kadir baba meşgul olmak istemişsin ben sana bi şey sorsam. haddimi aşmış olmam inşallah. sevdiğim biri var bu dünyada kavuşma ihtimalim sıfırlandı bu hafta sonu ama biz ebedi dünyada öldükten sonra birlikte olabiliriz demi.
kadir baba ya
(12 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
muazzez kardeşim çok sevdiğim bir söz var bediüzzaman said nursi'den.
Allah isterse ve hikmeti iktiza ederse halklara da kabul ettirir..sen duanı yap,elinden geleni yap,annen de başka engellerde elbet aşılır üzülme,böyle bir sevgi sıfırlanmaz,ve rabbim isterse tabiki birleşirsiniz ahirette,kişi sevdiği ile beraberdir diyor Allahu teala,tabi açılımı yorumu farklı ama Rabbimi nasıl zannedersek öyle muamale eder..gönül acısı çeken kardeşlerime çok yanıyorum,içim acıyor...18 yıl önce gönderildi # -
allah (c.c) ne diyor değerli dostum.ben kulumun zannı üzerineyim.var sen düşün şimdi bu cevabın neresindesin....
yine senin zannın,kavuşma ihtimalimiz sıfırlandı diyorsun.peki o ne diyor.subhanallah...
18 yıl önce gönderildi # -
o gitti kadir baba. ailem baskı kurunca üzerimde gitti. telefonumu alimden almışlardı arama die. geri verdiler ama mert gitti bikere. deli mert benim için gitti.geri gelir biliyorum. hayatta olduğu sürece beni izlicek. uzaktan bakıcak ama yanıma gelmicek. gelirmi acaba. kötüyüm kadir baba, daralıyorum.
saliha abla allah ol derse olur. dua edicem, hiç eksilmicek dualarım hiç. allah hepinizden razı olsun. siz böle dedikçe gerçekten olurmu artık acaba die düşünmeye başladım. olur değil mi. herşey aşılır... offff
dostum o derken ben allahı kastettim.her işimizde dayanacağımız en hayırlı kapının sahibini...
muazzez canım arkadaşım kardeşim
ben tuğba arkadaşıma kendimden bir örnek vermiştim gördünüz mü bilmiyorum
ama buna inanın eğer rabbim kaderinize yazmışsa belki şimdi olmasa bile ilerde yine çıkacaktır karşınıza emin olun
kaderrrrr buna kim engel olabilir
dualarım sizinle Allahım yardımcınız olsun gönlünüz muradını hayırlı olacaksa versin
amin18 yıl önce gönderildi # -
olur inş.kardeşim olur duaedelim hep birlikte hayırlısıyla olur..
haklısın kadir abi. ona dayanmasam bugün nasıl burdayım sanıyosun
kader evet değişmeyen şey. peki kadir abi allah ol derse olur ben dua etmeye, yalvarmaya devam edicem. allah razı olsun sizlerden, hepinizden
muazzezcim sen kaç yaşındasın canım
22 canım. niye sordun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.