belki açılmıştır diye bi baktım siteye. açılmış olmasına çok sevindim. şükürler olsun kavusturana. ama aslında yeterince sıkıntılıyım sadece kimin ne derdi var diye okuyorum dualarımı içimden ediyorum. :( ruh halim hiç iyi değil. hemde hiç. :( Ama Allaha sükürler olsun . sadece çok kırdılar beni. detayları yazmak bile gelmiyor içimden. Allahım öyle bişey yaşıyorumki .. parmağına bişi batsa azıcık bi sızlama olsa bile kime ne ettim diye bi düşünecekmişsin.
yaptığımımı çekiyorum. Ama Allahım ne olur ben tövbe ettim kimi kırdıysam kime yanlış yaptıysam içim içimi yedi SEN daha iyi biliyosun. neden bu kadar zorlanıyorum ama. ruh sağlığımı yitirmek üzereyim artık. kendimi kaybetmekten korkar oldum kendime olan güvenim yerlebir. düzelemedim gitti. 10 aydır böyleyim nerdeyse. herseyi denedim kendimi refaha çıkarmak için. ama yok! son zamanlarda iyice paranoyak olmayada basladım öyleki acaba büyümü yaptılar ne bana diye düşünmeye basladım. ciddiyim. arkadaslar çok ciddiyim. olabilirmi. durup dururken ağlama geliyor ellerimi bişey yakıyo gibi sallıyorum son zamanlarda sürekli ve arada duvarlara yumruk atmaya basladım. elim acıyana kadar. :( bu kadar açık yazıyorum işte.
sebebi ne bilmiyorum sebep olmasada ben bi sebep buluyorum ama normalden öte tepkiler vermeye basladım ben korkuyorum
ama suna inanın birilerinin dualarını okuyunca rahatlıyorum. heybeye ve genele bakıyorum duaları görünce içim ferahlıyor birilerine dua edince açılıyorum o yüzden bu sitenin kapandığını görünce çok kötü hissettim Allaha şükür yine burdasınız.
ama bu ruhsal bunalımdan kurtulamadım. psikiyatriste gittim ilaç verdi hiç bi işe yaramadı benle bişeyler konustu ama yok işe yaramadı. dua dua dua... en iyi gelen dua.
ama korkuyorum kendimi kaybetmek üzereyim.