bildiğiniz dualar var mı
kalbimize şeytan hükmetmesin diye neler yapabiliriz
(12 mesaj) (4 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
bende bazen kendimi namazda ve normal hayatta düşünmek istemediğim düşüncelerden alı koyamıyorum ''la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalim Amin ''çekiyorum,la havle çekiyorum ,ayetel kürsü, ya vekil celle celaluhu çekiyorum hep aklıma gelen tesbihatları çekiyorum çekmediğim zaman çok uğraşıyorlar.namazımı bile şaşırtıyorlar.Pınarcım sen eğer başka bir dua bulursan beni bilgilendirirmisin teşekkürler.
19 yıl önce gönderildi # -
BEN DE BU DUALARDAN OKUYORUM.UMARIM SEYTANIN SERRINDEN VESVESELERINDEN KURTULURUZ
Bütün güzellikleri, bütün mehâsini Allah'tan bilme, hizmetteki bütün duraklamaları, bütün tevakkufları, butun falso ve fiyaskoları da nefsimizden bilme mecburiyetindeyiz... Musibetler günahlarımızdan, hatalarımızdan, içiınizin kararmasından, benliğimizin altında kalıp ezilmemizdendir. Kaldı ki Allah çok merhametli olduğu için, her kötülüğümüzden dolayı, hemen bizi muâheze de etmiyor.. hatta çoğunu affediyor
OKUNUŞU:
Mâ şâallâhü lâ kuvvete illâ billâh".MA'NASI:
"Allah Teâlâ'nın dilediği olur. Kuvvet ancak Allah'ındır.19 yıl önce gönderildi # -
OKUNUŞU:
Mâ şâallâhü lâ kuvvete illâ billâh".MA'NASI:
"Allah Teâlâ'nın dilediği olur. Kuvvet ancak Allah'ındır.19 yıl önce gönderildi # -
"Allahümme inni e'üzü bike mineşşeytanir'raciym."
MA'NASI:
"Allahım! Koğulmuş şeytanın şerrinden sana sığınırım."19 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim pınar şeytanın şerrinden vesvesinden korunmak için kitabımız Kuran-ı Kerimde 2 tane çok güzel sure vardır. Bunlar Felak ve Nas sureleridir. Bu sureleri oku sana yeter.
ben hep okuyorum ama o şeytan beni bırakmıo neden se :(
bende okuyorum
ama nerde yanlış yapıyoruz anıden kalbıme bırseyler oluyor
kendıme soz gecıremıyorum benım ıcın hayırsız olacak mı dusunmeden yapıyorum...19 yıl önce gönderildi # -
hayırsız olcak mı die düşünsen gene ii
ben hata yapıyorum şeytana uyuyorum..
NE GİBİ MESELA
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.