mumin ve mumine kardeslerim!!! din kardesinin diger din kardesine yaptigi duasini Hz.Allah geri cevirmezmis.karsiliginda melekler senin icin aynisini istermis!!!!!!
Bana da dua edermisiniz......
Birkac yere is basvurusunda bulundum,biryerden cevap bekliyorum.
(4 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
olur canım
18 yıl önce gönderildi # -
SEVGİLİ KARDEŞİM BU TARZ EMİR VAKİ GİBİ DUA İSTEMELER İTİCİ OLUYOR,SAYILARA RAKAMLARA TAKILMAMAK LAZIM,BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜM
İÇTEN BİR ALLAH DEMEK SAMİMİ OLMAK,DUANIN KABUL OLMASI İÇİN BAZI ŞARTLAR YERİNE GETİRMEK GEREKİYOR,
HANİ DERLERYA VEREN EL ALAN ELDEN DAHA HAYIRLIDIR,ŞARTLI GİBİ SEN BANA OKURSAN BENDE SANA OKUYAYIM BU TARZ HİÇ HOŞ OLMUYOR BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜM
BENCE EN GÜZEL DUA ABDEST ALIP 2 REKAT NAMAZ KILIP ALLAHA YALVARMAK NİYAZDA BULUNMAK,DUA EDERKEN TÜM ÜMMETİ MUHAMMEDE,DAHA SONRA RABBİMDEN İSTEK VE ARZULARI HAYIRLISIYLA İSTEMEK
DAHA GÜZEL
BAŞLIK ACARKEN BU KONULARA DİKKAT EDERSEK DAHA İYİ OLUR,ALLAHA EMANET OLUN,YANLIŞ ANLAMAYIN GAYEM SİZİ İNCİTMEK DEĞİL,YARDIMCI OLABİLMEK18 yıl önce gönderildi # -
mahzun kardesim beni yanlis anlamisin.dini sitelerde veya kitaplarda yazar kimlerin duasi kabul olur....bir din kardesinin din kardesine yapacagi dua red olunmaz.ben de bu yuzden dua istedim.yoksa elhamdullillah bende biliyorum nasil dua edecegimi.benim 10 yilim yatili kuran kursunda gecti..herseyi biliyorum..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.