banada yaradan aşkın adua edin yerde ve denizde havada karada her şey aşkına dua edin çıkamadığım olaylar oluyor inanıyorum ama rabbin nurlu ışığı üzerime olacak allaha ulaşmak istiyorum ılaşmam için dua edin maddi sıkıntılarım var kurtuluş için dua edin işlerimin açılıp bereketli olması için dua edin allah ettiğiniz edeceğiniz bütün duaları kabul etsin allahın rahmeti bereketi sevgisi üzerinize olsun
dua
(15 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
1 ayetel kürsi okuyorum içimden geldi
18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas okuyorum kardeşim,rabbim yardımcın olsun..
5 fatiha okudum rabbim yar ve yardımcınız olsun
1 ayetel kürsi,1 fatiha, 1 ihlas okuyacağım. kabul buyrun. allah yardımcınız olsun. dualarınızı geri çevirmesin inşallah
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
ALLAH ım
Korktuğumuz şeylerden de İzzetinde bir sığınak bağışla.Sana çok hamdetme gücünü ver bizlere.
İsteklerimizi Rahmetinle gerçekleştir.
Amelimizi bütün hayatım boyunca iyiliğe yönelik kıl.
yarabbi sen dostumun ne sıkıntısı varsa gider,umutsuz ,sensiz bırakma18 yıl önce gönderildi # -
Rabbiim yar ve yardımcınız olsun sıkıntılarınız için bir inşirah suresi okuyorum...
3 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM ARKADASIM RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN
3 ayetel kürsi..allah tez zamanda gidersin sıkıntılarnızı inşallah..
3 ayetel kürsi. Allah kalplerde olanı bilendir. Yetiş ya Rabb....
1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM.RABBİM KABUL ETSİN.
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN KARDEŞİM RABBİM SENİ VE TRÜM SEVDİKLERİNİ KÖTÜLÜKLERDEN BELALARDAN ESİRGESİN VE SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA ŞMAN İÇİN SANA YARDIM ETSİN AMİN ACMAİN
Yarabbim kardeşimizin hakkında hayırlı olanı nasip et. Sıkıntılarını gider. Senin rızanı kazanan kullarından olmasını nasip et. AMİN AMİN AMİN
RABBİM YAAAR VE YARDIMCIN OLSUN TÜM SIKINTILARIN İNSALLAH GÜL AĞACI GİBİ OLSUN ZİRA GÜLÜN GÖVDESİ DİKENLİDİR BİLİRSİN VE SONUNDA ÖYLE BİR GÜZELLİK SERGİLERKİ DİKENLERİNE RAĞMEN
İNSALLAH HAYIRLARIN SENİ ÇABUK BULSUN YÜZÜNÜZDE GÜLLER AÇSIN İNSALLAH RABBİM AFİYET İHSAN BUYURSUN İNSALLAH
AMİN MİN BİNLERLE AMİN18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.