değerli büyüğüm lütfen beni üyeliğinizden silin.ben zaten buraya üye olmadan önce de tüm müslümanlara dua ederdim.yine zaten etmeye devam ederim.lütfen bu yazımı okuyun ve 1 cevap yazın.size saygılarımı ve 1 ismi azam duasını hediye ediyorum.
kadirbabama
(10 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMA DİLEKCİM ÖNCE SORUNU SYLE KİM KİMİ NE ZAMAN NASIL DIŞLAMIŞ ANLAT BUNU Kİ ANLAYALIM
18 yıl önce gönderildi # -
bende katılıyorum size sedef
sorun neyse insallah biran önce çözülür18 yıl önce gönderildi # -
babacım dilek ablayı silerseniz benide silin.
onu dışlayan benide dışlamış demektir:(
sessiz bir yürektir dilek abla..o yazmasada var ama kim dışladı çok merak ettim noldu anlamadım..ama dilek abla yoksa bende yokum:(
değerli küçüğüm lütfen seni üyeliğimizden silmek gibi bir tasamız şu an için bulunmamaktadır.aksine yetkimizde.
ancak gönül yetkisi dersen onla kimse boy ölçüşemez,nerde kalmış sen başaracaksın bunu.hem değerli büyüğüm diyeceksin,hemde kadir baba diyeceksin,hemde bizi dinlemeden kendi başına karar vereceksin,yok öyle şey bilesin.
şimdi istersen şu konuyu bir halladelim önce.neden bu alınganlık onu bilelim ,yoksa sende son günlerde sitemize bulaşan alınganlık sendromuna mı kendini kaptırdın onu bir anlayalım.
seni sevdiğimizi bil ve bize durumu aktar,ama yüreğinle lütfen.
varsa bir hatamız düzeltiriz inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
ben bi alıngan ben varım sanırdım dilek abla benle konuştun sende bana benzedin ama olmaz ki :)))
hadi gülsene:))
cevap bu kadar uzun olmamalı dilek,hala cevap bekliyorum....!!!!!!
.
baba dilek abla şu an muhtemelen çok ağlıyo bişiler ters gitmiş ama ne bende bilmiyorum:(((msndede diil ulaşamıyoruzda :((
DİLEK KISACIK Bİ AÇIKLAMA YAZ KİME KIZDIN ONU SÖYLEDE DURUMU AÇIKLAYALIM KİMSE SENİ KIRACAK BİŞEY YAPMAZ BURDA
18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.