slm arkadaşlar bugün çok üzücü olayım oldu. sadece sizden dua istiyorum. nolursunuz sizden hakkımda hayırlısı neyse bu gece hürmetine onu versin. beni bana bırakmasın Rabbim. tek düşünmek karar vermek istemiyorum. sadece benim çok güçlü ve sabırlı olmamı istermisiniz. hakkımda hayırlı olan neyse Rabbim onu versin bana. bu gece hürmetine nolur dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepinizden razı olsun.
Duanıza Çok İhtiyacım Var... KAYA
(13 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım Kaya kardeşimize yardım et.
18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun kardeşim.akşam senin ve tüm duaya ihtiyacı olanlar için dua edicem. hayırlı kandiller
Selamun aleyküm ....
Kaya kardeş rabbimden sana sabır diliyor ve içinde bulunduğun sıkıntıyı gidermesi için dua ediyorum.....
Tez zaman da aydınlığa çıkanlardan eylesin seni ve tüm sıkıntıda olanları........İNŞALLAH.(Hatice)18 yıl önce gönderildi # -
KAYA KARDEŞİM .. BENİM GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞIM.. SENİN İÇİN ŞİMDİ 100 BESMELE ÇEKİYORUM.
GECE İBADETİMDEDE DUALARIMDA OLACAKSIN İNŞALLAH. RABBİM HAKKINA HAYIRLISINI VERSİN. AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
kaya abimin sıkıntılarini gider rabbim..bu gecenin hurmetine.. dualarmdasin abicim..
rabbim muğdatın sıkıntılarını gider onu feraha erdir gönlündeki dilek hakkına hayırlıysa nasib eyle allahım ona güç ver sabır ver amin amin amin
RABBİM İNŞALLAH SIKINTILARINI GİDERİR
7 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM.RABBİM KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.RABBİM BU GECE DUASINI KABUL ETTİĞİ KULLARDAN OLMAYI SANADA NASİP ETSİN.100 LA HAVLE FERAHLIĞIN OLSUN.
ALLAH HER ZAMAN YARDIMCINIZ OLSUN GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH.
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNSALLAH
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNSALLAH RABBİM GÖNLÜNÜZDEKİNİ HAYRIYLA BİRLİKTE SİZE VERSİN İNSALLAH
RABBİM İNŞALLAH BU GECENİN HÜRMETİNE SENİN GÖNLÜNDEKİNİ HAYIRLI KILIP VERSİN AMİNNN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.