Canım arkadaşlarım,
Çok sevdiğim bir adam var.Onunla ikicihan saadeti yaşamak,namazlarımızı kılmak için sizlerinde dualarını bekliyorum.Mesajlarınızı okudum ne kadar güzel insanlarsınız. Hepiniz Allahın ikicihandaki en güzel misafirleri olun inşallah.Şimdiden hepinize teşekkür ederim..Sünbül
Sevdiğime kavuşmak,onunla birlikte namazlarımı kılmak için bana dua edin..Sünbül
(17 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
biliyor musun sünbül işte kalbime tercüman oldun..bende bunlarıo istiyorum işte..aynısını hemde:((
18 yıl önce gönderildi # -
Canım benim,
Allah halis niyetimizi biliyor.Buradaki dostlarımızdan da dua isteyelim Burcu kardeşim..Kadir baba rumuzlu bir abimiz var..O da bizlere dua eder mi acaba?
Ne okuyalım ? Neler yapalım?18 yıl önce gönderildi # -
o benim cnım bacaım herkese dua eder biliyor msun ben onun gibi bide şengül ablam gibi iki insanla daha önce hiç karşılaşmadım..aslında hepsi öle ama öle iiler ki..
allah hepsinden razı olsun..18 yıl önce gönderildi # -
neden kavusamıyorsunuz
Pınarcığım,önümüzde bazı aile ile ilgili engeller var.İlk evliliğimden yetişkin kızım var.Seneye üniversiteye gidecek kısmet olursa,sonra da biz birlikte olabiliriz.Ama benim istediğim sevdiğim adamın Allah yoluna dönmesi..namazlarımızı birlikte kılalım.Hacca gidelim,camilere gidelim.O,çok imanlı ..ama namaz kılmıyor..
unu hepimiz istiyoruz inş. rabbim sizede versin en kısa zmanda ne okuyacağımızı bilsek çok güzel olacak
NAMAZ KILMAMASI SORUN OLMAMALI SENIN ICIN BENCE BU ICTEN GELMELI SENIN ZORUNLA YADA SENI SEVDIGI ICIN BUNU YAPARSA GUNAHA GIRER NAMAZDA ONEMLI AMA ONEMLI OLAN IYI NIYET VE TEMIZ KALP GERISI ZAMANLA BIRAK
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN . ALLAH DOĞRU YOLA GİRMESİ İÇİN BİR SEBEP VESİLE VERİR İNŞAALLAH .
Harikasınız canım arkadaşlarım..Kadir Baba bana da heybenden dua gönder lütfen.Sünbül
Burcu,birbirimize dua edelim,biz aynı sıkıntıdayız birbirimizi iyi anlarız..Şimdi yatsı namazımı kılıyorum inşallah..ve mesajlarıyla bana destek olan bütün kardeşlerime dua edeceğim..Fatih kardeşim sana da dualarım olacak..Sünbül
Biraz uykusuz kalıcam ama olsun . İçim rahat . Peçeteme sizide ekledim . 20 Ayetel Kürsi okuyacağım size. Allah kabul etsin .
sumbul ve burcu allahım yardımcınız olsun allahım her isteğinizi hayırlısıyla yerine getirsin
BENDE DUACIYIM KARDEŞİM RABBİM TEZ ZAMANDA VESİLE OLUR İNŞALLAH AMİN
Rabbim hayırlı bir sonuçla sizleri sevindirsin, huzurlu ve uzun ömürllü bir yuva kurmanızı nasip eylesin.
:Allahıum tez zamnada versin muradınızı, inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz.
Canım arkadaşlarım,Fatihciğim Allah sizelere dilediğiniz ne varsa en kolay ve güzelini ihsan eylesin.Allah dostları güzel kardeşlerim..Hakkınızı helal ediniz..Sünbül
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.