10 TANE SALATI TEFRİCİYE ALLAH KABUL EYLESİN
FUNDANIN DUAYA İHTİYACI VAR DOSTLARIM.....LÜTFEDERMİSİNİZ...
(45 mesaj) (25 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAHYA ALLAH YA ALLAH KARDEŞİMİZE YARDIM ET ALLAHIM
18 yıl önce gönderildi # -
rabbım dualarımızı kabul etsin 41 selevat
ALLAHIM KADEŞIME YARDIM ET.
1 AYETEL KURSİ RABBIM KABUL ET.18 yıl önce gönderildi # -
CANIM BENDE SENİN İÇİN 10 FATİHA 10 İHLAS OKUDUM ...
SENİN İÇİN RAHMET VESİLESİ OLSUN İNŞAALLAH....
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA RAHİM YA RAHİM YA RAHMAN YA RAHMAN YA RAHMAN18 yıl önce gönderildi # -
fundacım senin için okumuştum ve sanada göndermiştim.tekrar gönderiyorum lütfen oku inan Allah huzur verir.arkadaşlar sizlerde okuyun.
Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrekelleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..
Anlamı:
Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?.. Belini büken yükü üzerinden almadık mı?.. Nâmını yükseltmedik mi?.. Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!.. Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Öyle ise, işlerinden kurtulunca diğerine başla; Rabbine yaklaş!..
11 ihlas süresi rabbim içine huzur versinnn
3 fatiha allah yardımcın olsun
100.lahavlevelakuvveteillabillalilaliyyulazim.
allahım sana şükürler olsun.
BİLGİSAYARI YENİ AÇTIM SAYILIR.EDEBİLDİĞİM KADAR DUA EDECEĞİM. İHLAS,FATİHA VE AYETEL KÜRSİ OKUYACAĞIM.RABBİM YARDIMCISI OLSUN.
10 ihlas okudum rabbim yardımcısı olsun
100.BESMELE.
ALLAHIM,BU BESMELELERİ FUNDA DOSTUMUZA SELAMET EYLE,SELAMET EYLE,SELAMET EYLE.
AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
sarı şekerim obenim okuyabildiğim kadar besmele hediy ediyorum canım sana..rabbim seni feraha çıkarsın
Rabbim, sabahleyin okuduğum Ayetel kürs-iler hürmetine Funda kardeşimi hertürlü şer ve zarardan koru kalpciğine çok güzel huzurlu duygular ver ve mutlu olmasını sağla
amin.18 yıl önce gönderildi # -
Allahım kardeşimiz Funda'ya yardım et.
Sizin için Fatiha suresi okuyorum.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.