arkadaşlar ne olur dualarınıza çok ihtiyacım var eşim kaç gündür bana çok kötü davranıyor benimle konuşmuyor ailesinin arkadaşlarımızın yanında ve her lafımda azarlıyor. çok zoruma gidiyor.
NE OLUR BENİM İÇİN DUA EDİN
(16 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
PINARCIM RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞ.
YA FETTAH'I ÇOK OKURSAN İNŞAALLAH ŞİFA OLUR.
ALAHA EMANET OL. DUALARIMIZDASIN.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşim ama ağlamaktan başka bişey yapamıyorum sanki dilim tutuldu
18 yıl önce gönderildi # -
CANIM KENDİNİ TOPARLAMALISIN, ÖNCELİKLE KENDİNE DEĞER VERMELİSİN.KİMSE SENDEN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL, O YÜZDEN BENCE HEMEN ABDEST AL İNŞAALLAH VE NAMAZINI KIL. DUA KİTAPLARINDAN OKUYABİLDİĞİN BÜTÜN FERAHLATICI DUALARI OKU. İNAN BU CUMARTESİ BENDE ÇOK BUNALMIŞTIM SANA SÖYLEDİKLERİMİ YAPTIM, ÖYLE FERAHLADIMKİ, FAYDASI OLUYOR. BENDE SÖZ VERİYORUM AKŞAMA İNŞ. ELİMDEN GELDİĞİNCE SENİN İÇİN DUA OKUYACAĞIM. ÖPÜYORUM.
allah binkere razı olsun senden dediklerini kesin yapacam
sendende pınarcım.
allah yardımcın olsun kardeşim ayetel kürsi okuyorum sana.
Pınar Kardeşim 10 Ayetel Kürsi okucam sana bu gece . Sude ablama katılıyorum . Sabır etmen gerekiyor az çok tahmin etmen gerekir. İmtihandayız hep unutma . Allah kabul etsin dualarımı inşallah .
KALBİNİ FERAH TUTMAYA ÇALIŞ İBADETLERİNİ YAP DUALARINI ALLAH RIZASI İÇİN ET TEVEKKÜL ET YARADANA BIRAK EŞİNE KARŞI SABIRLI OL FATİH KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ İMTİHANDAYIZ ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM AMİN BENDE SENİN İÇİN DUA EDİYORUM
allah hepinizden bin kere razı olsun arkadaşlar dualarınız sayesinde eşim hatasını anlayıp ikimizde karşılıklı birbirimizden özürdiledik.allahta sizlerin dualrını boş çevirmez inşallah iiyi sizler varsınız
Çok sevindim Pınar kardeşim, allah mutluluğunuzu daim etsin.
ÇOK SEVİNDİM:)
RABBİM AĞZINIZIN TADINI, EVİNİZİN HUZURUNU BOZMASIN İNŞ.
AMİN AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
Pınarcığım,evdeki huzursuzluk herhalde kabir azabı gibidir..Ben de çok çektim.Özellikle yemek yaparken ,evinin işlerini yaparken eşinin yüzünü gözünün önüne getirip,Allah'ın YA VEDUD ismini sürekli söyle.Ama önce niyet et.."Allahım niyet ettim senin rızan için eşimle hoş geçinmeye" gibi.. sonra oku...Allah iki cihan saadetini nasip etsin.
Canım kardeşlerim,ne kadar güzel sizlerin olduğunu bilmek.Allahım sizleri çok yüceltsin,eşlerinizin gönlünde,gözünde biricik yapsın.Amin..Sünbül18 yıl önce gönderildi # -
Muhakkak bir sebebi vardır Pınarcım istersen konuşmayı dene.Ben de dua edeceğim senin için.Zaman zaman hepimiz yaşarız bunları çok zor tabi.İnnşallah en kısa zamanda düzelirsiniz.Bol bol dua et
ALLAH YARDIMCIN OLSUN 1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM KABUL ET LÜTFEN
herkese selamlar öncelikle.siteye yeni giriş yaptım.bnm de birkaç aydır üzerimden atamadığım sorunlar var,dualarınıza ihtiyacım var şimdiden allah razı olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.