EDİN .