DUA DOSTLARIM ŞÜKÜRLER OLSUNKİ ARANIZA TEKRAR KATILABİLDİM DOSTLARIM DUANIZA ÇOK İHTİYACIM VAR ŞEYTANIN VESVESESİNDEN RABBİM KORUSUN MUTSUZUM DOSTLARIM HEMDE ÇOK MUTSUZUM
NE OLR DOSTLAR FERAHA ÇIKMAM İÇİN DUA EDİN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
ALLAHIM SABIR VER....(SUSKUNKİZ)
(26 mesaj) (15 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Senin için dua edicem arkadaşım.Allah yardım etsin ve feraha çıkarsın.dualarımdasın.Allah senden de razı olsun.
19 yıl önce gönderildi # -
100 LA HAVLE YÜRECİĞİN FERAHLASIN DİYE.
ALLAH RAZI OLSUN MERAL ABLAM MELEĞİM BENİM YA >>>elifnazl<<<< CANIM ARAMIZA HOŞ GELDİM RABBİM HAPİNİZİN NE MURADI VARSA TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA VERSİN İNŞAALLAH
suskunkız kardeşim.
Allah hertürlü vesveseden korusun kalpciğini.
Rabbim hep yanında yardımcın olsun kardeşim.
3 fatiha senin için okuyorum.19 yıl önce gönderildi # -
11.AYETEL KÜRSİ SANA DEĞERLİ DOSTUM.ALLAH SELAMETİN VE YÜREK AYDINLIĞIN OLSUN İNŞALLAH.AMİN.
canım kardeşim neyin var. Rabbim yardımcın olsun her daim. sana ayetel kürsi okuyorum vesveselerinden kurtulasın rahata kavuşasın diye...
ALLAH RAZI OLSUN KADİR BABAM VE GÜLŞEN ABLAM RABBİM SİZİN HER DAİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
KAYA ABİMM :)) YA SENİ ÇOK ÖZLEDİM HEPİNİZİ ÖZLEDİM ASLINDA RABBİM SENİNDE YARDIMCIN OLSUN RABBİM NE MURADIN VARSA TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA VERSİN İNŞAALLAH ABİMM.
bende seni özledim burcu. işe başlamışsın çalışıyorsun inşallah herşey güzel olacak. merak etme. herşey konuştuğumuz gibi olacak. sen sadece şükret dua et. bizlerde bak senin için dua ediyoruz. o güzel canını sıkma. sadece sabret ve dualarını eksik etme. elbet her işte bir sıkıntı olacak. ve sonunda da hep mutlu olacaksın. Rabbim seninde ne muradın varsa versin kardeşim...
AH YÜREĞİ GÜZEL ABİM SİZLERİN DUALARI SAYESİNDE İŞ BULMADIMMI ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN İŞSİZİM DEDİM DUA ETTİNİZ BENİ DUALARINIZ VE AMİNLERNİZLE HİÇ YALNIZ BIRAKMADINIZ DUALARINIZ SAYESİNDE ÇOK İYİ Bİ İŞİM OLDU SIKINTILARIMI ATLATTIM İŞİMDEN ÇOK ŞÜKÜR ÇOK MEMNUNUM AMA VESVESEDEN KURTULAYIM ARTIK ABİMM:((
RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN19 yıl önce gönderildi # -
kurtulacaksın inşallah güzel kardeşim. baktın iş yerine gelirim bir bardak çayını içerim. senide ziyaret etmiş olurum. ama geldiğimde bu içindeki vesveseden kurtulman şartıyla. Rabbime güven güzel kardeşim. bizi bizden en iyi bilen rabbimdir. için rahat olsun huzur dolsun kardeşim.
AH ABİCİM KEŞKE GELSEN GELEBİLSEN ABİM BENİ ZİYARETE GELMİŞ VESVESEMİ KALIR BENDE :))
EEEEEEEEEEE NE ZAMAN GELİYON ABİMM:))19 yıl önce gönderildi # -
nezaman istersen canım kardeşim. inşallah gelirim sonra konuşuruz bende sende müsayit olduğunda gelirim bir bardak çayını içerim.
Suskun kız! sakın mutsuz değilsin de, mutsuz olduğunu zannediyor olmayasın?...( Hep yaptığımız şeydir de oradan biliyorum.) Sen Allaha dayandıkça mutsuzluk mu kalır sende! EvelAllah bizlerde de!
Daha doğrusu niye hep mutluluğu bekler dururuz, hep onu isteriz, hep onu özlemle çağırırız ki?Mutluluk bence bizim gibiler için henüz erişilmesi çok zor olan...Ben mutluluktan önce huzuru istememiz gerektiğini anladım zaman içinde.Mutluluğu bırak,şimdilik bence, Gelmezse gelmesin boş ver be ablacığım! Biz huzurla yetinelim derim ben....Biz sırtımızı Rabbimize dayayalım, dualarımızı her daim edelim, hep ümitvar olalım ve huzuru yakalayalım...bunun ardından biz Rabbimize tutkuyla bağlanırsak, O da bizi severse na âlâ işte o zaman... mutluluk da geldi demektir,çünkü gerçek bir aşk hikayeside başladı demektir ozaman.
O zaman zaten bambaşka gözlerle bakarız hayata, mutsuz olamayız ki istesekte... İşte ablacığım ben de şu an huzurla yetinenlerdenim Elhamdülillah...Mutlu olduğunu zanneden bir sürü insan gibi...Mutluluğa erişmeme çok var benim...Ama huzur yanıbaşımda...Ya senin ablacığım ?Senin de huzur yanıbaşında mı yoksa? iyice bir düşün bence...10 Fatiha ablasından kardeşine...19 yıl önce gönderildi # -
1'er fatiha,ayetel kürsi,ihlas,felak,nas okudum size ve sizin vesilenizle tüm dua dostlarına hediyemiz olsun.
Rabbim tüm sıkıntılarınızı gidersin inşaallah.
Allah kabul etsin.19 yıl önce gönderildi # -
allah bugünleri unutturacak mutluluklar vermesi için hayırlı vesileler versin.allah yardımcın olsun.allah dualarını eksik etmesin.
AYŞE DERY4 VE EDVASEVİL ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN YAZDIKLARINIZ AĞLATTI BENİ AMA SAKIN ÜZÜNTÜDEN AĞLADIM SANMAYIN YANIMDA BANA DESTEK VERİCEK BU KADAR GÜZEL DOSTLARIM VE DUALARI VAR BENDE HÜZÜN SIKINTIMI KALIR ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN RABBİM NE MURADINIZ VARSA TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA VERSİN İNŞALLAH
Rabbim her daim yar ve yardımcın olsun inşallah
ALLAH RAZI OLSUN CEYLANCIM
CANIM DUA DOSTUM.. SENİN İÇİN AYETEL KÜRS-İ OKUYACAĞIM İNŞALLAH.
RABBİM SIKINTILARINI TEZ VAKİTTE GİDERSİN. AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
CANIM SENİ ÇOK ÖZLEDİM.
RABBİM SIKINTILARINI GİDERİR İNŞALLAH.19 yıl önce gönderildi # -
EĞER SEN TALEP ETMEDEN BELÂ GELMİŞSE BAŞINA SABIRLI OLMAYI TAVSİYE EDİYOR RASÙLULLAH ALEYHİSSELÂM; ÇÜNKÜ BİR SÜRE SONRA DEVRAN DÖNECEK VE SANA OLARAK GELEN O OLAY KENDİLİĞİNDEN GEÇİP GİDECEKTİR!. AMA BAŞINDA BİR BELÂ YOKSA, SAKIN SABIR İSTEME ÇÜNKÜ SABRIN SENDE AÇIĞA ÇIKMASI İÇİN ÖNCE BELÂYA İHTİYAÇ VARDIR Kİ, BU YÜZDEN DE SEN SABIR İSTERSEN, BELAYI DAVET ETMİŞ OLURSUN.
MUAZ BİN CEBEL RADIYALLÂHU ANH NAKLEDİYOR BİZE BU AÇIKLAMALARI:
“RASÛLULLÂH SALLALLAHU ALEYHİVESELLEM BİR ADAMIN ŞÖYLE DUA ETTİĞİNİ İŞİTTİ:
- ALLAHIM SENDEN SABIR İSTERİM!.
- SEN ALLAH’TAN BELÂ İSTEDİN!. ÂFİYET İSTE!.
BU ÇOK ÖNEMLİ BİR UYARI… RASÛL ALEYHİSSELÂMIN BİZE İŞARET ETTİĞİ GERÇEK ŞU: BİR İNSAN ALLAH’TAN SABIR İSTEDİĞİ ZAMAN, FARKINDA OLMADAN DEMEKTİR Kİ, “BANA BELÂ VER DE SABREDEYİM”…İŞTE BUNUN İÇİN SABIR İSTEMEYİ MEN EDİYOR RESÛL-İ EKREM VE ONUN YERİNE “ÂFİYET İSTE” DİYOR!.
RABBİM YARDIMCIN OLSUN SENİ SANA BIRAKMASIN AMİN AMİN AMİN. 3 FATİHA HEDİYEM
FATİH ABİMM ALLAH RAZI OLSUN CANIM ABİM ÇOK SIKILDIĞIM ÜZÜLDÜĞÜM Bİ GÜNDE SABIR İSTEDİM AMA RABBİMDEN ARTIK SABIR DEĞİL ÂFİYET İSTİCEM BENİM BÖYLE Bİ AİLEM ABİLERİM ABLALARIM KARDEŞLERİM KISACASI BU KADAR GÜZEL DUA DOSTLARIM VARKEN ALLAHIN İZNİ VE SİZLERİN DUALARI AMİNLERİYLE BEN DİMDİK AYAKTA DURURUM EVELALLAH RABBİM BİZİ HİÇ AYIRMASIN RABBİM ABİCİM SENİN VE TÜM DUA DOSTLARIM NE DİLEĞİ VARSA TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA VERSİN İNŞALLAH
ELİFİMMM CANIM BENDE SENİ ÇOK ÖZLEDİM AMA AZ KALDI ARANIZA TEKRAR KATILICAM ALLAHIN İZNİYLE VE GÜLEYSAA ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CANIM RABBİM HER DAİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN19 yıl önce gönderildi # -
hakkında hayırlısı olsun ablam 10 ayetel kürsi hediyem olsun sıkıntılarına karşı gelir inşallah
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.