S.A DOSLAR NASILSINIZ ÖNCELIKLE INSALLAH HEPINIZ IYISINIZDIR AMA BAKIYORUMDA PEK IYI GORUNMUYO BAZILARINIZ RABBIM HEPINIZIN YARDIMCISI OLSUN...
KENDIMI OYLE YANLIZ OYLE MUTSUZ VE BI O KADARDA HALSIZ HISSEDIYORUMKI!
INANIN HIC ICIMDEN BISEY YAPMAK GELMIYO COK SIKILIYO CANIM SITEYE BI GIRMEK ISTEMIYO CANIM SAKIN YANLIS ANLAMAYIN SIZDEN DEGIL
NE YAPSAM MUTLU OLAMIYORUM HAYATTAN BIKMIS BI VAZIYETTE YASIYORUM DAHA KÜCÜGÜM DEMI SIMDI HEPINIZ BUNU DIYOSUNUZDUR EMINIM AMA GUNAHLARIM O KADAR KUCUK DEGIL
3 GUNDEN BERI HAYATA SIRF INAT OLSUN DIYE GECELERI RABBIM LE DUA VESILESIYLE KONUSUYORUM ONDAN AF DILIYORUM BENI AFFETMESI ICIN INSALLAH BANA BI CEVAP VERIR VE ICIME BI FERAHLIK NASIP EDER SITEDEN BI ARKADASA SESLENMEK ISTIYORUM
DEATH_IYON SENDEN TEKRAR ÖZÜR DILERIM
SEN TUM GUZELLIKLERI HAKEDIYOSUN
SADECE BEN ETMIYORUM
VE BEN HEPINIZDEN ARMAGAN BIZ VARIZ SELAM DEMENIZI BEKLIYORUM TABI O SELAMIDA BENDEN ESIRGEMEZSENIZ...1 FATIHA HEPINIZIN DERDINE.....VE DUA DOSTLUGUMUZA....
ADI OLDU YANLIZLIK... :( (armağan)
(17 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Armağan
Allah ın selamı üzerine olsun. Mutsuzluğunda isyan kokmuyor hüzün kokuyor işte bu yüzden seni seviyorum.1 fatiha okudum. tüm sıkıntıların dağılsın inşaallah.18 yıl önce gönderildi # -
SAGOLASIN INSALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
aleykümselam.sanada selamünaleyküm.3.fatiha benden olsun sana.
A.S BABA BENI YANLIZ BIRAKMICANI BILIYODUM...
DEDIGIM GIBI ADI OLDU YANLIZLIK.....................
Selamnünaleyküm Armağancım bu kadar mutsuz ve umutsuz olma lütfen..Aslında hepimiz yalnızız ve yalnızlığımıza yetişecek olan tek dostta rabbimiz...Ondan ümidini kesme..
Allah yar ve yardımcın olsun..1 ayetelkürsi okuyorum sana ferahlaman için...
Sevgiyle kal...18 yıl önce gönderildi # -
SELAMÜN ALEYKÜM ÖZRE GEREK YOKKK RABBİM HAKKINDA AHYIRLISINI TECELİ BUYURSUN RABBİM DAİMA GÜZELLİKLERLE KARŞILATSIN SENİ 10 AYETEL KÜRSİDE HEDİYEM OLSUN RABBİM KABUL ETSİN VESIKINTILARA DERMAN OLSUN SEVGİYLE GÜZELLİKLERLE KAL ALLAHA EMANET OLLL HERZAMAN YANINDAYIMMM UNUTMA
gusel kardeşim benim..rabbim o melek yuzunu hic solsdurmasin..derdini bılıyorum kardeşim dualarimdasin allah hep yanimizda bizim unutma sakın emi.. o seni duyuyo zaten..
3 FATİHADA BENİM SAna hediyem
Yalnizlik Allaha mahsusdur bizim dinimiz cemaat dinidir Allah kimseyi yalniz birakmasin
bak gökteki yildizlar daha yalniz.....sen haline sükret..18 yıl önce gönderildi # -
HALIME BINLERCE SUKUR...
ALLAH IM VAR ONU BILIYORUM
AMA
YANIMDA INSANLARIN VARLIGINI BILIPTE ONLARLA KONUSAMADIKTAN SONRA BUNA YANLIZLIK DIYORUM BEN.....
:(18 yıl önce gönderildi # -
3fatiha benden sana hediyem.
ALEYKÜM SELAM...RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN...SIKINTILARINDAN TEZ ZAMANDA KURTULURSUN İNŞALLAH...
Biz varız armağan!
sıkıntın neyse Allah tez zamanda hayırlısıyla,feraha erdirsin inşallah.
Ama herşeyde bir hayır var unutma.
Sıkıntılar da bizi zenginleştirir ,olgunlaştır.
Çoğu zaman,bilgi ve birikimlerimizin kaynağı olur.
Çalışmanın zorluğu olmadan,zaferin mutluluğu olur mu?
Dert vermesin Allah dileriz.Ama verdiğinde sabrederek yine Ona döneriz.
Belki böyle olmasa kimbilir,çok mu gaflete dalarız.18 yıl önce gönderildi # -
3 FATİHA BENDEN HUZUR VERSİN SANA RABBİM
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.....
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.