Bugün Atamızın ve bu vatan uğruna canını vermiş mehmetçiklerimizin sayesine çok güzel birgün geçirdik...
Gerçi ben bunun herzaman farkındayım ama bugün özel olduğu için paylaşmak istedim.
Kızımın töreni vardı.Törenleri çok coşkulu ve güzeldi.
Çocuğu okula gitmeyenler yada büyümüş olanlar sizlerde katılın bu şenliklere kaçırmayın
23 Nisanları.
Allahım o ne güzellik öğle hepsi birbirinden güzel birbirinden sevimli masum küçükler Allahım analarına babalarına bağışlasın hepsini sizlerinkileride sizlere, benim kızımıda bana ve babasına.
Çocuklara bu günü armağan eden Atamıza Allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun.
Bilerek yada bilmeyerek yaptığı günahları hataları varsa yüce rabbim bizlere böyle bir vatanı kurtarıp armağan ettiği için affetsin.
Onun sayesinde esaretten kurtulduk özgürce yaşıyoruz . Elhamdülillah müslümanız! Ne Mutlu Türküm diyene!
Onun ve silah arkadaşlarının , açlığa , yokluğa,susuzluğa ve hertürlü olumsuzluğa karşın canları pahasına bu vatan için hizmet etmiş bütün bütün mehmetçiklerimizden, şehitlerimizden,gazilerimizden Allah razı olsun ölmüşlerin ruhları sad olsun mekanları cennet olsun. Geride kalanların ömrü uzun olsun...
Bugün içimden geldi duydularımı sizlerle paylaşmak istedim.
Siz değerli dua dostlarımla!
Ülkemiz adına nice mutlu nice hayırlı günlere!
Barış ortamımızı bozmaya çalışanlara Ülkemizi bölmeye çalışanlara fırsat verme yarabbim.
Amin.Amin.Amin.
Atamıza ve silah arkadaşlarına.
(9 mesaj) (4 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
AHRETLİĞİM BU GÜN SENİ ANDIM KENDİKENDİME.ANNENİZİ MERAK ETTİM.İYİSİNİZ DİMİ.
19 yıl önce gönderildi # -
Öncelikle kızm ellerinden öpüyo dayısı.
Şuan yanımda.
Annem çok şükür iyileşmeye doğru döndü.
Sende iyisin dimi?
Allaha emanet ol bende senin işlerin için dua ettim hayırlı insanlara denk gelesin diye.
Amin.19 yıl önce gönderildi # -
Nimet ablam nasıl duygulanmışsındır kızını izlerken.Eminim sana layık bir evlat olacak o.Ve seni çok mutlu bir anne yapacak.Çünkü sen bunu fazlasıyla hak ediyorsun canım ablammmm.Rabbim sana gelecekte öyle günler hazırlasınki her şeyi unuttursun sana innnşalllaahhh
Canımmm Duygum benim.
Seni ve Hasan Faruğumu öpüyom.
Sen nasıl oldun ablam iyimisin?
Sinirlerin geçti inşallah.
Kızım yanımda şuan öpüyo seni.
Seni çokkkk seviyoruz biz.
Allaha emanet ol.
amin.19 yıl önce gönderildi # -
İyiyim abla Allahıma şükürler olsun.Ama bayağı üzücü bi kaç gün yaşattım herkese.Bende sizi öptüm.Çok seviyorum ikinizi de.
BEN BENİM KIZIMI HEM SIRTIMDA GEZDİRDİM BUGÜN,HEMDE ÇAKTIRMADAN AĞLADIM.
ÖYLE ÇOŞTUMKİ ONLARI SEYREDERKEN,VATAN,MİLLET BAYRAK DERKEN NERDEYSE SAVAŞ ÇIKARACAKTIM
BİRİLERİYLE.!!!19 yıl önce gönderildi # -
Nazlı Ilgına söyle Allahına şükretsin senin gibi bir baba verdiği için.Eminim sen de öyle bir evlat verdiği için şükrediyorsundur abi.Allahım kızını sana hayırlı evlat Allahına hayırlı bir kul vatanına da hayırlı bir insan yapsın.Tabii Zeynebimi ve tüm meleklerimizi de AMİN AMİN AMİN
AMİN ECMAİN . ALLAH DÜŞMANLARA FIRSAT VERMESİN .
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.