Bil ki bu kitap sana hayatında verilern en değerli şeylerden biridir.bu kitap sana Rabbinin seslenişi,sana açtığı özel kapıdır.Kim olursan ol;meşgalen ne olursa olsun,hangi dinden olursan ol;bil ki Rabbin seni beklemektedir ve kapısı sana açıktır.
Sorma Rabbimin kapısı nerede diye,o kapı sende o kapı gönlünde!Senden sana açılan kapının ardında.Bu kapı DUA ve ZİKİR kapısıdır.HACET kapısıdır.
Gökte ve ötende sandığın Tanrını terket,sonsuz-sınırsız ALLAH'A yönel.O'nun her noktada ve her zerrede mevcut olduğunu fark et;ve O'nu gönlünde bulmaya çalış.Sonra iste O'ndan,ne istersen!Eşini,işini,aşını;ister Mevlanı,ister şifanı!..
Bil ki seni her isteğine ve arzuna kavuşturacak olan tek şey DUA ve ZİKİRdir.Bil ki Allah senden sana icabet edecektir.En güçlü silah olarak sana bağışlanmış Dua mekanizmasını biliyormusun?
Fakir nice kişiler dua ve zikir ile zenginliklere eriştiler.Nice dertli,sıkıntılı,hep kurtuluşu dua ve zikirde buldular.Dua ve zikir için kimseye muhtaç değilsin ve kimseyide aracı koymak zorunda değilsin.ister kitaptan yararlan ister gönlünden geldiği gibi dua et.-
Dua dostları kardeşlerime yol göstereceğine inandığım için kitaptan alınmış bu paragrafı paylaşmak istedim.
Dua ve Zikir
(13 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun kardeşim,çok güzel geldi..
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun
duasız ve dostsuz bırakmasın
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
**********bu arada hoş geldiniz aramıza********
HOŞGELDİN KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN.
Allah razı olsun kardeşim.
Hoş geldiniz.
Allah razı olsun
DUA VE ZİKİR KAPISIDIR.HACET KAPISIDIR.
VE FİSEBİLİLLAHDIR ÜSTELİK.
ALLAH RAZI OLSUN.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN.
Hoş geldiniz Elif nazlı kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun.rabbim cümlemizi duası kabul edilenlerden eylesin
allah razı olsun ..hoş geldin
ben de internetten bulup okumuştum.gerçekten çok ilginç şeyler yazılmış.
Allah razı olsun.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.